Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 13:04

Aalsmeerbaan weer in gebruik

Je hebt het misschien wel gemerkt. De Aalsmeerbaan op Schiphol is weer in gebruik. Dat betekent weer meer landende en startende vliegtuigen over onze gemeente.

Sport vandaag 12:42

Voetbalplezier voor de Nieuwkoopse jeugd in laatste vakantieweek

In de laatste week van de vakantie wordt er in samenwerking met De Complete Techniek voor de jeugd uit de gemeente Nieuwkoop een paar gezellige uren voetbal georganiseerd bij SV Nieuwkoop. Drie uur lang kunnen leeftijdsgenoten gezellig een balletje trappen onder leiding van gediplomeerde trainers.

Sport vandaag 10:41

Hoe gaat het met de sportscholen in Nieuwkoop?

1 juli mochten de sportscholen hun deuren weer openen. Zowel de sporters als de sportschoolmedewerkers stonden te popelen om weer te mogen starten. Zo ook Sportcentrum Nieuwkoop. Hoe is het hen de eerste week vergaan?

Algemeen gisteren 16:27

Winactie: win een diner voor twee bij Lkkr!

Diner voor twee bij Lkkr in Nieuwkoop? Yes please! Deze week kun je bij ons een diner voor twee personen met een drankje bij het restaurant winnen. Hoe? Check de website!

Overige gisteren 15:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk in Ter Aar. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit. 

Overige gisteren 13:51

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Gemeente gisteren 12:01

Is de wijk Schoterveld in Nieuwveen straks aardgasvrij?

In 2021 moeten gemeenten Transitievisie Warmte hebben opgesteld, waarin staat welke wijken als eerste in aanmerking komen om van het aardgas af te gaan. Voor nu lijkt het erop dat de wijk Schoterveld in Nieuwveen als eerste aan de beurt is.

Overige gisteren 09:46

Ziendesluis weer open

De problemen aan de sluisdeuren van de Ziendesluis, die sinds 8 juli gesloten was, zijn verholpen. De sluis is vanaf heden weer doorvaarbaar. 

Gemeente gisteren 08:41

Wijziging in openingstijden Milieustraat

De Milieustraat was tijdelijk langer open om de drukte beter te kunnen spreiden. Vanaf maandag 13 juli gelden weer de gebruikelijke openingstijden.

Mijn Club 9 jul. 2020 16:51

Mijn club: Scouting Nieuwkoop

[Nieuwkoop] Het bieden van een mooie creatieve bezigheid aan kinderen van alle leeftijden, zonder wedstrijd-element of prestatiedruk. De omgang met elkaar, respect en ieder waarderen, zoals die is. “Dat is voor mij de grootste waarde van scouting'', zegt Martien van Dam, voorzitter van Scouting Nieuwkoop, zelf al 60 jaar lid van de scouting. 

Cultuur 9 jul. 2020 16:37

Bijzonder tangoconcert op 18 juli in Kaleidoskoop

Om Nieuwkoop weer wat cultureel leven in te blazen organiseert de muziekcommissie van het Reghthuys te Nieuwkoop op zaterdagavond 18 juli 2020 om 20:00 uur een concert in het theater van de Kaleidoskoop. 

Gemeente 9 jul. 2020 11:22

Nomineer iemand voor de (jeugd)vrijwilligersprijs!

De gemeente reikt in januari 2021 de Jeugd- en de Vrijwilligersprijs 2020 uit. Beide prijzen zijn voor inwoners uit de gemeente Nieuwkoop die zich belangeloos inzetten voor de Nieuwkoopse samenleving. Bijvoorbeeld voor een club of vereniging of gewoon voor de mensen om zich heen.

Overige 8 jul. 2020 13:52

Migranten in Ter Aar krijgen bezoek van Emile Roemer

Volgende week bezoekt Emile Roemer, bekend als oud SP-leider, het arbeidsmigrantencomplex op de Oostkanaalweg in Ter Aar. Roemer is aangewezen om problemen met arbeidsmigranten in de coronacrisis te verhelpen.

Advertorial Verkeer en vervoer 8 jul. 2020 10:27

Van Ekris Alphen wint Ichiban runner up award in klanttevredenheid

Toyota Van Ekris heeft bij de Ichiban European Customer Recommendation Awards, de Runner up prijs gewonnen. “Daar zijn we erg blij mee. We staan als familiebedrijf al sinds 1912 iedere dag klaar voor onze klanten en het is goed om te zien dat de klant dit ook erg waardeert. Toyota dealers staan bekend om hun goede service en deze prijs laat zien dat die reputatie terecht is.”

Coronacrisis in Nieuwkoop 7 jul. 2020 11:21

Braderie Langeraar: focus op 2021

Het was nog even spannend, maar ook Stichting Braderie Langeraar heeft besloten de jaarlijkse braderie te te cancelen en zich te richten op 2021. ‘’Het is niet haalbaar in verband met het coronavirus.’’ De organisatie is daarom al druk bezig met de plannen voor volgend jaar. Tipje van de sluier: een hardloopwedstrijd. 

Advertorial Overige 7 jul. 2020 09:43

Gepersonaliseerde gifjes voor een persoonlijke touch

Een online connectie en vertrouwensband opbouwen met je klanten? Begin dan nu met gepersonaliseerde gifjes. Gifjes zijn namelijk dé manier om persoonlijkheid toe te voegen aan jouw bedrijf!