Loek Sassen
Advertorial Winkelcentrum Ter Aar

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt:... Woninginrichting-Aanhuis.nl Ter Aar

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Woninginrichting-Aanhuis.nl.

“Even naar Piet Pastoor (†1991)”, was voor mensen in Ter Aar en uit de wijde omgeving, die iets nodig hadden (kookgerei, bestek- en serviesgoed, gereedschap, ’n pak spijkers of sanitair (en nog veel meer), jarenlang een gevleugelde uitspraak.

En wat zou hij het mooi vinden, als hij nog kon zien, hoe zijn kleinzoons Wesley (36) en Bryan (31) Hoogervorst op de plek waar hij ooit zijn winkel had, nu een super-de-luxe woonwinkel hebben gerealiseerd. “We hebben in de loop van jaren diverse bouwmarkt-formules gevoerd (Plusklus, Fixet en HUBO), tot we in 2012 in aanraking kwamen met franchiseformule Woninginrichting-Aanhuis.nl, zegt Wesley. Toen zijn we gestopt met sanitair en de eerste verdieping ingericht met een compleet assortiment woon-accesoires. En hebben we in de loop van jaren gezien, dat het met de bouwmarkt steeds lastiger werd en we in de woninginrichting ’n beter rendement konden realiseren. Dus hebben we de bouwmarkt gesloten en alles van de bovenverdieping naar beneden verhuisd; de eerste verdieping ligt nu - helemaal gestript - klaar om daar 7 appartementen te gaan realiseren."

Op 23 oktober is de nieuwe winkel officieel geopend. "Nu zijn we voor alle aangesloten winkels in de formule (70) hèt voorbeeld van hoe je zo’n ’woonwinkel’ kunt inrichten. Mensen, die willen (ver-)bouwen of iets op TV hebben gezien (bijv. in het programma ’Weer verliefd op je huis’) komen bij ons kijken en kunnen zich hier verder laten inspireren voor een complete (her-)inrichting van hun woning. Raamdecoratie: zonwering, (rol-)gordijnen, rolluiken, Vloeren (parket, vinyl, tapijt, PVC, laminaat etc.), maar ook voor behang, kasten op maat en wat nu hip is: industriële deuren: glas in een raamwerk en op maat gemaakt. Maar géén losse meubels! We hebben een interieurstyliste in dienst, die kan adviseren bij de keuzes. En via onze organisatie kunnen we diverse vakmensen, zoals bijvoorbeeld ’n goede schilder inhuren."

Wat klanten prettig vinden (en zijzelf ook) is: één verkoopadviseur, die àlles voor die ene klant gaat regelen. "En als klanten hebben gekozen, komen we zelf alles inmeten, afleveren èn monteren. De klanten volledig ontzorgen met vakwerk op maat: dàt doen we!”

Loek Sassen


Meer nieuws

Gemeente vandaag 15:35

Gemeentehuis beklad tegen komst AZC

Het gemeentehuis van Nieuwkoop is afgelopen nacht beklad. De teksten zijn gericht tegen de mogelijke komst van een AZC. De gemeenteraad bespreek donderdagavond of samen met buurgemeente Kaag & Braassem naar een locatie wordt gezocht.

Cultuur vandaag 14:25

Programma Kaleidoskoop

Op het programma van Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop de komende week: Theater: Whisky proeverij, Gerard Alderliefste & Friends met “Une Belle Histoire” en Film: the Miracle Club.

Sport vandaag 13:04

YoLo Judo start in Nieuwkoop: Hajimé!

Vanaf half mei start een nieuwe Judoschool in Nieuwkoop: YoLo Judo. Op zowel 15 als 22 mei zijn er speciale introductiedagen in sporthal De Steupel om kennis te maken met dit nieuwe initiatief voor jeugd-judo.

Blog vandaag 11:11

Ernstige bedreigingen

In de serie “uit het (groene) hart gegrepen" pakt onze columnist/verslaggever/presentator Theo Leliveld de pen op en laat zijn licht schijnen over zaken met zijn visie. Soms ongepolijst, maar altijd met de beste intenties ventileert hij zijn levenservaring. Deze keer over Ernstige bedreigingen.

Sport gisteren 19:48

Terugblikken op het afgelopen weekend

De meivakantie wordt geopend met Koningsdag in het weekend. Dus is er geen speelronde in de diverse competities, maar zijn er louter festiviteiten. Onze verslaggever Theo Leliveld keek terug op de sportieve prestaties...