Youngboyz en Strandzomer starten samenwerking

Oprichters van kledingmerk ‘’Youngboyz’’ uit Nieuwkoop, Sebas van der Voorn en Dorus Boddeke, zijn een samenwerking aangegaan met Madelon van ‘t Kruis van Strandzomer. Helaas gooide corona roet in het eten. Maar gelukkig is het morgen, 1 juni, dan toch eindelijk zo ver!

Dorus en Sebas vertellen: ‘Madolon had ons benaderd via Instagram. Ze vroeg ons of we open stonden voor een samenwerking met haar onderneming in de vorm van bedrijfskleding. Zoals al uit de samenwerking met TAVV is gebleken staan wij hier zeker voor open! Daarnaast is Madelon een jonge ondernemer in de regio Nieuwkoop wat het sowieso leuk maakt om mee samen te werken.’’

Madelon, eigenaresse van Strandzomer: ‘’Ik volgde het merk op Instagram. Toen ik me erin ging verdiepen en erachter kwam waar het merk voor staat dacht ik: hoe tof zou het zijn als we dit kunnen combineren? Zij zijn jonge ondernemers, ik ben een jonge ondernemer en het is een stukje herkenbaarheid voor mijn veelal jonge personeel.’’ Ze vervolgt: ‘’Toen ik Dorus en Sebas benaderde waren ze meteen enthousiast.’’ Sebas en Dorus: ‘’We zijn vrij snel na dit contact om de tafel gegaan en hebben het een en ander besproken. Vervolgens hebben wij met onze grafisch vormgever verschillende ontwerpen gemaakt. Uiteindelijk hebben we gezamenlijk het definitieve ontwerp gekozen en zijn we overgegaan tot productie.’’

En toen kwam het coronavirus. ‘’De officiële opening van Strandzomer stond gepland op 1 april 2020, waarbij het streven was om de shirts dan ook ready te hebben zodat we alle werknemers tijdens de opening konden voorzien van een mooi shirt. Helaas is de opening twee maanden uitgesteld tot 1 juni.’’ Vandaag dus. En dat laten de jongens en Madelon niet aan zich voorbij schieten. ’’We kunnen op deze openingsdag gelukkig toch nog naar buiten brengen waar we hard aan gewerkt hebben. Wij zijn in ieder geval heel blij met het eindresultaten en de foto’s liegen er niet om.’’ Ze vervolgen: ‘’We wensen Strandzomer een goede periode tegemoet. Dat zij hard, maar ook comfortabel kunnen werken in hun nieuwe kleding!’’

Benieuwd? Kom dan vanaf morgen 1 juni een kijkje nemen bij Strandzomer in Nieuwkoop.

StrandZomer Youngboyz


Meer nieuws

Milieu en duurzaamheid gisteren 14:35

Dorpsraad schoont Langeraarse Plassen

Zwerfafval zorgt voor veel ergernis. Het trekt ongedierte aan en het bederft uitzicht op de natuur in en op het water. Bovendien is zwerfvuil slecht voor natuur, dier en mens: het kan de bodem vervuilen en dieren eten het op of raken er in verstrikt.

Advertorial Cultuur gisteren 11:13

Tsjechovs wereldberoemde De Kersentuin komt naar Alphen

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger schitteren in één van de meest geliefde toneelstukken uit het wereldrepertoire: De Kersentuin van Anton Tsjechov. In deze nieuwe bewerking toont Toneelgroep Maastricht een hilarisch en droefgeestig portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen. De toneelklassieker is op 5 april te zien in Theater Castellum.

Overige 16 mrt. 2023 10:19

Inspraakavond 21 maart: aanleg zonnevelden Nieuwkoop

De taskforce RES van Dorpsraad ’Rondom de Plassen’ maakt zich ernstig zorgen over plannen van de gemeente, om de Vierambachtspolder (de polder ten zuiden van Langeraar) - als één van vier potentiële gebieden - aan te wijzen om daar eventueel 110 voetbalvelden aan zonnepanelen aan te leggen.

Politiek 15 mrt. 2023 22:01

Stembiljetten op bij meerdere stembureau’s

Op enkele stembureau's in de gemeente Nieuwkoop waren de stembiljetten voor de waterschapsverkiezingen op. Hierdoor konden meerdere mensen hun stem niet uitbrengen.