Hairchange Ter Aar
Advertorial Winkelcentrum Ter Aar

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Hair Change Ter Aar

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Hair Change Ter Aar.

Niet veel klanten weten het, maar onder de kapsalon zit nóg een complete verdieping. “Behalve de kapsalon op de begane grond, hebben we beneden ook een schoonheidssalon mét een ’Spray Tan’-cabine om bruin-zonder-zon te worden", zegt eigenaresse Maaike Mank. "Bovendien ben ik voedingsconsulent, voor mensen, die - onder begeleiding - willen afvallen. Daarvoor werk ik met het programma van PS food & lifestyle. En niet te vergeten: we hebben onze webshop met kwaliteits-verzorgingsproducten van Kérastase en BDR. Zo zijn we eigenlijk van alle markten thuis!"

Krullenkapper

Maar waar mensen van verre - zelfs uit Wassenaar - voor komen is onze specialiteit: ’krullenknippen’. "Het is namelijk zo dat veel mensen al verborgen krullen hebben. Met onze speciale kniptechniek en -scharen halen we onzichtbare krullen weer tevoorschijn en krijgt het kapsel meer volume. Eigenlijk spelen we dan met de natuurlijke valling van het haar. In Nederland zijn maar 65 kapsalons waar ze deze techniek beheersen, waarvan de meesten dan nog in het oosten van het land."

"Verder doen we natuurlijk alle ’gewone’ handelingen in de kapsalon: knippen, kleuren, permanenten, hoewel dat laatste een beetje uit de mode begint te raken. We merken ook dat dames die tijdens de lockdown niet naar de kapper konden, nu weleens denken: 'laat maar, het zit zonder (permanent) eigenlijk ook nog wel aardig'."

Hair Change heeft veel vaste klanten (meestal dames) die na de knipbeurt direct een volgende afspraak maken voor over 5 of 6 weken. 'We weten dan ook meestal precies wat iemand in de koffie wil. De klant is natuurlijk altijd koning(in), maar als zij een bepaald model vraagt terwijl het haar daarvoor niet geschikt is of niet de gewenste conditie heeft, raden we dat - om teleurstelling te voorkomen - ten zeerste af en doen we het liever niet."

"In de kapsalon werken we met z’n zessen en ik word altijd het meeste blij, als we met elkaar weer een dag lekker hebben gedraaid, alles er weer spic & span uitziet en we weer een mooi aantal klanten blij konden maken."

Loek Sassen


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:39

Zolderbrand in Nieuwkoop

Op de Beethovenlaan in Nieuwkoop heeft een korte brand gewoed op de zolder van een woning. De brandweer schaalde op naar middelbrand, omdat het vuur waarschijnlijk in het dak zat.

Advertorial Sport 2 jul. 2022 14:28

AJAX KOMT NAAR NIEUWKOOP!

Goed nieuws, want in de zomervakantie van dit jaar organiseert Ajax een Ajax voetbalkamp bij SV Nieuwkoop. Van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Evenementen 2 jul. 2022 10:20

Kindervakantiespelen Ter Aar is terug

Na bijna drie jaar is de kindervakantiespelen Ter Aar terug. Nadat in 2019 de week helaas een minder goede afloop had aan het einde en er daarna ook nog 2 jaar van Corona achteraan kwam. Kijkt de organisatie nu gelukkig weer positief vooruit naar een nieuwe editie nummer 44.

Advertorial Winkels 1 jul. 2022 15:30

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Wonen en bouwen 1 jul. 2022 12:46

Verhoging starterslening

Jongeren of starters die hun eerste koopwoning willen aanschaffen kunnen bij de gemeente terecht voor een starterslening. Gemeente Nieuwkoop gaat deze starterslening verhogen.