Koisan

Ondernemers in Nieuwkoop: Tim Verberg en Niels Leliveld

Tim Verberg en Niels Leliveld zijn als vrienden de Japanse koi opkwekerij Koisan begonnen. ‘’Het bedrijf is ontstaan uit enthousiasme voor de hobby.’’

Het doel van Koisan is om hoogwaardige Japanse koi van de bekende kwekers te importeren en deze hier op te laten groeien zodat Tim en Niels deze voor een mooie prijs kunnen aanbieden. Naast het aanbod van Koi helpen de mannen mee met de onderhoud zoals voeding, watermanagement, ziekte herkenning en bestrijding.

Toekomst

‘’Op korte termijn willen we onze opgroei bakken verder uitbreiden zodat we een breder variëteit aan koi soorten en formaten kunnen aanbieden. Daarnaast willen we een mooie verkooplocatie gaan maken waar we onze klanten kunnen ontvangen.’’ Verder willen Tim en Niels naast de verkoop en onderhoud van koi ook vijvers gaan aanleggen en het geheel ontzorgen van hun klanten. Denk hierbij aan het wekelijkse onderhoud en de monitoring van het waterhuishouding en de vissen zelf, een complete dienstverlening.

Wanneer deze basis staat en zij voldoende gevestigd zijn willen ze ook naar Japan afreizen om daar direct met de kwekers zelf te gaan werken en zo de mooiste koi's naar Nederland te halen. ‘’Hierbij zijn tal van mogelijkheden van opgroei projecten tot handpicking zodat we voor onze klanten specifiek kunnen gaan zoeken naar hun wensen.’’

Ben jij geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op de Facebook van Koisan. Het bedrijf is gevestigd aan Kade 9 en Zevenhoven.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 15:12

Borden met de tekst ‘Houd rekening met elkaar’, wat houdt het in?

Op verschillende locaties in Nieuwkoop hangen sinds enige tijd borden met de tekst ‘Houd rekening met elkaar’. Onder de tekst zijn afbeeldingen te zien van een hond, een fiets en een voetganger. Maar wat betekenen deze borden nou precies?

Sport 2 aug. 2021 16:23

Open Aarlanden 50+

In navolging op het succes van vorig jaar, organiseerde TennisVereniging Ter Aar (TVTA-’70) weer een mooi Open Aarlandentoernooi: overdag voor de 50-plussers en ’s avonds voor iedereen vanaf 17 jaar.

Gemeente 2 aug. 2021 14:46

Milieustraat Nieuwveen: vanaf 23 augustus welkom op afspraak

Bezoekt u vanaf maandag 23 augustus 2021 de Milieustraat in Nieuwveen dan ben je welkom op afspraak. Vooraf maak je eenvoudig online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Met het reserveringssysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag en ben je altijd verzekerd van een plek, zonder lange wachttijden.

Werken 2 aug. 2021 12:01

’Postkampioen’ met pensioen

De post kwam in Langeraar, op zaterdag 31 juli voor één keer later, dan men gewend is. Allemaal het gevolg van het feestelijk onthaal bij de Strooplikker - door familieleden en (oud-)collega’s georganiseerd - alwaar postbode René Hoogervorst (64) - na een dienstverband van 39 jaar - nog één keer zijn (brom-)fietstas kwam laden, alvorens aan zijn laatste rondje te beginnen.

Advertorial Verkeer en vervoer 31 jul. 2021 15:59

Een aankoopkeuring is zo gek nog niet...

De afgelopen maand is volgens de BOVAG weer een recordmaand als het gaat om verkoop van occasions. Dit betekent ook weer een stijging in miskopen en verborgen gebreken. Ondanks dat Toyota het beste merk ter wereld is, hoeft dit niet te betekenen dat jouw occasion dat ook is...