Coronacrisis in Nieuwkoop gisteren 19:23

Geen nieuwe versoepelingen, wel ‘correcties’ op huidige maatregelen

’Als de verwachting uitkomt dat begin zomer iedereen die wil minimaal één keer gevaccineerd is, dan is dat het moment dat we weer grote stappen richting het normale leven kunnen zetten’’, zo begint premier Rutte zijn speech. Toch zijn er voor nu nog geen nieuwe versoepelingen. Wel wordt een aantal maatregelen gecorrigeerd. 

Advertorial Cultuur gisteren 14:57

Expositie Lies Roos bij Bakker & De Vos

Nieuwkoop,  Sinds de afgelopen week is er weer een nieuwe expositie te zien bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, op de Vijverhof in Nieuwkoop.

Gemeente gisteren 12:43

Gemeente Nieuwkoop sluit zich aan bij Meld Misdaad Anoniem

Sinds 1 maart 2021 is de gemeente Nieuwkoop officieel aangesloten bij Meld Misdaad Anoniem (MMA). Met als doel de veiligheid in de gemeente vergroten. ''Het vergroten van de veiligheid is niet alleen een taak van politie en justitie. Ook inwoners en gemeente hebben een rol. Samen met de andere gemeenten in het district Alphen aan den Rijn – Gouda hebben wij een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.''  

Coronacrisis in Nieuwkoop gisteren 09:09

Aantal nieuwe coronabesmettingen in Nieuwkoop daalt

In week 8 steeg het aantal nieuwe coronabesmettingen in Nieuwkoop met 105 nieuwe besmettingen. Een week later, in week 9, werden er 82 nieuwe besmettingen gemeld door de GGD.

Gemeente 5 mrt. 2021 14:03

Laatste kans om de waardebon van € 70,- te verzilveren

Afgelopen jaar hebben alle huurders en woningeigenaren een tegoedbon t.w.v. € 70,- ontvangen. Deze tegoedbon kunt u gebruiken voor energiebesparende maatregelen zoals ledverlichting, een waterbesparende douchekop, radiatorfolie of een energiezuinige koelkast.

Advertorial Voor Kinderen 5 mrt. 2021 12:16

Korting op intelligentieonderzoek – De Praktijk4Kids helpt een handje

Kom je er niet uit wat het niveau voor de middelbare school voor je kind moet worden? Is er sprake van leervertraging- of versnelling? Lijkt je kind over- of ondervraagd te worden op school of thuis? Intelligentieonderzoek kan in deze gevallen ondersteunend zijn.

Ondernemer in Nieuwkoop 5 mrt. 2021 09:43

Ondernemers in Nieuwkoop: Debby Immerzeel

Debby Immerzeel, geboren Nieuwkoper, is net als haar man Stefan erg sportief. Geen verrassing dus dat ze een eigen bedrijfje begon in personal coaching: ‘’Happy 2 Feel Good’’.

Overige 4 mrt. 2021 16:41

Toyota lanceerde nieuw spaarsysteem Tank & Schenk - hoogste score voor Altior

Simon van der Geest, directeur-eigenaar van Toyota van der Geest: “Wij zijn blij met ons dorpsgerichte karakter en om op de prijs per liter concurrerend te blijven, daarom zijn we vorig jaar overgestapt van Shell naar Esso en hebben ons aangesloten bij de landelijke Esso-campagne ’Tank & Schenk’.’’ 

Mijn Club 4 mrt. 2021 14:44

KBO: club van de toekomst - een club om lid van te zijn

De plaatselijke afdeling van de grootste seniorenorganisatie in Nederland (KBO-PCOB) werd opgericht door oud-burgemeester Piet Verhoef in 1994. Lees meer over KBO in deze editie van Mijn Club door Loek Sassen!

Advertorial Wonen en bouwen 4 mrt. 2021 13:04

Maak kennis met Upp Living

Het leegstaande kantoorgebouw aan de Sacharovlaan in Alphen, waar jarenlang L’Oreal en Frames gevestigd waren, maakt straks plaats voor Upp Living.

Verkeer en vervoer 4 mrt. 2021 11:22

Slikkendammersluis deze maand afgesloten

Onderhoud aan de Slikkendammersluis en -brug in Woerdense Verlaat zijn maandag 1 maart van start gegaan. Tot en met vrijdag 26 maart is de brug op werkdagen afgesloten tussen 09.00 uur en 14.30 uur.

Advertorial Verkeer en vervoer 3 mrt. 2021 11:32

De Toyota Yaris is Auto van het Jaar 2021!

De Yaris werd door de jury tot winnaar gekozen uit zeven finalisten. Tijdens de Auto van het Jaar-verkiezing - ook wel ‘Car of the Year’ of COTY - worden auto's onder meer beoordeeld op design, comfort, veiligheid, weggedrag, rijplezier, milieuaspecten en prijs. Met 266 punten is de Toyota Yaris de winnaar en daarmee Auto van het Jaar 2021.

Sport 2 mrt. 2021 15:21

Tennispark TV Ter Aar opent 8 maart

Tennisvereniging Ter Aar opent haar poorten op maandag 8 maart. Een week later dan gepland vanwege de late vorstperiode, maar de leden van de club kunnen hun hart dus weer spoedig ophalen. Ook nieuwe leden zijn welkom.