Youngboyz en Strandzomer starten samenwerking

Oprichters van kledingmerk ‘’Youngboyz’’ uit Nieuwkoop, Sebas van der Voorn en Dorus Boddeke, zijn een samenwerking aangegaan met Madelon van ‘t Kruis van Strandzomer. Helaas gooide corona roet in het eten. Maar gelukkig is het morgen, 1 juni, dan toch eindelijk zo ver!

Dorus en Sebas vertellen: ‘Madolon had ons benaderd via Instagram. Ze vroeg ons of we open stonden voor een samenwerking met haar onderneming in de vorm van bedrijfskleding. Zoals al uit de samenwerking met TAVV is gebleken staan wij hier zeker voor open! Daarnaast is Madelon een jonge ondernemer in de regio Nieuwkoop wat het sowieso leuk maakt om mee samen te werken.’’

Madelon, eigenaresse van Strandzomer: ‘’Ik volgde het merk op Instagram. Toen ik me erin ging verdiepen en erachter kwam waar het merk voor staat dacht ik: hoe tof zou het zijn als we dit kunnen combineren? Zij zijn jonge ondernemers, ik ben een jonge ondernemer en het is een stukje herkenbaarheid voor mijn veelal jonge personeel.’’ Ze vervolgt: ‘’Toen ik Dorus en Sebas benaderde waren ze meteen enthousiast.’’ Sebas en Dorus: ‘’We zijn vrij snel na dit contact om de tafel gegaan en hebben het een en ander besproken. Vervolgens hebben wij met onze grafisch vormgever verschillende ontwerpen gemaakt. Uiteindelijk hebben we gezamenlijk het definitieve ontwerp gekozen en zijn we overgegaan tot productie.’’

En toen kwam het coronavirus. ‘’De officiële opening van Strandzomer stond gepland op 1 april 2020, waarbij het streven was om de shirts dan ook ready te hebben zodat we alle werknemers tijdens de opening konden voorzien van een mooi shirt. Helaas is de opening twee maanden uitgesteld tot 1 juni.’’ Vandaag dus. En dat laten de jongens en Madelon niet aan zich voorbij schieten. ’’We kunnen op deze openingsdag gelukkig toch nog naar buiten brengen waar we hard aan gewerkt hebben. Wij zijn in ieder geval heel blij met het eindresultaten en de foto’s liegen er niet om.’’ Ze vervolgen: ‘’We wensen Strandzomer een goede periode tegemoet. Dat zij hard, maar ook comfortabel kunnen werken in hun nieuwe kleding!’’

Benieuwd? Kom dan vanaf morgen 1 juni een kijkje nemen bij Strandzomer in Nieuwkoop.

StrandZomer Youngboyz


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 13:04

Aalsmeerbaan weer in gebruik

Je hebt het misschien wel gemerkt. De Aalsmeerbaan op Schiphol is weer in gebruik. Dat betekent weer meer landende en startende vliegtuigen over onze gemeente.

Sport vandaag 12:42

Voetbalplezier voor de Nieuwkoopse jeugd in laatste vakantieweek

In de laatste week van de vakantie wordt er in samenwerking met De Complete Techniek voor de jeugd uit de gemeente Nieuwkoop een paar gezellige uren voetbal georganiseerd bij SV Nieuwkoop. Drie uur lang kunnen leeftijdsgenoten gezellig een balletje trappen onder leiding van gediplomeerde trainers.

Sport vandaag 10:41

Hoe gaat het met de sportscholen in Nieuwkoop?

1 juli mochten de sportscholen hun deuren weer openen. Zowel de sporters als de sportschoolmedewerkers stonden te popelen om weer te mogen starten. Zo ook Sportcentrum Nieuwkoop. Hoe is het hen de eerste week vergaan?

Algemeen gisteren 16:27

Winactie: win een diner voor twee bij Lkkr!

Diner voor twee bij Lkkr in Nieuwkoop? Yes please! Deze week kun je bij ons een diner voor twee personen met een drankje bij het restaurant winnen. Hoe? Check de website!

Overige gisteren 15:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk in Ter Aar. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit. 

Overige gisteren 13:51

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.