Pro Move

Nieuwe exposities bij ProMove, bewegen & gezondheid

Per 15 mei zijn er weer 2 nieuwe exposities te bewonderen in de fysiotherapiepraktijken in Nieuwkoop en Ter Aar.

Op het Vijverhof in Nieuwkoop is het inmiddels de 28e expositie sinds de opening van Gezondheidscentrum “De Vijver” in 2012. Het zijn de werken van Caroline van den Berge die de afgelopen maanden in Ter Aar hebben gehangen die je nu op het Vijverhof kunt bewonderen. In Ter Aar, in Gezondheidscentrum “De Aar”, bestaat de 8de expositie van het centrum uit de foto’s van Bert Looy.

De expositie van Caroline van den Berge bestaat uit acryl schilderijen. Caroline heeft, begin jaren 90, haar eerste lessen gevolgd bij Willem van den Broek. Haar grote inspirator. Jarenlang heeft ze bij hem geschilderd. De weg van een wit doek naar een schilderij biedt haar ontspanning en doet haar zelfs de tijd vergeten. Haar inspiratie komt en gaat. Ze leest veel, en kijkt altijd om haar heen. Bewust en onbewust komen daar de ideeën uit voort.

Caroline is benieuwd naar de reacties. Hopelijk wordt er goed naar gekeken en veel over gekletst. Want daar is kunst immers voor. Kijken en erover praten. Iedereen mag er over zeggen en denken wat hij of zij wil. Neem even de tijd, loop een rondje, verbaas je, geniet ervan!

In het gezondheidscentrum “De Aar” is de expositie van Bert Looy te bewonderen. Deze expositie bestaat uit diverse prachtige foto’s van diverse alledaagse bezigheden. Zo zijn er onder andere sportfoto's en natuurfoto’s te zien, maar ook foto’s met een bijzondere inkijk in het dagelijks leven.

Uiteraard bent u van harte welkom om even binnen te lopen in Nieuwkoop of Ter Aar en te genieten van deze genoemde exposities.

Contactgegevens ProMove, bewegen & gezondheid: Bel in Nieuwkoop 0172-575261 of Ter Aar 0172-603195, stuur een mail naar info@promove.nu of een WhatsApp bericht naar 06-57821791. Meer informatie vindt u ook op www.promove.nu


Meer nieuws

Calamiteiten 28 sep. 2023 22:08

Huiszoeking in Ter Aar in zaak plofkraken

In een groot onderzoek van de Nederlandse en Duitse politie zijn vier personen aangehouden die worden verdacht van een serie plofkraken. In onder andere Ter Aar werden huiszoekingen verricht.

Calamiteiten 27 sep. 2023 22:19

Passanten redden bestuurster uit auto te water in Vrouwenakker

Woensdagmiddag rukten de hulpdiensten massaal uit voor een voertuig te water aan de Ruigekade in Vrouwenakker. Aldaar was een bestuurster met haar auto de Amstel ingereden. Enkele toevallige passanten redden haar uit het voertuig. (Foto: Politie Kaag & Braassem)

Dieren 27 sep. 2023 15:44

Blauwtong vastgesteld in Ter Aar

In Ter Aar is blauwtong vastgesteld. Deze niet besmettelijke ziekte onder herkauwers, vooral schapen, runderen en geiten, wordt vooral verspreid door knutten (meurzen zoals wij ze noemen) en muggen.

Gezondheid en welzijn 27 sep. 2023 08:40

Voldoet u aan de Beweegrichtlijn?

Beweegt u wel genoeg? Veel mensen zijn geneigd deze vraag met “Ja” te beantwoorden maar in de praktijk blijkt dat slechts 4 van de 10 volwassenen voldoet aan de beweegrichtlijn.

Cultuur 26 sep. 2023 19:46

Naar de Kaleidoskoop

Wat staat er de komende week op het programma bij Kaleidoscoop? In dit bericht de agenda voor de komende week.

Sport 26 sep. 2023 16:38

5 jaar wandelvoetbal bij Altior

Waar en wanneer kun je zo’n 80 grijze (en kale) mannen bij elkaar in een voetbalkantine zien? Welnu, dat kon afgelopen vrijdag (22 september) bij Altior, dat een Walking Football-toernooi organiseerde met deelnemers, afkomstig uit alle windstreken van Nederland: Monnickendam, Voorschoten, Dordrecht, Maarssen, Amstelveen, Hoofddorp, Kamerik en natuurlijk van Altior zelf, met twee teams: Tikkietrug en Effe Breed.