DA Ter Aar
Advertorial Winkelcentrum Ter Aar

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: DA Ter Aar

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer DA Ter Aar.

“Hoewel ik op m’n 13e al een eigen nagelsalon had, ben ik niet geboren in een ondernemersgezin, maar werkte wel al sinds m’n 15e in de drogisterij", zegt Deirdre Artien (24), eigenaar van DA Ter Aar aan het Lindenplein. "Toen ik mijn drogisterijdiploma haalde, kreeg ik een tip, dat in Ter-Aar - ik woon zelf in Hoofddorp - een drogisterij te koop zou komen. Ik zocht contact met Piet en Anneke Roos, we werden het snel eens en zij hebben mij goed op weg geholpen. We zijn gestart als DIO, een soft-franchiseorganisatie, maar zijn overgestapt naar DA, toen DIO en DA samen verder gingen in dezelfde organisatie. Het mooiste in onze winkel vind ik de producten; ik hou van persoonlijke verzorging. Maar nog meer: dat je klanten kunt helpen met een goed advies, ook bij heel persoonlijke vragen."

"Ik ben ook trots op ons grote assortiment mineralen, vitaminen en voedingssupplementen; daarin onderscheiden wij ons wel van andere drogisterijen, die in de TV-reclames vaker stunten met lage prijzen. Dat wil niet zeggen, dat het elders altijd goedkoper zou zijn; meestal hanteren we dezelfde prijzen of zijn zelfs goedkoper. DA richt zich als franchisegever meer op verbeteren van kennis van medewerkers in de winkels, dan op de laagste prijzen."

"De kracht van ons hele team (5 dames èn mijn broer, die op zaterdag helpt) zit dan ook in: met de goede opleiding en ruime ervaring een goed advies geven en zoeken naar de beste oplossing, passend bij iedere portemonnee. We hebben zelf geen webshop, maar wie voor 21.00 uur bestelt in de webwinkel van DA, kan de bestelling de volgende dag al bij ons afhalen in de winkel. En als het nodig is, komen we de bestelling zelfs thuis brengen. We zijn een echte ’buurt-drogisterij’ geworden en zitten goed in Ter Aar. We hebben veel vaste klanten en we krijgen veel tevreden reacties. Soms zeggen klanten weleens, dat ze op het Lindenplein een koffiecorner of restaurantje missen; daar is wel behoefte aan…"

DA Ter Aar bestaat binnenkort al 5 jaar, daarom hadden ze een actieweek van 23 tot 26 maart: de winkel is dan mooi versierd met leuke aanbiedingen. En ze zijn hard op weg om ’DA van 2022’ te worden!

Loek Sassen


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:39

Zolderbrand in Nieuwkoop

Op de Beethovenlaan in Nieuwkoop heeft een korte brand gewoed op de zolder van een woning. De brandweer schaalde op naar middelbrand, omdat het vuur waarschijnlijk in het dak zat.

Advertorial Sport 2 jul. 2022 14:28

AJAX KOMT NAAR NIEUWKOOP!

Goed nieuws, want in de zomervakantie van dit jaar organiseert Ajax een Ajax voetbalkamp bij SV Nieuwkoop. Van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Evenementen 2 jul. 2022 10:20

Kindervakantiespelen Ter Aar is terug

Na bijna drie jaar is de kindervakantiespelen Ter Aar terug. Nadat in 2019 de week helaas een minder goede afloop had aan het einde en er daarna ook nog 2 jaar van Corona achteraan kwam. Kijkt de organisatie nu gelukkig weer positief vooruit naar een nieuwe editie nummer 44.

Advertorial Winkels 1 jul. 2022 15:30

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Wonen en bouwen 1 jul. 2022 12:46

Verhoging starterslening

Jongeren of starters die hun eerste koopwoning willen aanschaffen kunnen bij de gemeente terecht voor een starterslening. Gemeente Nieuwkoop gaat deze starterslening verhogen.