Niet vergeten reünie Aeresteijn: 3 juni

Op zaterdag 3 juni organiseert het huidige team van basisschool Aeresteijn een reünie. “Voor iedereen, die er vanaf het begin (1974) heeft gezeten of daar op enige manier mee te maken heeft gehad. (behalve voor de huidige leerlingen)”, zegt secretaresse Miriam Morelisse.

“Dus eigenlijk voor alle inwoners van Langeraar of Papenveer, want ik ken in Langeraar en Papenveer eigenlijk niemand, die helemaal niets - in meer of mindere mate - met Aeresteijn te maken had…. Hetzij als leerkracht of teamlid, als lid van het schoolbestuur, de MR, ouderraad, de ’kluswerkgroep’, of als ’luizenmoeder’, om te helpen bij het lezen of noem maar op…”

De reünie begint om 14:00, duurt tot 18:00 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen die wil komen; men hoeft niet vooraf op te geven. ”We richten één of meer lokalen in voor de fototentoonstelling en in een ander lokaal kan men zien, hoe het plan voor de nieuwe IKC eruit ziet. Consumpties zijn voor eigen rekening. De catering wordt verzorgd door de Partyregelaar, die de gasten ook gelegenheid biedt voor een hapje en ’n drankje achteraf: in Parola vanaf 18:00 uur. Hiervoor is wèl reservering (info@partyregelaar) noodzakelijk, want vol is vol…..


Meer nieuws

Calamiteiten 28 sep. 2023 22:08

Huiszoeking in Ter Aar in zaak plofkraken

In een groot onderzoek van de Nederlandse en Duitse politie zijn vier personen aangehouden die worden verdacht van een serie plofkraken. In onder andere Ter Aar werden huiszoekingen verricht.

Calamiteiten 27 sep. 2023 22:19

Passanten redden bestuurster uit auto te water in Vrouwenakker

Woensdagmiddag rukten de hulpdiensten massaal uit voor een voertuig te water aan de Ruigekade in Vrouwenakker. Aldaar was een bestuurster met haar auto de Amstel ingereden. Enkele toevallige passanten redden haar uit het voertuig. (Foto: Politie Kaag & Braassem)

Dieren 27 sep. 2023 15:44

Blauwtong vastgesteld in Ter Aar

In Ter Aar is blauwtong vastgesteld. Deze niet besmettelijke ziekte onder herkauwers, vooral schapen, runderen en geiten, wordt vooral verspreid door knutten (meurzen zoals wij ze noemen) en muggen.

Gezondheid en welzijn 27 sep. 2023 08:40

Voldoet u aan de Beweegrichtlijn?

Beweegt u wel genoeg? Veel mensen zijn geneigd deze vraag met “Ja” te beantwoorden maar in de praktijk blijkt dat slechts 4 van de 10 volwassenen voldoet aan de beweegrichtlijn.

Cultuur 26 sep. 2023 19:46

Naar de Kaleidoskoop

Wat staat er de komende week op het programma bij Kaleidoscoop? In dit bericht de agenda voor de komende week.

Sport 26 sep. 2023 16:38

5 jaar wandelvoetbal bij Altior

Waar en wanneer kun je zo’n 80 grijze (en kale) mannen bij elkaar in een voetbalkantine zien? Welnu, dat kon afgelopen vrijdag (22 september) bij Altior, dat een Walking Football-toernooi organiseerde met deelnemers, afkomstig uit alle windstreken van Nederland: Monnickendam, Voorschoten, Dordrecht, Maarssen, Amstelveen, Hoofddorp, Kamerik en natuurlijk van Altior zelf, met twee teams: Tikkietrug en Effe Breed.