Youngboyz en Strandzomer starten samenwerking

Oprichters van kledingmerk ‘’Youngboyz’’ uit Nieuwkoop, Sebas van der Voorn en Dorus Boddeke, zijn een samenwerking aangegaan met Madelon van ‘t Kruis van Strandzomer. Helaas gooide corona roet in het eten. Maar gelukkig is het morgen, 1 juni, dan toch eindelijk zo ver!

Dorus en Sebas vertellen: ‘Madolon had ons benaderd via Instagram. Ze vroeg ons of we open stonden voor een samenwerking met haar onderneming in de vorm van bedrijfskleding. Zoals al uit de samenwerking met TAVV is gebleken staan wij hier zeker voor open! Daarnaast is Madelon een jonge ondernemer in de regio Nieuwkoop wat het sowieso leuk maakt om mee samen te werken.’’

Madelon, eigenaresse van Strandzomer: ‘’Ik volgde het merk op Instagram. Toen ik me erin ging verdiepen en erachter kwam waar het merk voor staat dacht ik: hoe tof zou het zijn als we dit kunnen combineren? Zij zijn jonge ondernemers, ik ben een jonge ondernemer en het is een stukje herkenbaarheid voor mijn veelal jonge personeel.’’ Ze vervolgt: ‘’Toen ik Dorus en Sebas benaderde waren ze meteen enthousiast.’’ Sebas en Dorus: ‘’We zijn vrij snel na dit contact om de tafel gegaan en hebben het een en ander besproken. Vervolgens hebben wij met onze grafisch vormgever verschillende ontwerpen gemaakt. Uiteindelijk hebben we gezamenlijk het definitieve ontwerp gekozen en zijn we overgegaan tot productie.’’

En toen kwam het coronavirus. ‘’De officiële opening van Strandzomer stond gepland op 1 april 2020, waarbij het streven was om de shirts dan ook ready te hebben zodat we alle werknemers tijdens de opening konden voorzien van een mooi shirt. Helaas is de opening twee maanden uitgesteld tot 1 juni.’’ Vandaag dus. En dat laten de jongens en Madelon niet aan zich voorbij schieten. ’’We kunnen op deze openingsdag gelukkig toch nog naar buiten brengen waar we hard aan gewerkt hebben. Wij zijn in ieder geval heel blij met het eindresultaten en de foto’s liegen er niet om.’’ Ze vervolgen: ‘’We wensen Strandzomer een goede periode tegemoet. Dat zij hard, maar ook comfortabel kunnen werken in hun nieuwe kleding!’’

Benieuwd? Kom dan vanaf morgen 1 juni een kijkje nemen bij Strandzomer in Nieuwkoop.

StrandZomer Youngboyz


Meer nieuws

Cultuur vandaag 16:08

Programma Kaleidoskoop

Een nieuw seizoen, met nieuwe sterren en oude bekenden. Vorige week konden we melden dat het programma voor het eerste halfjaar rond is. Daar waren we al trots op. We zijn inmiddels al weer twee stappen verder. Het tweede halfjaar is nu ook bijna helemaal gevuld. Maar het allerleukste nieuws is natuurlijk dat onze website is bijgewerkt en dat je vanaf nu al tickets kunt kopen voor het nieuwe seizoen.

Blog Blog vandaag 15:12

Uit het (Groene) hart gegrepen: SUCCES

In de serie “uit het (groene) hart gegrepen" pakt onze columnist/verslaggever/presentator Theo Leliveld de pen op en laat zijn licht schijnen over zaken met zijn visie. Soms ongepolijst, maar altijd met de beste intenties ventileert hij zijn levenservaring. Deze keer over: Succes.

Sport vandaag 12:00

Kale Kenners ontvangen trainersgilde

Aanstaande vrijdag 24 mei is de laatste Kale Kenners van dit seizoen. Zoals de traditie al jaren geldt zijn de traienrs van "onze" clubs uitgenodigd om met de heren het seizoen af te sluiten.

Natuur en recreatie vandaag 09:28

D66 Groene Hart presenteert fietsroute over Europese Unie

De D66 afdeling in het Groene Hart heeft voor de Europese verkiezingen een fietsroute uitgezet door het Groene Hart. De route gaat langs enkele plekken in het Groene Hart waar de Europese Unie invloed op heeft gehad. Bijvoorbeeld met subsidies. Zo ook een aantal locaties in de gemeente Nieuwkoop.

Sport vandaag 06:00

Terugblikken en Vooruitkijken 25 mei

De laatste ronde is aanstaande en daaraan gekoppeld vallen de beslissingen voor de teams. Zeker voor enkele van hen, op Sportief na want zij zijn klaar, zit de spanning er nog vol op...

Cultuur gisteren 15:47

Ga mee op een rockreis met EigenWijs' nieuwste musicalproductie: "Rock School, de musical"

Musicalgroep EigenWijs, een geliefde naam in de theaterwereld van het Groene Hart, presenteert met trots hun nieuwste en meest dynamische productie tot nu toe: "Rock School, de musical". Deze energieke voorstelling zal op zaterdag 22 en zondag 23 juni te zien zijn in Theater Castellum en belooft een echte rock ervaring te worden voor alle leeftijden.