24 Uur van Ter Aar

Meedoen aan Zeskamp tijdens De 24 van Ter Aar

In Ter Aar vindt vrijdag 24 en zaterdag 25 juni ‘De 24 van Ter Aar’ plaats. Meer dan 24 uur sport, spel, muziek, vermaak, braderie en hapjes en drankjes. Een onderdeel van deze 24 is de Zeskamp. De aanmelding is geopend.

De Ter Aarse Voetbalvereniging (TAVV), Tennisvereniging Ter Aar (TVTA) en Volleybalvereniging Scarabee hebben de handen ineen geslagen voor deze sportieve en gezellige zeskamp.

Twintig teams gaan tussen 10:00 en 18:00 uur de strijd met elkaar aan op zes onderdelen: voetbal, tennis/padel, volleybal én drie ludieke varianten op deze sporten. Teams bestaan uit zes tot acht personen van 16 jaar en ouder met minimaal twee dames per team. Aanmelden, met teamnaam, kan via 24uurvanteraar@gmail.com

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van 24 van Ter Aar.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:39

Zolderbrand in Nieuwkoop

Op de Beethovenlaan in Nieuwkoop heeft een korte brand gewoed op de zolder van een woning. De brandweer schaalde op naar middelbrand, omdat het vuur waarschijnlijk in het dak zat.

Advertorial Sport 2 jul. 2022 14:28

AJAX KOMT NAAR NIEUWKOOP!

Goed nieuws, want in de zomervakantie van dit jaar organiseert Ajax een Ajax voetbalkamp bij SV Nieuwkoop. Van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Evenementen 2 jul. 2022 10:20

Kindervakantiespelen Ter Aar is terug

Na bijna drie jaar is de kindervakantiespelen Ter Aar terug. Nadat in 2019 de week helaas een minder goede afloop had aan het einde en er daarna ook nog 2 jaar van Corona achteraan kwam. Kijkt de organisatie nu gelukkig weer positief vooruit naar een nieuwe editie nummer 44.

Advertorial Winkels 1 jul. 2022 15:30

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Wonen en bouwen 1 jul. 2022 12:46

Verhoging starterslening

Jongeren of starters die hun eerste koopwoning willen aanschaffen kunnen bij de gemeente terecht voor een starterslening. Gemeente Nieuwkoop gaat deze starterslening verhogen.