Eerste woningen project Noordereinde in Zevenhoven opgeleverd

De eerste 25 woningen van het project Noordereinde in Zevenhoven zijn, na circa een jaar na de eerste paal te hebben geslagen, opgeleverd door Vink+Veenman. 

2 september 2019 werd de eerste paal geslagen. In totaal worden er 45 woningen gebouwd, alle woningen energieneutraal en duurzaam. De eerste 25 bewoners hebben de sleutel van hun nieuwe woning mogen ontvangen.

‘’Momenteel worden de laatste puntjes afgerond en wordt het straatwerk verder gereed gebracht. Het nieuwe wijkje biedt een grote variatie in type woningen, wat zich vertaalt in diversiteit aan mensen van zowel uit Noordeinde, Zevenhoven, gemeente Nieuwkoop en enkele erbuiten. De gasloze woningen worden verwarmd middels bodemwarmtepompen’’, aldus Frank Agterof van Vink+Veenman.

Meer informatie over het project vind je hier.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:41

Huurders Driekoppenland Noorden plaatsen tijdcapsule

Op 27 oktober 2020 hebben de twaalf nieuwe bewoners van Waterhoen in Noorden een tijdcapsule geplaatst in het nieuwbouwproject. Deze tijdcapsules worden ingemetseld en komen pas weer tevoorschijn bij de sloop over vele jaren. Woningstichting Nieuwkoop (WSN) en Vergeer Bouw hebben op deze manier samen met de huurders stilgestaan bij de ‘sprong in de toekomst’ die de nieuwe bewoners gaan maken in deze hypermoderne gasloze woningen.

Advertorial Overige vandaag 10:01

ONNA Letselschade: kosteloos letselschade claimen

Veel mensen weten niet dat je bij letselschade recht hebt op een schadevergoeding. Als je een ongeval overkomt is dat al vervelend genoeg, het is dan fijn als je hulp krijgt bij de afwikkeling van de schade. Je wilt immers niet met de kosten blijven zitten. ONNA Letselschade kan jou hierbij helpen.

Overige gisteren 16:20

Café Freddy’s wordt Sportsbar Ter Aar

De afgelopen tijd was het onzeker wat er met café de Freddy’s in Ter Aar zou gaan gebeuren. Toen kwamen Alphenaren Richard de Knegt en Thomas Runhart met het idee hun concept uit Alphen aan den Rijn ook uit te draaien in Ter Aar.  

Advertorial Overige gisteren 15:30

Prima Systems’ haal- en breng service voor computerreparaties

We blijven en werken op het moment allemaal zo veel mogelijk thuis. Niet vreemd dus dat we véél meer tijd doorbrengen achter de computer of laptop. Maar ineens is je computer of laptop zó traag, of werkt hij niet meer zoals je dat gewend bent. Wat doe je dan?