Loek Sassen
Advertorial Winkelcentrum Ter Aar

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt:... Woninginrichting-Aanhuis.nl Ter Aar

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Woninginrichting-Aanhuis.nl.

“Even naar Piet Pastoor (†1991)”, was voor mensen in Ter Aar en uit de wijde omgeving, die iets nodig hadden (kookgerei, bestek- en serviesgoed, gereedschap, ’n pak spijkers of sanitair (en nog veel meer), jarenlang een gevleugelde uitspraak.

En wat zou hij het mooi vinden, als hij nog kon zien, hoe zijn kleinzoons Wesley (36) en Bryan (31) Hoogervorst op de plek waar hij ooit zijn winkel had, nu een super-de-luxe woonwinkel hebben gerealiseerd. “We hebben in de loop van jaren diverse bouwmarkt-formules gevoerd (Plusklus, Fixet en HUBO), tot we in 2012 in aanraking kwamen met franchiseformule Woninginrichting-Aanhuis.nl, zegt Wesley. Toen zijn we gestopt met sanitair en de eerste verdieping ingericht met een compleet assortiment woon-accesoires. En hebben we in de loop van jaren gezien, dat het met de bouwmarkt steeds lastiger werd en we in de woninginrichting ’n beter rendement konden realiseren. Dus hebben we de bouwmarkt gesloten en alles van de bovenverdieping naar beneden verhuisd; de eerste verdieping ligt nu - helemaal gestript - klaar om daar 7 appartementen te gaan realiseren."

Op 23 oktober is de nieuwe winkel officieel geopend. "Nu zijn we voor alle aangesloten winkels in de formule (70) hèt voorbeeld van hoe je zo’n ’woonwinkel’ kunt inrichten. Mensen, die willen (ver-)bouwen of iets op TV hebben gezien (bijv. in het programma ’Weer verliefd op je huis’) komen bij ons kijken en kunnen zich hier verder laten inspireren voor een complete (her-)inrichting van hun woning. Raamdecoratie: zonwering, (rol-)gordijnen, rolluiken, Vloeren (parket, vinyl, tapijt, PVC, laminaat etc.), maar ook voor behang, kasten op maat en wat nu hip is: industriële deuren: glas in een raamwerk en op maat gemaakt. Maar géén losse meubels! We hebben een interieurstyliste in dienst, die kan adviseren bij de keuzes. En via onze organisatie kunnen we diverse vakmensen, zoals bijvoorbeeld ’n goede schilder inhuren."

Wat klanten prettig vinden (en zijzelf ook) is: één verkoopadviseur, die àlles voor die ene klant gaat regelen. "En als klanten hebben gekozen, komen we zelf alles inmeten, afleveren èn monteren. De klanten volledig ontzorgen met vakwerk op maat: dàt doen we!”

Loek Sassen


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:39

Zolderbrand in Nieuwkoop

Op de Beethovenlaan in Nieuwkoop heeft een korte brand gewoed op de zolder van een woning. De brandweer schaalde op naar middelbrand, omdat het vuur waarschijnlijk in het dak zat.

Advertorial Sport 2 jul. 2022 14:28

AJAX KOMT NAAR NIEUWKOOP!

Goed nieuws, want in de zomervakantie van dit jaar organiseert Ajax een Ajax voetbalkamp bij SV Nieuwkoop. Van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Evenementen 2 jul. 2022 10:20

Kindervakantiespelen Ter Aar is terug

Na bijna drie jaar is de kindervakantiespelen Ter Aar terug. Nadat in 2019 de week helaas een minder goede afloop had aan het einde en er daarna ook nog 2 jaar van Corona achteraan kwam. Kijkt de organisatie nu gelukkig weer positief vooruit naar een nieuwe editie nummer 44.

Advertorial Winkels 1 jul. 2022 15:30

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Wonen en bouwen 1 jul. 2022 12:46

Verhoging starterslening

Jongeren of starters die hun eerste koopwoning willen aanschaffen kunnen bij de gemeente terecht voor een starterslening. Gemeente Nieuwkoop gaat deze starterslening verhogen.