Niet vergeten reünie Aeresteijn: 3 juni

Op zaterdag 3 juni organiseert het huidige team van basisschool Aeresteijn een reünie. “Voor iedereen, die er vanaf het begin (1974) heeft gezeten of daar op enige manier mee te maken heeft gehad. (behalve voor de huidige leerlingen)”, zegt secretaresse Miriam Morelisse.

“Dus eigenlijk voor alle inwoners van Langeraar of Papenveer, want ik ken in Langeraar en Papenveer eigenlijk niemand, die helemaal niets - in meer of mindere mate - met Aeresteijn te maken had…. Hetzij als leerkracht of teamlid, als lid van het schoolbestuur, de MR, ouderraad, de ’kluswerkgroep’, of als ’luizenmoeder’, om te helpen bij het lezen of noem maar op…”

De reünie begint om 14:00, duurt tot 18:00 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen die wil komen; men hoeft niet vooraf op te geven. ”We richten één of meer lokalen in voor de fototentoonstelling en in een ander lokaal kan men zien, hoe het plan voor de nieuwe IKC eruit ziet. Consumpties zijn voor eigen rekening. De catering wordt verzorgd door de Partyregelaar, die de gasten ook gelegenheid biedt voor een hapje en ’n drankje achteraf: in Parola vanaf 18:00 uur. Hiervoor is wèl reservering (info@partyregelaar) noodzakelijk, want vol is vol…..


Meer nieuws

Voor Kinderen gisteren 14:20

Coach4you Nieuwkoop zoekt dringend nieuwe coaches m/v

Coach4you werkt al op 22 plaatsen in Nederland, waaronder: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem. Coach4you helpt kinderen die dat nodig hebben, als zij van basisonderwijs overstappen naar de brugklas in het voortgezet onderwijs.

Mijn Club 11 jun. 2024 14:59

Mijn Club: Stichting Historische Kring Liemeer

“Je vooraankondiging van dit stukje alsof het zou gaan over St Historische Kring Nieuwveen’ klopt niet", begint secretaris Frits Mesman. "Ooit werd St. Historische Kring Zevenhoven opgericht, toen de collectie bodemvondsten (scherven en aardewerk) van Dirk van den Bosch, die hij vond op zijn land aan de Kousweg, werd tentoongesteld in de toenmalige RK Basisschool Johannes de Doper."

Politie 11 jun. 2024 12:54

Opnieuw babbeltruc, nu in Nieuwkoop

De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Nieuwkoop. Eerder werden de oplichtingspraktijken al in Woubrugge en Leimuiden toegepast. Wijkagent Angelique roept op om ouders, ooms, tantes enzovoort te waarschuwen.

Natuur en recreatie 11 jun. 2024 08:46

Bijenoase in park Buytewech in Nieuwkoop

In Park Buytewech in Nieuwkoop is een gebied aangewezen welke mag worden omgetoverd tot een bijenoase. Een nieuwe plek waar wilde bijen, hommels, vlinders, andere insecten, amfibieën, vissen en andere (zoog-)dieren kunnen leven.

Gezondheid en welzijn 10 jun. 2024 13:06

Jong in beweging met diverse leuke activiteiten

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 10 tot en met 16 juni organiseren we vrijdag 14 juni 'Jong in Beweging'. Dit is een evenement voor alle jeugd (tot 23 jaar) in onze gemeente. 14 juni is er vanaf 15.00 uur van alles te doen bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Je kunt gamen, voetballen, springen, meewerken aan een groot spandoek en een speur-kleurtocht doen. Ook is er kinderyoga, een drumworkshop, bijen en vlinders knutselen, tekenen en kunst maken met tegeltjes. Voor de allerkleinsten is er een mini hindernisbaantje.