Pixabay

Opnieuw Fortnite toernooi tegen politie Kaag en Braassem

Politie Kaag en Braassem organiseert 22 oktober een Fortnite toernooi voor alle gamende kinderen uit de gemeente Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Het toernooi duurt van 13.00 uur tot 15.00 uur, middels een loting wordt er bepaald wie er mee mag doen.

Iedereen kan zich inschrijven met een Consoles: PS4, Xbox, PC of Nintendo Switch. Het speltype ‘solo’ wordt tijdens het toernooi gespeeld.

Als je ingeloot bent, krijg je via een whatsappberichtje ‘Custom Matchmaking Key’ om mee te doen. Als je niet bent ingeloot kan je via het Twitchkanaal van Teamjeroentjeee, die tevens ook de host is, live meekijken en vragen stellen. De vragen worden beantwoord door de jeugdagent van Nieuwkoop en Kaag en Braassem, Yvonne.

De twee agenten Guido en Bianca doen ook mee aan het Fortnite toernooi. ‘’Na het grote succes van ons eerste toernooi, gaan we het nog een keer proberen. Kunnen we gelijk kijken of we jullie nu wel een beetje kunnen bijhouden’’, laten ze op Facebook weten.

Prijzen

Er zijn ook weer mooie prijzen te winnen. Elke winnaar van een speelronde wint 1000 V-Bucks, daarnaast worden er per speelronde nog 1000 V-Bucks onder de deelnemers verloot. De prijzen worden bij de winnaars langsgebracht. Volledig binnen de regels van het RIVM.

Aanmelden

 Het Fortnite toernooi heeft helaas maar plaats voor 99 deelnemers, dus geef je snel op. Dit kan met een email naar: kaag-en-braassem@politie.nl.  In de mail is het belangrijk dat er een voor- en achternaam staat, de naam waarmee je speelt in Fortnite, je woonplaats en je telefoonnummer.

 


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:41

Huurders Driekoppenland Noorden plaatsen tijdcapsule

Op 27 oktober 2020 hebben de twaalf nieuwe bewoners van Waterhoen in Noorden een tijdcapsule, met specifieke dingen van 2020, geplaatst in het nieuwbouwproject. Deze tijdcapsules worden ingemetseld en komen pas weer tevoorschijn bij de sloop over vele jaren. Woningstichting Nieuwkoop (WSN) en Vergeer Bouw hebben op deze manier samen met de huurders stilgestaan bij de ‘sprong in de toekomst’ die de nieuwe bewoners gaan maken in deze hypermoderne gasloze woningen.

Advertorial Overige vandaag 10:01

ONNA Letselschade: kosteloos letselschade claimen

Veel mensen weten niet dat je bij letselschade recht hebt op een schadevergoeding. Als je een ongeval overkomt is dat al vervelend genoeg, het is dan fijn als je hulp krijgt bij de afwikkeling van de schade. Je wilt immers niet met de kosten blijven zitten. ONNA Letselschade kan jou hierbij helpen.

Overige gisteren 16:20

Café Freddy’s wordt Sportsbar Ter Aar

De afgelopen tijd was het onzeker wat er met café de Freddy’s in Ter Aar zou gaan gebeuren. Toen kwamen Alphenaren Richard de Knegt en Thomas Runhart met het idee hun concept uit Alphen aan den Rijn ook uit te draaien in Ter Aar.  

Advertorial Overige gisteren 15:30

Prima Systems’ haal- en breng service voor computerreparaties

We blijven en werken op het moment allemaal zo veel mogelijk thuis. Niet vreemd dus dat we véél meer tijd doorbrengen achter de computer of laptop. Maar ineens is je computer of laptop zó traag, of werkt hij niet meer zoals je dat gewend bent. Wat doe je dan?