Naturavetal
Advertorial Dieren

Gezond honden- en kattenvoeding van Naturavetal

“Het is eigenlijk zo simpel, dat iedereen het blijkbaar is vergeten: honden- en kattenvoeding op basis van hoe de natuur het bedoeld heeft. Van hoge kwaliteit en zonder synthetische toevoegingen: voor een lang, gezond en vitaal leven voor iedere hond en kat”, zegt Raphaël Schaufeli.

Raphaël is samen met zijn vrouw Nancy eigenaar van Naturavetal.nl. “Ik heb zelf geneeskunde gestudeerd, maar ben er in Nederland niet mee verder gegaan. Toen ik, na ons jarenlange verblijf in Brazilië, steeds vaker ontdekte, dat mensen méér geloven in een tablet of pil dan in natuurlijke voeding. En wij geloven juist heel sterk in de natuur. Vroeger - voor WO II - was de natuurgeneeskunde nota bene de enige echte geneeskunde! En dieren zijn heel puur. Die kun je niet in de maling nemen met farmaceutische middeltjes. Bovendien: honden stammen af van de wolf, die zichzelf gezond houdt door, behalve het vlees en ingewanden van zijn prooidieren te eten, ook soms kruiden ’graast’ als hij ergens last van heeft.”

“Mensen zijn bij ons welkom, als hun hond of kat gezondheids- en/of gedragsproblemen vertoont. Wij kijken dan eerst; wat is hier aan de hand? Stijging van gezondheids- en gedragsproblemen bij honden is echt niet alleen de wijten aan verkeerde verhouding en/of opvoeding, maar vaker door slechte kwaliteit ingrediënten en chemische toevoegingen in de voeding. Neurotoxische stoffen in de vorm van synthetische conserveringsmiddelen kunnen de gezondheid en gedrag van honden enorm veranderen. Wij adviseren de eigenaar dan het heft in eigen hand te nemen door met betere voeding direct invloed uit te oefenen op de gezondheid van z’n huisdier, gebaseerd op Terug naar de natuur!”

“Er bestaan wel 80 merken hondenvoer in Nederland, maar wat er allemaal in zit?! Wie weet dat de samenstelling van een zak ’brokken met pluimvee’ grotendeels bestaat uit gemalen snavels, klauwen en veren? Vaak ook nog vermengd met diverse soorten afval van graan (met gluten!) of aardappelschillen en géén of heel weinig ècht vlees. Denk jij dat dat gezond is voor zo’n dier?”

“Bij Naturavetal.nl verkopen we een breed assortiment (droog- en nat) voeding, supplementen, snacks en verzorgingsmiddelen voor honden en katten. Grotendeels via onze webshop, maar we werken ook samen met gespecialiseerde dierenwinkels, zoals bijvoorbeeld Dierplezier op het Lindenplein in Ter Aar. Misschien dat onze producten wat duurder dan alle grote merken in de supermarkt zijn, maar als je daarbij (veel) kosten voor de dierenarts kunt besparen, scheelt dat toch véél geld. Plus het extra plezier, dat een gezond en vitaal huisdier je kan geven. Dat is toch voor iedereen goed nieuws!”

Raphaël en Nancy Schaufeli houden hun ’spreekuur’ bij Dierplezier in Ter Aar. “Wij vinden het leuk om mensen en hun huisdieren te helpen, niet door ’eens iets te proberen’ maar met onderbouwde adviezen en 25 jaar ervaring.

Op de foto: Rise, de Rhodesian Ridgeback van familie Schaufeli is in topconditie.

Dierenplezier is gespecialiseerd in: Deskundig en eerlijk advies.

JouwHapjes Pasen

Loek Sassen


Meer nieuws

Cultuur gisteren 12:17

Wordt Nederland preutser? Ontdek het zelf in de expositie BLOOTGEWOON-2

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar heeft de Modeltekengroep Nieuwkoop gemeend dit jaar een vervolgexpositie te maken met als titel BLOOTGEWOON-2. Heeft u vorig jaar gemist, kom dan nu kijken in de herkansing. En was u vorig jaar wel van de partij? Kom dan ook want er is weer veel nieuws te zien en te beleven.

Rechtszaak 9 dec. 2023 14:34

Gemeente Nieuwkoop zet beroep tegen natuurvergunning Schiphol door

De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft besloten het beroep tegen de natuurvergunning van Schiphol voort te zetten. Schiphol kreeg de vergunning in september. De raad ziet dat er voldoende juridische gebreken zijn om de vergunning aan te vechten.

Maatschappij 8 dec. 2023 10:40

Kerstmarkt bij Ipse de Bruggen Nieuwveen

Niet vergeten: Op donderdag 14 december is de Kerstmarkt in tuincentrum de Olifant, achter op landgoed Ursula in Nieuwveen. “Klanten zijn welkom van 10:00 tot 17:00 uur, zegt dagbestedings-begeleider Joke Loos. “We verkopen van alles: kerststukjes, vogelvoerstukken, insectenhotels en nog véél meer. En alles zelf gemaakt door onze cliënten: vriendelijk geprijsd en van alles bestaat er maar één!”

Muziek 7 dec. 2023 13:25

Kerstsamenzang op zondag 17 december

“Ja, we mogen weer: op zondagmiddag om 15:00 uur in de H. Adrianuskerk in Langeraar!” zegt Louis Hoogervorst, lid van de werkgroep Kerstsamenzang, bestaande uit vertegenwoordigers van de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk. “We kregen vorig jaar zoveel leuke reacties; veel oudere mensen blijken liever overdag nog op pad te gaan, dan in het donker en er waren trouwens ook heel wat gezinnen met jonge kinderen. Ondanks dat het overdag is, zorgen we tòch dat de kerk sfeervol wordt verlicht.”

Dieren 6 dec. 2023 21:57

Honden mogen weer los in deel park Buytenwech

Honden mogen weer loslopen in het noordelijke deel van park Buytenwech in Nieuwkoop. De gemeente had eerder bepaald dat dit niet meer mocht na meldingen van bezorgde inwoners over de combinatie loslopende honden en spelende kinderen. De gemeente draait dit besluit nu terug.