Kaptein Financieel BV
Advertorial Winkelcentrum Ter Aar

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Kaptein Financieel BV

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: dit keer Kaptein Financieel BV.

Met een vriendelijke winkelbel worden klanten bij binnenkomst van de RegioBank hartelijk welkom geheten. "Wij zijn nog een van de weinige banken met een ’baliefunctie’ en vertrouwde gezichten achter de balie", zegt Simone Kaptein.

“Iedereen kan bij ons (ook zonder afspraak op maan- tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur) binnenlopen", zegt Simone Kaptein. "Soms willen klanten net iets meer dan hun zaken alleen online te kunnen regelen of via de telefoon."

Haar zus Iris vult aan: “En dat zijn echt niet alleen oudere klanten; ook jonge ouders vinden het leuk om met hun kind een spaarpotje op onze balie te legen. Men kan bij ons terecht voor alle bankzaken. En met onze bankpas kun je ook óveral ter wereld pinnen.” 

“De RegioBank is slechts één onderdeel van de financiële dienstverlening die wij bieden", zegt financieel adviseur Patrick John van der Vlugt. "De RegioBank is onderdeel - net als SNS, ASN-bank en BLG Wonen - van Volksbank NV. Waarvan alle aandelen in handen zijn van de NL-staat, zonder buitenlandse belangen. Behalve voor de RegioBank kan men bij ons ook terecht voor financieringen, persoonlijke leningen en hypotheekadvies."

"Kenmerkend daarbij is dat wij zoeken naar een hypotheek met de beste voorwaarden, óók van andere aanbieders" , vervolgt hij. "We doen ook alles op gebied van ’de makelaardij’: taxatie, aan- en verkoop, verhuur etc. En verzekeringen voor particulieren en MKB: inboedel-, boot-, reis-, autoverzekering etc. Waar men ook voor komt, er is bij ons altijd iemand aanwezig voor advies of beantwoorden van vragen over financiële kwesties.” 


Meer nieuws

Gemeente gisteren 15:35

Gemeentehuis beklad tegen komst AZC

Het gemeentehuis van Nieuwkoop is afgelopen nacht beklad. De teksten zijn gericht tegen de mogelijke komst van een AZC. De gemeenteraad bespreek donderdagavond of samen met buurgemeente Kaag & Braassem naar een locatie wordt gezocht.

Cultuur gisteren 14:25

Programma Kaleidoskoop

Op het programma van Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop de komende week: Theater: Whisky proeverij, Gerard Alderliefste & Friends met “Une Belle Histoire” en Film: the Miracle Club.

Sport gisteren 13:04

YoLo Judo start in Nieuwkoop: Hajimé!

Vanaf half mei start een nieuwe Judoschool in Nieuwkoop: YoLo Judo. Op zowel 15 als 22 mei zijn er speciale introductiedagen in sporthal De Steupel om kennis te maken met dit nieuwe initiatief voor jeugd-judo.

Blog gisteren 11:11

Ernstige bedreigingen

In de serie “uit het (groene) hart gegrepen" pakt onze columnist/verslaggever/presentator Theo Leliveld de pen op en laat zijn licht schijnen over zaken met zijn visie. Soms ongepolijst, maar altijd met de beste intenties ventileert hij zijn levenservaring. Deze keer over Ernstige bedreigingen.

Sport 24 apr. 2024 19:48

Terugblikken op het afgelopen weekend

De meivakantie wordt geopend met Koningsdag in het weekend. Dus is er geen speelronde in de diverse competities, maar zijn er louter festiviteiten. Onze verslaggever Theo Leliveld keek terug op de sportieve prestaties...