Youngboyz en Strandzomer starten samenwerking

Oprichters van kledingmerk ‘’Youngboyz’’ uit Nieuwkoop, Sebas van der Voorn en Dorus Boddeke, zijn een samenwerking aangegaan met Madelon van ‘t Kruis van Strandzomer. Helaas gooide corona roet in het eten. Maar gelukkig is het morgen, 1 juni, dan toch eindelijk zo ver!

Dorus en Sebas vertellen: ‘Madolon had ons benaderd via Instagram. Ze vroeg ons of we open stonden voor een samenwerking met haar onderneming in de vorm van bedrijfskleding. Zoals al uit de samenwerking met TAVV is gebleken staan wij hier zeker voor open! Daarnaast is Madelon een jonge ondernemer in de regio Nieuwkoop wat het sowieso leuk maakt om mee samen te werken.’’

Madelon, eigenaresse van Strandzomer: ‘’Ik volgde het merk op Instagram. Toen ik me erin ging verdiepen en erachter kwam waar het merk voor staat dacht ik: hoe tof zou het zijn als we dit kunnen combineren? Zij zijn jonge ondernemers, ik ben een jonge ondernemer en het is een stukje herkenbaarheid voor mijn veelal jonge personeel.’’ Ze vervolgt: ‘’Toen ik Dorus en Sebas benaderde waren ze meteen enthousiast.’’ Sebas en Dorus: ‘’We zijn vrij snel na dit contact om de tafel gegaan en hebben het een en ander besproken. Vervolgens hebben wij met onze grafisch vormgever verschillende ontwerpen gemaakt. Uiteindelijk hebben we gezamenlijk het definitieve ontwerp gekozen en zijn we overgegaan tot productie.’’

En toen kwam het coronavirus. ‘’De officiële opening van Strandzomer stond gepland op 1 april 2020, waarbij het streven was om de shirts dan ook ready te hebben zodat we alle werknemers tijdens de opening konden voorzien van een mooi shirt. Helaas is de opening twee maanden uitgesteld tot 1 juni.’’ Vandaag dus. En dat laten de jongens en Madelon niet aan zich voorbij schieten. ’’We kunnen op deze openingsdag gelukkig toch nog naar buiten brengen waar we hard aan gewerkt hebben. Wij zijn in ieder geval heel blij met het eindresultaten en de foto’s liegen er niet om.’’ Ze vervolgen: ‘’We wensen Strandzomer een goede periode tegemoet. Dat zij hard, maar ook comfortabel kunnen werken in hun nieuwe kleding!’’

Benieuwd? Kom dan vanaf morgen 1 juni een kijkje nemen bij Strandzomer in Nieuwkoop.

StrandZomer Youngboyz


Meer nieuws

Sport vandaag 21:56

Terugkijken zaterdag 23 maart

Aangezien er tijdens de paasdagen geen programma is voor "de onzen" kijken we vooral terug met diverse betrokkenen. Ook sprak Theo Leliveld met coach Arnout Okkinga van Hockeyvlub Nieuwkoop en Jop van der Pijl, speler van Novo Stars (basketbal) Vooral dat laatste interview is het horen meer dan waard...

Cultuur vandaag 14:28

Programma Kaleidoskoop

Het programma van Kaleidoskoop met deze keer: De Kindermuziekweek, Film: the Old Oak (ook mogelijk met buffet) en Theater: de Mannen van Naam met “Sterke verhalen en mooie liedjes.”

Sport vandaag 08:55

Geslaagde Waterlanders volleybalclinic voor team van Jumbo Bas Bobeldijk

Op donderdagavond 21 maart was Sporthal de Steupel in Nieuwkoop het toneel voor een energieke volleybalclinic, georganiseerd door de selectietrainers van Volleybalvereniging Waterlanders. De clinic trok de aandacht van acht enthousiaste medewerkers van Jumbo Bas Bobeldijk uit Nieuwkoop, die zich hadden ingeschreven voor dit sportieve uitje.

Sport gisteren 15:02

Eindelijk weer….!

“Jaaah…, want het is wel 7 jaar geleden dat we onze laatste onderlinge turnwedstrijden konden organiseren", zegt trainer Micha Esman (19) van sportvereniging Kwiek. "Sowieso kon dat tijdens de coronajaren niet en ook door de samenvoeging van Kwiek met gymnastiekvereniging de Zevensprong (Zevenhoven) en Advendo (Ter Aar) - resp. 2020 en 2022 - lukte het gewoon niet om dat óók nog te organiseren..! Maar het is voor de kinderen natuurlijk wel leuker om ergens naar toe te trainen en aan (groot-)ouders te laten zien, wat ze geleerd hebben.”

Maatschappij gisteren 09:57

Initiatief ’Langeraar fietst op tegen kanker’ krijgt opvolging

Sportcentrum Nieuwkoop (Nieuwveenseweg 39a) organiseert op vrijdag 5 april een zogenoemde ’Spinning Marathon’. Doel is om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het team van Richard Servaas (team 2), één van de drie teams die op 6 juni meedoen aan Alpe d’Huzes, hèt sportieve evenement in Frankrijk om geld in te zamelen voor kankeronderzoek door KWF.

Politie 26 mrt. 2024 21:26

Inbraken in de gemeente Nieuwkoop vaak succesvol

Inbraken in de gemeente Nieuwkoop zijn vaak succesvoller dan in andere Zuid Hollandse gemeenten. Het aantal inbraken valt relatief mee, maar bij maar liefst 84,4% is de inbraak geslaagd. Hiermee staat Nieuwkoop op de 3e plek in de provincie Zuid Holland.