Ondernemer in Nieuwkoop 22 mei 2024 09:21

100 jaar Fa. G. Pieterse en zn.

“Mijn opa (Gerrit) werkte destijds bij de timmerwinkel van familie van Rijn in Langeraar. Maar in 1924 begon het hem blijkbaar te ’kriebelen’ en wilde hij als zelfstandige gaan werken, eigenlijk zoals ZZP’ers van vandaag de dag ook voor zichzelf beginnen.” zegt huidige firmant Marcus Pieterse (60).

Ondernemer in Nieuwkoop 20 nov. 2023 21:08

Ondernemers in het zonnetje gezet

De Dag van de Ondernemer, 17 november, is dit jaar op een bijzonder feestelijke wijze gevierd. De Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) wilde graag de ondernemers van de gemeente Nieuwkoop bedanken voor hun durf, doorzettingsvermogen en bijdrage aan de economie. Tenslotte zijn de ondernemers de motor die de economie draaiende houden. Daarom verdienen zij een schouderklopje en nam V.O.N. even de tijd om ze een keer in het zonnetje te zetten.

Ondernemer in Nieuwkoop 21 jun. 2023 11:01

Pak op maat speciaal voor vrouwen! Traveling Tailor Nieuwkoop

Kim Wauben, een lokale ondernemer en Traveling Tailor, lanceert haar bedrijf Raw Luxury Tailors dat zich richt op het creëren van op maat gemaakte pakken speciaal voor vrouwen. Met haar expertise en passie voor mode, belooft Kim een unieke en gepersonaliseerde ervaring.

Advertorial Ondernemer in Nieuwkoop 13 apr. 2022 15:19

De bloemenjongen: verse bloemen aan de deur met een lach

Ken jij De bloemenjongen al? De bloemenjongen is een jong bedrijf dat zich richt op het verkopen van verse bloemen aan de deur. Op dit moment lopen zij in Langeraar, Nieuwkoop, Noorden en Zevenhoven.

Ondernemer in Nieuwkoop 3 nov. 2021 14:53

Ondernemers in Nieuwkoop: Bjorn Valentijn

Ruim een jaar geleden is jonge ondernemer Bjorn Valentijn een eigen onderneming gestart onder de naam ‘Valentijn Sport&Lifestyle’. “Mijn bedrijf richt zich op iedereen die zijn gezondheidsdoelstellingen wil realiseren. Als opgeleid Leefstijlcoach en kracht & conditie trainer houd ik mij vooral bezig met fysieke training, voeding en leefstijl.”

Ondernemer in Nieuwkoop 14 apr. 2021 10:13

Samen Beter Nieuwkoop trekt samen op met Youngboyz

Jongeren bewust maken van de politiek, dat is één van de doelen van de lokale partij Samen Beter Nieuwkoop.  Betrokken raken bij onderwerpen als bouwen voor starters en jongeren, het jeugdsportfonds en het jongeren & jeugdbeleid. Samen Beter Nieuwkoop zoekt verbinding met de jongeren in onze regio. Recent startte de 16 jaar jonge Nieuwveense Dyanne Metzelaar als lid van de fractie. Zij is nu fractie assistente en zet zich in voor nog meer aandacht voor jongeren en voor levendige dorpen.

Ondernemer in Nieuwkoop 31 mrt. 2021 11:38

Youngboyz start samenwerking met Barbershop Reyza in Doetinchem

Youngboyz werkt veel samen met lokale ondernemers en heeft als volgende doel om landelijk groter te worden. De eerste stap met een samenwerking het oosten van het land is gezet. Youngboyz is een samenwerking gestart met Ronnie de Barber een goede vriend van Youngboyz lid: Hidde van Ree.

Ondernemer in Nieuwkoop 5 mrt. 2021 09:43

Ondernemers in Nieuwkoop: Debby Immerzeel

Debby Immerzeel, geboren Nieuwkoper, is net als haar man Stefan erg sportief. Geen verrassing dus dat ze een eigen bedrijfje begon in personal coaching: ‘’Happy 2 Feel Good’’.

Ondernemer in Nieuwkoop 26 jan. 2021 09:26

Jantiene Berg deelt ervaringen met ondernemers

De gemeente en de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (VON) organiseren op 10 februari een webinar voor ondernemers. Tijdens dit webinar deelt Jantiene Berg haar ervaringen met het omvallen van haar bedrijf en hoe zij dit heeft omgezet naar leerervaringen voor nu en voor de toekomst.

Ondernemer in Nieuwkoop 3 dec. 2020 09:02

Ondernemers in Nieuwkoop: Tom Sassen

De passie van de enthousiaste Tom Sassen ligt bij het creëren van video’s voor bedrijven. ‘’Met Tom videocontent help ik bedrijven om zich door middel van videocontent beter te laten zien. Dit kan voor op een website, Facebook, Instagram of andere social-media kanalen.’’

Ondernemer in Nieuwkoop 25 nov. 2020 14:28

Ondernemers in Nieuwkoop: Assisted by Joanne

In onze rubriek ‘Ondernemers in de gemeente Nieuwkoop’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag stelt Joanne zich voor en vertelt ze alles over haar bedrijf waar ze interactieve e-learnings en online programma’s ontwikkelt voor bedrijven én ondernemers.

Ondernemer in Nieuwkoop 18 nov. 2020 16:12

Ondernemers in Nieuwkoop: Nick & Jim

In onze rubriek ‘’Ondernemers in de gemeente Nieuwkoop’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag stellen Nick en Jim zich voor en hebben ze het over hun passie voor voeding en krachttraining. 

Ondernemer in Nieuwkoop 5 sep. 2020 17:11

Ondernemers in Nieuwkoop: Creatief Tijssen

In onze rubriek ‘Ondernemers in de gemeente Nieuwkoop’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag stelt Manon Tijssen van Creatief Tijssen in Langeraar zich voor.

Ondernemer in Nieuwkoop 13 aug. 2020 11:33

Ondernemers in Nieuwkoop

In onze rubriek ‘’Ondernemers in de gemeente Nieuwkoop’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag stelt José van Eijk, van trimsalon Baroxx in Nieuwkoop zich voor.

Ondernemer in Nieuwkoop 30 jul. 2020 09:28

Ondernemers in de gemeente Nieuwkoop

In onze nieuwe rubriek ‘’Ondernemers in de gemeente Nieuwkoop’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag is Pauline Herrewijn (27) uit Nieuwkoop aan de beurt, met haar bedrijf Het Hondenteam.

Ondernemer in Nieuwkoop 15 jul. 2020 15:34

Ondernemers in Nieuwkoop

In onze nieuwe rubriek ‘’Ondernemers in de gemeente Nieuwkoop’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag is Sven Kolmer (24) uit Nieuwkoop aan de beurt, met zijn bedrijf YOFI. 

Ondernemer in Nieuwkoop 30 jun. 2020 16:29

Ondernemers in Nieuwkoop

In onze nieuwe rubriek ‘’Ondernemers in Nieuwkoop’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente Nieuwkoop. We trappen af met Debbie Spierenburg en haar nagelsalon Made By Debbie.