DA Ter Aar
Advertorial Winkelcentrum Ter Aar

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: DA Ter Aar

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer DA Ter Aar.

“Hoewel ik op m’n 13e al een eigen nagelsalon had, ben ik niet geboren in een ondernemersgezin, maar werkte wel al sinds m’n 15e in de drogisterij", zegt Deirdre Artien (24), eigenaar van DA Ter Aar aan het Lindenplein. "Toen ik mijn drogisterijdiploma haalde, kreeg ik een tip, dat in Ter-Aar - ik woon zelf in Hoofddorp - een drogisterij te koop zou komen. Ik zocht contact met Piet en Anneke Roos, we werden het snel eens en zij hebben mij goed op weg geholpen. We zijn gestart als DIO, een soft-franchiseorganisatie, maar zijn overgestapt naar DA, toen DIO en DA samen verder gingen in dezelfde organisatie. Het mooiste in onze winkel vind ik de producten; ik hou van persoonlijke verzorging. Maar nog meer: dat je klanten kunt helpen met een goed advies, ook bij heel persoonlijke vragen."

"Ik ben ook trots op ons grote assortiment mineralen, vitaminen en voedingssupplementen; daarin onderscheiden wij ons wel van andere drogisterijen, die in de TV-reclames vaker stunten met lage prijzen. Dat wil niet zeggen, dat het elders altijd goedkoper zou zijn; meestal hanteren we dezelfde prijzen of zijn zelfs goedkoper. DA richt zich als franchisegever meer op verbeteren van kennis van medewerkers in de winkels, dan op de laagste prijzen."

"De kracht van ons hele team (5 dames èn mijn broer, die op zaterdag helpt) zit dan ook in: met de goede opleiding en ruime ervaring een goed advies geven en zoeken naar de beste oplossing, passend bij iedere portemonnee. We hebben zelf geen webshop, maar wie voor 21.00 uur bestelt in de webwinkel van DA, kan de bestelling de volgende dag al bij ons afhalen in de winkel. En als het nodig is, komen we de bestelling zelfs thuis brengen. We zijn een echte ’buurt-drogisterij’ geworden en zitten goed in Ter Aar. We hebben veel vaste klanten en we krijgen veel tevreden reacties. Soms zeggen klanten weleens, dat ze op het Lindenplein een koffiecorner of restaurantje missen; daar is wel behoefte aan…"

DA Ter Aar bestaat binnenkort al 5 jaar, daarom hadden ze een actieweek van 23 tot 26 maart: de winkel is dan mooi versierd met leuke aanbiedingen. En ze zijn hard op weg om ’DA van 2022’ te worden!

Loek Sassen


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn gisteren 14:10

Gratis sportspreekuur ProMove voorziet in behoefte

Het gratis sportspreekuur bij ProMove bewegen & gezondheid, op locatie de Vijverhof in Nieuwkoop en bij AnyTime Fitness in Ter Aar, voorziet al jaren in de behoefte voor het laagdrempelig beoordelen van een klacht of blessure.

Overige gisteren 10:41

Oud Papenveer komt tot leven

Misschien is het weleens opgevallen dat op diverse plekken in Langeraar info-bordjes hangen waarop een deel van de geschiedenis van de woonkern te lezen is; oa. over het St. Antonius Rustoord, de kerk en over verschillende andere markante plekken (zoals de Grote brug). Sinds kort hangt er ook een in Papenveer: aan het hek van het speeltuintje over de brug bij driesprong Bloemenstraat/Sluispad.

Muziek 22 apr. 2024 21:00

Dixieland Jubilee in Kaleidoskoop 28 april

Na een buitengewoon geslaagd Nieuwkoop Jazzfestival met meer dan 400 bezoekers, is er aanstaande zondag weer een swingende Dixieland Jubilee in het restaurant van Theater Kaleidoskoop. Het huisorkest Dixie Six All Stars speelt van 15.00 tot 17.30 uur en staat garant, zo is ruimschoots gebleken, voor een gezellige middag van dixieland, swing en New Orleans jazz. Lekkere, dansbare oude stijl jazz en vaak is de dansvloer pal voor de band dan ook druk bezet.