TAVV en Youngboyz starten kledinglijn

TAVV en Nieuwkopers Sebas en Dorus, bedenkers van Youngboyz en tevens TAVV-1 spelers, zijn samen een casual kledinglijn gestart: TAF (The Artists of Football).

Dat laat de Ter Aarse voetbalvereniging weten op hun website: ‘’Jij bent toch die ster van TAVV? Die supporter in hart en nieren van onze mooie club? En je wilt dat ook kunnen laten zien? In samenwerking met Youngboyz (opgericht door TAVV-1 spelers Sebas van der Voorn en Dorus Boddeke) is TAVV daarom speciaal voor jou een nieuwe casual kledinglijn voor op straat en langs de lijn gestart, onder de naam 'TAF - The Artists of Football'.’’

Chiel Scholte, Technische Commissie TAVV: ''We willen meegaan met de tijd en eens andere manieren uitproberen. Ron Voortman schreef zodoende voor ons een marketing-communicatieplan en ik wist dat Sebas en Dorus met hun eigen lijn Youngboyz bezig zijn. Zo is het balletje gaan rollen. De eerste reacties zijn erg positief!''

Dorus: ''Wij voetballen natuurlijk bij TAVV en zijn een tijdje geleden met onze eigenkledinglijn begonnen, toen ze met dit concept naar ons toekwamen waren we meteen enthousiast. We zijn direct om de tafel gegaan.'' Sebas: ''We vinden het heel mooi dat TAVV ons gevraagd heeft om samen te werken aan dit nieuwe concept, een unieke kans om te laten zien wat wij kunnen.''

Meer info: https://tavv.nl/1/441/lancering-taf---the-artists-of-football/


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 13:04

Aalsmeerbaan weer in gebruik

Je hebt het misschien wel gemerkt. De Aalsmeerbaan op Schiphol is weer in gebruik. Dat betekent weer meer landende en startende vliegtuigen over onze gemeente.

Sport vandaag 12:42

Voetbalplezier voor de Nieuwkoopse jeugd in laatste vakantieweek

In de laatste week van de vakantie wordt er in samenwerking met De Complete Techniek voor de jeugd uit de gemeente Nieuwkoop een paar gezellige uren voetbal georganiseerd bij SV Nieuwkoop. Drie uur lang kunnen leeftijdsgenoten gezellig een balletje trappen onder leiding van gediplomeerde trainers.

Sport vandaag 10:41

Hoe gaat het met de sportscholen in Nieuwkoop?

1 juli mochten de sportscholen hun deuren weer openen. Zowel de sporters als de sportschoolmedewerkers stonden te popelen om weer te mogen starten. Zo ook Sportcentrum Nieuwkoop. Hoe is het hen de eerste week vergaan?

Algemeen gisteren 16:27

Winactie: win een diner voor twee bij Lkkr!

Diner voor twee bij Lkkr in Nieuwkoop? Yes please! Deze week kun je bij ons een diner voor twee personen met een drankje bij het restaurant winnen. Hoe? Check de website!

Overige gisteren 15:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk in Ter Aar. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit. 

Overige gisteren 13:51

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.