Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 7 sep. 2022 11:34

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Kaptein Financieel BV

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: dit keer Kaptein Financieel BV.

Winkelcentrum Ter Aar 12 aug. 2022 14:14

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Aldi

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: dit keer Aldi.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 27 jul. 2022 14:51

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Bakker de Kruijf

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: dit keer Bakker de Kruijf.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 19 jul. 2022 16:45

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Zomerspektakel op het Lindenplein

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: dit keer Zomerspektakel op het Lindenplein.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 11 jul. 2022 10:08

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Kruidvat

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: dit keer Kruidvat.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 28 jun. 2022 12:34

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Slijterij Bruyntje Beer

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: dit keer Slijterij Bruyntje Beer.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 16 jun. 2022 09:06

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: ProMove, Bewegen & Gezondheid

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: dit keer ProMove (voorheen Bakker & de Vos.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 1 jun. 2022 14:16

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs.  

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 18 mei 2022 12:30

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Hair Change Ter Aar

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Hair Change Ter Aar.

Winkelcentrum Ter Aar 18 mei 2022 09:25

Luilakactie in winkelcentrum Ter Aar

De winkeliers van het winkelcentrum in Ter Aar hebben een unieke luilakactie. Bij besteding bij één van de deelnemende winkeliers krijgen de klanten een kanskaart. Deze kaarten kunnen ingevuld ingeleverd worden bij de winkeliers. Klanten maken daarmee kans op een gratis ontbijt voor twee personen.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 4 mei 2022 14:39

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Dirk Ter Aar

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Dirk Ter Aar. 

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 5 apr. 2022 11:33

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Het Fruitpaleis

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Het Fruitpaleis.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 24 mrt. 2022 14:41

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: DA Ter Aar

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer DA Ter Aar.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 7 mrt. 2022 16:36

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Liefs Fashion

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Liefs Fashion.

Winkelcentrum Ter Aar 22 feb. 2022 12:30

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt... Huisartsenpraktijk Ter Aar

“Met de verhuizing naar het Gezondheidscentrum De Aar, op het kruispunt Aardamseweg/Essenlaan zijn we al veel zichtbaarder geworden, zegt Thomas Knol (42). Op onze ’oude’ praktijk, aan het Wilgenpad, stond nog niet eens aangegeven, dat wij daar waren gevestigd als huisarts…"

Winkelcentrum Ter Aar 8 feb. 2022 17:34

De Ter Aarse winkelhier vertelt... De Brugspin

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Dagbesteding De Brugspin -  Ipse de Brugge

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 27 jan. 2022 15:29

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: De Kaashoek

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer De Kaashoek.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 18 jan. 2022 15:25

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt... Marskramer Ter Aar

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Marskramer Ter Aar.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 3 jan. 2022 14:57

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt... Cafetaria de Linde

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Cafetaria de Linde.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 22 dec. 2021 15:10

De Ter Aarse winkelhier vertelt... Fashion-Hair

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Fashion-Hair.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 7 dec. 2021 16:18

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt... Valentine Juwelier

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Valentine Swaab.

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 23 nov. 2021 16:24

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt:... Van Eijk de Fietsspecialist

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Van Eijk de Fietsspecialist.