Naturavetal
Advertorial Dieren

Gezond honden- en kattenvoeding van Naturavetal

“Het is eigenlijk zo simpel, dat iedereen het blijkbaar is vergeten: honden- en kattenvoeding op basis van hoe de natuur het bedoeld heeft. Van hoge kwaliteit en zonder synthetische toevoegingen: voor een lang, gezond en vitaal leven voor iedere hond en kat”, zegt Raphaël Schaufeli.

Raphaël is samen met zijn vrouw Nancy eigenaar van Naturavetal.nl. “Ik heb zelf geneeskunde gestudeerd, maar ben er in Nederland niet mee verder gegaan. Toen ik, na ons jarenlange verblijf in Brazilië, steeds vaker ontdekte, dat mensen méér geloven in een tablet of pil dan in natuurlijke voeding. En wij geloven juist heel sterk in de natuur. Vroeger - voor WO II - was de natuurgeneeskunde nota bene de enige echte geneeskunde! En dieren zijn heel puur. Die kun je niet in de maling nemen met farmaceutische middeltjes. Bovendien: honden stammen af van de wolf, die zichzelf gezond houdt door, behalve het vlees en ingewanden van zijn prooidieren te eten, ook soms kruiden ’graast’ als hij ergens last van heeft.”

“Mensen zijn bij ons welkom, als hun hond of kat gezondheids- en/of gedragsproblemen vertoont. Wij kijken dan eerst; wat is hier aan de hand? Stijging van gezondheids- en gedragsproblemen bij honden is echt niet alleen de wijten aan verkeerde verhouding en/of opvoeding, maar vaker door slechte kwaliteit ingrediënten en chemische toevoegingen in de voeding. Neurotoxische stoffen in de vorm van synthetische conserveringsmiddelen kunnen de gezondheid en gedrag van honden enorm veranderen. Wij adviseren de eigenaar dan het heft in eigen hand te nemen door met betere voeding direct invloed uit te oefenen op de gezondheid van z’n huisdier, gebaseerd op Terug naar de natuur!”

“Er bestaan wel 80 merken hondenvoer in Nederland, maar wat er allemaal in zit?! Wie weet dat de samenstelling van een zak ’brokken met pluimvee’ grotendeels bestaat uit gemalen snavels, klauwen en veren? Vaak ook nog vermengd met diverse soorten afval van graan (met gluten!) of aardappelschillen en géén of heel weinig ècht vlees. Denk jij dat dat gezond is voor zo’n dier?”

“Bij Naturavetal.nl verkopen we een breed assortiment (droog- en nat) voeding, supplementen, snacks en verzorgingsmiddelen voor honden en katten. Grotendeels via onze webshop, maar we werken ook samen met gespecialiseerde dierenwinkels, zoals bijvoorbeeld Dierplezier op het Lindenplein in Ter Aar. Misschien dat onze producten wat duurder dan alle grote merken in de supermarkt zijn, maar als je daarbij (veel) kosten voor de dierenarts kunt besparen, scheelt dat toch véél geld. Plus het extra plezier, dat een gezond en vitaal huisdier je kan geven. Dat is toch voor iedereen goed nieuws!”

Raphaël en Nancy Schaufeli houden hun ’spreekuur’ bij Dierplezier in Ter Aar. “Wij vinden het leuk om mensen en hun huisdieren te helpen, niet door ’eens iets te proberen’ maar met onderbouwde adviezen en 25 jaar ervaring.

Op de foto: Rise, de Rhodesian Ridgeback van familie Schaufeli is in topconditie.

Dierenplezier is gespecialiseerd in: Deskundig en eerlijk advies.

JouwHapjes Pasen

Loek Sassen


Meer nieuws

Milieu en duurzaamheid gisteren 14:35

Dorpsraad schoont Langeraarse Plassen

Zwerfafval zorgt voor veel ergernis. Het trekt ongedierte aan en het bederft uitzicht op de natuur in en op het water. Bovendien is zwerfvuil slecht voor natuur, dier en mens: het kan de bodem vervuilen en dieren eten het op of raken er in verstrikt.

Advertorial Cultuur gisteren 11:13

Tsjechovs wereldberoemde De Kersentuin komt naar Alphen

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger schitteren in één van de meest geliefde toneelstukken uit het wereldrepertoire: De Kersentuin van Anton Tsjechov. In deze nieuwe bewerking toont Toneelgroep Maastricht een hilarisch en droefgeestig portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen. De toneelklassieker is op 5 april te zien in Theater Castellum.

Overige 16 mrt. 2023 10:19

Inspraakavond 21 maart: aanleg zonnevelden Nieuwkoop

De taskforce RES van Dorpsraad ’Rondom de Plassen’ maakt zich ernstig zorgen over plannen van de gemeente, om de Vierambachtspolder (de polder ten zuiden van Langeraar) - als één van vier potentiële gebieden - aan te wijzen om daar eventueel 110 voetbalvelden aan zonnepanelen aan te leggen.

Politiek 15 mrt. 2023 22:01

Stembiljetten op bij meerdere stembureau’s

Op enkele stembureau's in de gemeente Nieuwkoop waren de stembiljetten voor de waterschapsverkiezingen op. Hierdoor konden meerdere mensen hun stem niet uitbrengen.