Loek Stassen
Advertorial Winkelcentrum Ter Aar

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Mazzel Steakhouse en Pizzeria

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Mazzel Steakhouse en Pizzeria.

“Mazzel betekent ’Geluk’ in het Hebreeuws”, zegt Rachida, echtgenote van Yaser Ebrahim, die de zaak in 1992 is gestart. Ik heb hem voor het eerst gezien, hier in de zaak, toen ik kwam solliciteren - ik zocht als scholiere een bijbaantje - en in 1998 zijn we getrouwd.

Mijn vader kwam in 1970 in z’n eentje naar Nederland om te werken bij conservenfabriek v.d. Pijl. Mijn moeder, 4 broers, 2 zussen en ik volgden hem in 1990 en één zus woont nog in Marokko. Onze 3 dochters en ikzelf werken zoveel als mogelijk mee in de zaak en in het weekend hebben we extra hulp van onze oproepkrachten.

We hebben een ruime keuze op de menukaart: allerlei pizza’s, shoarma, spareribs, grillgerechten, pasta’s en ook snacks. We maken alles zelf met verse ingrediënten, behalve de ananas, die komt uit blik. We hebben ook heel wat vaste klanten; men raakt blijkbaar gewend aan bepaalde smaken. En ook: sommigen komen speciaal voor onze marinade of patatkruiden. Anderen komen juist voor onze spareribs; dat zijn kalfsribs; we verwerken sinds 7 jaar helemaal geen varkensvlees meer in onze gerechten.

Wat ikzelf het lekkerste vind: pizza tonijn, spareribs en de shoarma-schotel van lamsvlees. We nemen weleens wat mee voor thuis, maar normaal koken we een gewone maaltijd. Ik vind de Nederlandse keuken ook wel lekker, maar kan het zelf niet klaarmaken.

Klanten kunnen bestellen via onze website www.pizzeriamazzel.nl of via www.sitedish.nl en afhalen of laten bezorgen.

We hebben trouwens onlangs wel onze prijzen iets aangepast, want ècht alles wordt duurder: energie, frituurolie en alle inkoop: vlees, groenten en noem maar op.

Het is best hard werken in de horeca, vooral als het je eigen zaak is; dan draag je ook alle verantwoordelijkheid dat alles er is en goed werkt, maar we worden altijd weer blij van de waardering van klanten - sommigen komen hier al 26 jaar - die genieten omdat het zo lekker is! En daar doen we het voor!”

Loek Sassen

 

 

 

 


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:39

Zolderbrand in Nieuwkoop

Op de Beethovenlaan in Nieuwkoop heeft een korte brand gewoed op de zolder van een woning. De brandweer schaalde op naar middelbrand, omdat het vuur waarschijnlijk in het dak zat.

Advertorial Sport 2 jul. 2022 14:28

AJAX KOMT NAAR NIEUWKOOP!

Goed nieuws, want in de zomervakantie van dit jaar organiseert Ajax een Ajax voetbalkamp bij SV Nieuwkoop. Van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Evenementen 2 jul. 2022 10:20

Kindervakantiespelen Ter Aar is terug

Na bijna drie jaar is de kindervakantiespelen Ter Aar terug. Nadat in 2019 de week helaas een minder goede afloop had aan het einde en er daarna ook nog 2 jaar van Corona achteraan kwam. Kijkt de organisatie nu gelukkig weer positief vooruit naar een nieuwe editie nummer 44.

Advertorial Winkels 1 jul. 2022 15:30

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Wonen en bouwen 1 jul. 2022 12:46

Verhoging starterslening

Jongeren of starters die hun eerste koopwoning willen aanschaffen kunnen bij de gemeente terecht voor een starterslening. Gemeente Nieuwkoop gaat deze starterslening verhogen.