Advertorial Winkels

De bloemenjongen heeft beter werk dan een krantenwijk

Na de laatste post van De bloemenjongen kregen we veel reacties van mensen die wel iemand langs de deur willen hebben met bloemen. Ben jij of ken jij iemand die zijn eigen bloemenwijk wil starten? Meld je dan nu aan.

Start je eigen wijk bij jou in de buurt, vraag naar de mogelijkheden, want er zijn misschien al klanten bij jou in de buurt die je gelijk kunt overnemen. Start dus niet vanaf nul

Werken bij de bloemenjongen

  • Beter betaald dan een krantenwijk
  • Flexibel naast school
  • Leer met geld omgaan
  • Hoe meer je verkoopt hoe meer je verdient
  • Begeleiding vanaf je eerste stappen tot en met de uitbreiding van je eigen wijk.

Er zijn dus vele voordelen van het starten van een eigen bloemenwijk. Nog niet helemaal overgehaald? Kijk de video. Niet zeker of het iets voor jou is of heb je nog vragen? Neem contact op met De Bloemenjongen. Hij beantwoordt alle vragen.

Start je eigen wijk!


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:45

NeuroFitGym

Dat ProMove, bewegen & gezondheid diverse beweegactiviteiten zoals de FysioSport, Pilates en wandelgroepen aanbiedt is bij velen bekend. Maar ook de NeuroFitGym valt onder het beweegaanbod van ProMove.

Gemeente gisteren 12:50

Veel reacties op enquĂȘte flexwoningen

In december heeft de gemeente een enquête uitgezet om de behoefte aan flexwoningen onder de inwoners te onderzoeken. Ruim 400 inwoners hebben gereageerd. Meer dan de helft gaf aan zelf interesse te hebben in een flexwoning of iemand te kennen die interesse heeft.     

Advertorial Overige 30 jan. 2023 13:35

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Wonen en bouwen 27 jan. 2023 15:25

Positieve reacties op ontwerp Weteringplein

Op de goed bezochte inloopavond over het ontwerp van de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte van het Weteringplein in Nieuwveen op 25 januari waren veel positieve reacties te horen: ‘Het is mooi om te zien dat er echt gewerkt is met onze ideeën’, en ‘Het zijn mooie gebouwen, passend bij het dorpse karakter van Nieuwveen’.