Youngboyz en Strandzomer starten samenwerking

Oprichters van kledingmerk ‘’Youngboyz’’ uit Nieuwkoop, Sebas van der Voorn en Dorus Boddeke, zijn een samenwerking aangegaan met Madelon van ‘t Kruis van Strandzomer. Helaas gooide corona roet in het eten. Maar gelukkig is het morgen, 1 juni, dan toch eindelijk zo ver!

Dorus en Sebas vertellen: ‘Madolon had ons benaderd via Instagram. Ze vroeg ons of we open stonden voor een samenwerking met haar onderneming in de vorm van bedrijfskleding. Zoals al uit de samenwerking met TAVV is gebleken staan wij hier zeker voor open! Daarnaast is Madelon een jonge ondernemer in de regio Nieuwkoop wat het sowieso leuk maakt om mee samen te werken.’’

Madelon, eigenaresse van Strandzomer: ‘’Ik volgde het merk op Instagram. Toen ik me erin ging verdiepen en erachter kwam waar het merk voor staat dacht ik: hoe tof zou het zijn als we dit kunnen combineren? Zij zijn jonge ondernemers, ik ben een jonge ondernemer en het is een stukje herkenbaarheid voor mijn veelal jonge personeel.’’ Ze vervolgt: ‘’Toen ik Dorus en Sebas benaderde waren ze meteen enthousiast.’’ Sebas en Dorus: ‘’We zijn vrij snel na dit contact om de tafel gegaan en hebben het een en ander besproken. Vervolgens hebben wij met onze grafisch vormgever verschillende ontwerpen gemaakt. Uiteindelijk hebben we gezamenlijk het definitieve ontwerp gekozen en zijn we overgegaan tot productie.’’

En toen kwam het coronavirus. ‘’De officiële opening van Strandzomer stond gepland op 1 april 2020, waarbij het streven was om de shirts dan ook ready te hebben zodat we alle werknemers tijdens de opening konden voorzien van een mooi shirt. Helaas is de opening twee maanden uitgesteld tot 1 juni.’’ Vandaag dus. En dat laten de jongens en Madelon niet aan zich voorbij schieten. ’’We kunnen op deze openingsdag gelukkig toch nog naar buiten brengen waar we hard aan gewerkt hebben. Wij zijn in ieder geval heel blij met het eindresultaten en de foto’s liegen er niet om.’’ Ze vervolgen: ‘’We wensen Strandzomer een goede periode tegemoet. Dat zij hard, maar ook comfortabel kunnen werken in hun nieuwe kleding!’’

Benieuwd? Kom dan vanaf morgen 1 juni een kijkje nemen bij Strandzomer in Nieuwkoop.

StrandZomer Youngboyz


Meer nieuws

Cultuur 10 dec. 2023 12:17

Wordt Nederland preutser? Ontdek het zelf in de expositie BLOOTGEWOON-2

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar heeft de Modeltekengroep Nieuwkoop gemeend dit jaar een vervolgexpositie te maken met als titel BLOOTGEWOON-2. Heeft u vorig jaar gemist, kom dan nu kijken in de herkansing. En was u vorig jaar wel van de partij? Kom dan ook want er is weer veel nieuws te zien en te beleven.

Rechtszaak 9 dec. 2023 14:34

Gemeente Nieuwkoop zet beroep tegen natuurvergunning Schiphol door

De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft besloten het beroep tegen de natuurvergunning van Schiphol voort te zetten. Schiphol kreeg de vergunning in september. De raad ziet dat er voldoende juridische gebreken zijn om de vergunning aan te vechten.

Maatschappij 8 dec. 2023 10:40

Kerstmarkt bij Ipse de Bruggen Nieuwveen

Niet vergeten: Op donderdag 14 december is de Kerstmarkt in tuincentrum de Olifant, achter op landgoed Ursula in Nieuwveen. “Klanten zijn welkom van 10:00 tot 17:00 uur, zegt dagbestedings-begeleider Joke Loos. “We verkopen van alles: kerststukjes, vogelvoerstukken, insectenhotels en nog véél meer. En alles zelf gemaakt door onze cliënten: vriendelijk geprijsd en van alles bestaat er maar één!”

Muziek 7 dec. 2023 13:25

Kerstsamenzang op zondag 17 december

“Ja, we mogen weer: op zondagmiddag om 15:00 uur in de H. Adrianuskerk in Langeraar!” zegt Louis Hoogervorst, lid van de werkgroep Kerstsamenzang, bestaande uit vertegenwoordigers van de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk. “We kregen vorig jaar zoveel leuke reacties; veel oudere mensen blijken liever overdag nog op pad te gaan, dan in het donker en er waren trouwens ook heel wat gezinnen met jonge kinderen. Ondanks dat het overdag is, zorgen we tòch dat de kerk sfeervol wordt verlicht.”

Dieren 6 dec. 2023 21:57

Honden mogen weer los in deel park Buytenwech

Honden mogen weer loslopen in het noordelijke deel van park Buytenwech in Nieuwkoop. De gemeente had eerder bepaald dat dit niet meer mocht na meldingen van bezorgde inwoners over de combinatie loslopende honden en spelende kinderen. De gemeente draait dit besluit nu terug.