Youngboyz Sebas (links) en Dorus (rechts) en eigenaar van de Platvis Sjoerd (midden)

Best gelezen berichten van de afgelopen week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Nieuwkoop. Wat gebeurde er allemaal voor bijzonders in de afgelopen week? Lees het hier!

Cafetaria de Platvis en Youngboyz starten samenwerking

Na de samenwerking met Strandzomer werden ‘Youngboyz’ Sebas en Dorus benaderd door cafetaria de Platvis. Afgelopen vrijdag was het al zo ver, en liep het hele team van de cafetaria in de nieuwe werkkleding ontworpen en gemaakt door Youngboyz. Eigenaar Sjoerd: ‘’Het personeel staat er flitsend bij!’’ Lees meer.

Motorrijder gewond na botsing met auto op N207

Op de Oostkanaalweg (N207) bij Aarlanderveen is een motorrijder gewond geraakt bij een botsing met een auto. Dit gebeurde rond 21:00 uur. Lees meer.

Brugwachtershuisjes krijgen nieuwe bestemming

Negen leegstaande brugwachtershuisjes in het Groene Hart krijgen een nieuwe bestemming. Dat meldt provincie Zuid-Holland. Het gaat onder andere om de Aardammerbrug en de Kattenbrug. De eerste brug is al in gebruik, en krijgt de rol van een coaching praktijk. Lees meer.


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 09:12

Aangepast bron- en contactonderzoek vanwege toename coronabesmettingen

Doordat het aantal personen dat positief test op corona hard oploopt, moet GGD Hollands Midden maatregelen nemen. Ze zijn overgeschakeld naar een risicogestuurd bron- en contactonderzoek, waarbij mensen zelf hun contacten dienen te informeren als blijkt dat ze besmet zijn.

Algemeen gisteren 16:51

Is een bijzondere begraafplaats mogelijk in Nieuwkoop?

Een inwoner van de gemeente Nieuwkoop heeft aangegeven familieleden, die nu elders zijn begraven, op een bijzondere begraafplaats te willen herbegraven om op die manier eeuwige grafrust te waarborgen. Maar is dit wel mogelijk in Nieuwkoop?

Voor Kinderen gisteren 12:53

Speeltuin de Zudde wordt opnieuw ingericht als openbare speeltuin

Speeltuin de Zudde werd begin april 2020 definitief gesloten, omdat de speeltoestellen niet meer voldeden aan de vereiste veiligheidseisen. De gemeente Nieuwkoop nam het beheer over en tovert de locatie om tot openbare speeltuin, wat toegankelijk is voor iedereen.