Liefs Fashion
Advertorial Winkelcentrum Ter Aar

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt: Liefs Fashion

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Liefs Fashion.

“Ja, het is nu wel druk in de winkel; de voorjaarscollectie komt net binnen en die van de winter is nog niet helemaal opgeruimd", zegt Liesbeth van der Laan, eigenaresse van damesmodezaak ’Liefs Fashion’ aan de Essenlaan. Liesbeth - geboren en getogen in Ter Aar - heeft de winkel precies vijf jaar geleden overgenomen van haar nichtje. "Zij verkocht hier veel kleding van het merk Esprit, dus die heb ik er in gehouden maar heb er ook de merken Geisha, Yest, ES&SY en nog méér aan toegevoegd. Dat zijn echte merken en gewild bij veel van onze klanten. In de goede kleuren heb ik eigenlijk voor iedereen - van 25 tot dames van 80+ - altijd wel wat in de collectie: modieus èn betaalbaar! We hebben de ’maatboog’ ook nog iets aangepast. We verkopen nu mode van maat 36 tot en met 46 - van XS tot XXL - en we merken dat veel klanten dit echt waarderen."

Liesbeth heeft lang als bedrijfsleidster in de retail gewerkt, voornamelijk in de steden (Amsterdam, Amstelveen en Utrecht). "Maar ik heb in deze vijf jaren in Ter Aar vooral ervaren dat je in een dorpswinkel ook een sociale functie hebt. Je bouwt een band op met je klanten en je maakt vaak een gezellig praatje met de mensen. Dat vind ik zelf ook leuk én belangrijk. Ik sta zelf vijf dagen in de winkel en ben meestal één dag in de week op pad om de nieuwe collectie in te kopen. Dan staat Colinda Hoogerwerf in de winkel. We delen samen echt een passie voor ons werk; we streven naar een leuk, toegankelijk en gezellig winkeltje, waar we onze klanten van een goed advies kunnen voorzien. We hebben wel een lastige periode achter de rug, door de lockdowns moesten we al twee winters dicht blijven. Maar we zijn blij met alle support en positiviteit, die we kregen van onze vaste klanten. We proberen ons te onderscheiden van de grote modewinkels met onze service: mensen kunnen altijd zonder probleem ruilen of krijgen hun geld terug. Daardoor hebben we best een groot aantal klanten, die graag terugkomen. Sommigen lopen iedere twee weken zomaar even binnen om te zien of er nog wat nieuws is…"

En nu kijken ze uit naar de komende periode. "Nu er weer mag en mogelijk is, zullen onze klanten zich graag leuk aankleden voor ’n feestje of ’n bruiloft en we hebben genoeg hangen: een ruim aanbod in stijlen en voorjaarskleuren: van knalroze, grasgroen, tot beige en wit en de originele pasteltinten zoals olijfgroen en iceblue."

Loek Sassen


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:39

Zolderbrand in Nieuwkoop

Op de Beethovenlaan in Nieuwkoop heeft een korte brand gewoed op de zolder van een woning. De brandweer schaalde op naar middelbrand, omdat het vuur waarschijnlijk in het dak zat.

Advertorial Sport 2 jul. 2022 14:28

AJAX KOMT NAAR NIEUWKOOP!

Goed nieuws, want in de zomervakantie van dit jaar organiseert Ajax een Ajax voetbalkamp bij SV Nieuwkoop. Van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Evenementen 2 jul. 2022 10:20

Kindervakantiespelen Ter Aar is terug

Na bijna drie jaar is de kindervakantiespelen Ter Aar terug. Nadat in 2019 de week helaas een minder goede afloop had aan het einde en er daarna ook nog 2 jaar van Corona achteraan kwam. Kijkt de organisatie nu gelukkig weer positief vooruit naar een nieuwe editie nummer 44.

Advertorial Winkels 1 jul. 2022 15:30

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Wonen en bouwen 1 jul. 2022 12:46

Verhoging starterslening

Jongeren of starters die hun eerste koopwoning willen aanschaffen kunnen bij de gemeente terecht voor een starterslening. Gemeente Nieuwkoop gaat deze starterslening verhogen.