Naturavetal
Advertorial Dieren

Gezond honden- en kattenvoeding van Naturavetal

“Het is eigenlijk zo simpel, dat iedereen het blijkbaar is vergeten: honden- en kattenvoeding op basis van hoe de natuur het bedoeld heeft. Van hoge kwaliteit en zonder synthetische toevoegingen: voor een lang, gezond en vitaal leven voor iedere hond en kat”, zegt Raphaël Schaufeli.

Raphaël is samen met zijn vrouw Nancy eigenaar van Naturavetal.nl. “Ik heb zelf geneeskunde gestudeerd, maar ben er in Nederland niet mee verder gegaan. Toen ik, na ons jarenlange verblijf in Brazilië, steeds vaker ontdekte, dat mensen méér geloven in een tablet of pil dan in natuurlijke voeding. En wij geloven juist heel sterk in de natuur. Vroeger - voor WO II - was de natuurgeneeskunde nota bene de enige echte geneeskunde! En dieren zijn heel puur. Die kun je niet in de maling nemen met farmaceutische middeltjes. Bovendien: honden stammen af van de wolf, die zichzelf gezond houdt door, behalve het vlees en ingewanden van zijn prooidieren te eten, ook soms kruiden ’graast’ als hij ergens last van heeft.”

“Mensen zijn bij ons welkom, als hun hond of kat gezondheids- en/of gedragsproblemen vertoont. Wij kijken dan eerst; wat is hier aan de hand? Stijging van gezondheids- en gedragsproblemen bij honden is echt niet alleen de wijten aan verkeerde verhouding en/of opvoeding, maar vaker door slechte kwaliteit ingrediënten en chemische toevoegingen in de voeding. Neurotoxische stoffen in de vorm van synthetische conserveringsmiddelen kunnen de gezondheid en gedrag van honden enorm veranderen. Wij adviseren de eigenaar dan het heft in eigen hand te nemen door met betere voeding direct invloed uit te oefenen op de gezondheid van z’n huisdier, gebaseerd op Terug naar de natuur!”

“Er bestaan wel 80 merken hondenvoer in Nederland, maar wat er allemaal in zit?! Wie weet dat de samenstelling van een zak ’brokken met pluimvee’ grotendeels bestaat uit gemalen snavels, klauwen en veren? Vaak ook nog vermengd met diverse soorten afval van graan (met gluten!) of aardappelschillen en géén of heel weinig ècht vlees. Denk jij dat dat gezond is voor zo’n dier?”

“Bij Naturavetal.nl verkopen we een breed assortiment (droog- en nat) voeding, supplementen, snacks en verzorgingsmiddelen voor honden en katten. Grotendeels via onze webshop, maar we werken ook samen met gespecialiseerde dierenwinkels, zoals bijvoorbeeld Dierplezier op het Lindenplein in Ter Aar. Misschien dat onze producten wat duurder dan alle grote merken in de supermarkt zijn, maar als je daarbij (veel) kosten voor de dierenarts kunt besparen, scheelt dat toch véél geld. Plus het extra plezier, dat een gezond en vitaal huisdier je kan geven. Dat is toch voor iedereen goed nieuws!”

Raphaël en Nancy Schaufeli houden hun ’spreekuur’ bij Dierplezier in Ter Aar. “Wij vinden het leuk om mensen en hun huisdieren te helpen, niet door ’eens iets te proberen’ maar met onderbouwde adviezen en 25 jaar ervaring.

Op de foto: Rise, de Rhodesian Ridgeback van familie Schaufeli is in topconditie.

Dierenplezier is gespecialiseerd in: Deskundig en eerlijk advies.

JouwHapjes Pasen

Loek Sassen


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!