Fiddler’s Green treedt op tijdens de markt in de Muziektent

Een muzikaal feestje op zaterdag 7 augustus. Dan treedt de Fiddler’s Green namelijk op tijdens de markt op het Reghthuysplein.

Oorspronkelijk stond The Chill, een vrolijk kwartet dat covers uit de zestiger en zeventiger jaren speelt, geprogrammeerd, maar door omstandigheden moesten ze helaas afzeggen. De Ierse band Fiddler’s Green uit Nieuwkoop kan gelukkig in hun plaats spelen.

Vaak gaat de Ierse muziek over de talrijke tragedies die het land hebben geteisterd, maar daar zijn wel prachtige ballads over gemaakt – tragisch, melodisch, mooi. Maar natuurlijk speelt de band ook de bekende drankliederen als Irish Rover en het spreekt vanzelf dat het lijflied van de band, het indrukwekkende Fiddler’s Green van componist John Conally, niet ontbreekt!


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 17:02

Lichaam betrekken bij behandeling binnen de jeugdhulpverlening

Er komt steeds meer aandacht voor het betrekken van het lichaam bij behandelingen binnen de hulpverlening. Niet alleen meer praten of uit een werkboek werken tijdens behandeling, maar ook doen met het lichaam. Op deze manier komt een meer integrale behandeling tot stand en kunnen soms patronen worden doorbroken die al jarenlang gaande zijn. In deze blog wordt stilgestaan bij hoe De Praktijk4Kids het lichaam integreert in behandelingen en waarom!

Advertorial Sport gisteren 13:50

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Politie 21 sep. 2021 16:09

Wapeninleveractie #DropIt

In de Week van de Veiligheid van 11 tot en met 17 oktober doet de gemeente Nieuwkoop mee aan de landelijke inleveractie van wapens. In deze week kan iedereen ongestraft zijn wapen inleveren.