Cafetaria de Platvis gaat ook bezorgen

Ook cafetaria de Platvis in Nieuwkoop gaat bezorgen. Eigenaar Sjoerd Tuithof zette speciaal voor deze bijzondere tijden een webshop in elkaar, waar klanten gemakkelijk hun bestelling kunnen doen.

Tuithof: ''In deze ongelooflijke situatie moest ik heel snel schakelen en heb ik afgelopen maandag een online webshop in elkaar gezet. Van daar uit zijn we nu aan het bezorgen aan huis in de dorpen Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven en Aarlanderveen.''

Het is ook nog mogelijk om af te halen in de winkel. ''Maar we zorgen dat mensen afstand van elkaar houden. Zo hebben we alle tafels in de winkel weggedaan en staan er alleen nog maar een paar stoelen die 1,5 meter uit elkaar staan.'' 

Dat is niet alles. ''Als het drukker wordt vraag ik de klanten om tijdens het wachten op hun bestelling een rondje om te gaan. Dan maken wij onder tussen de bestelling klaar.''

Toch adviseert de cafetaria online te bestellen. Dat kan via deze link: https://www.e-food.nl/nieuwkoop/cafetaria-de-platvis 

platvis.png


Meer nieuws

Cultuur 10 dec. 2023 12:17

Wordt Nederland preutser? Ontdek het zelf in de expositie BLOOTGEWOON-2

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar heeft de Modeltekengroep Nieuwkoop gemeend dit jaar een vervolgexpositie te maken met als titel BLOOTGEWOON-2. Heeft u vorig jaar gemist, kom dan nu kijken in de herkansing. En was u vorig jaar wel van de partij? Kom dan ook want er is weer veel nieuws te zien en te beleven.

Rechtszaak 9 dec. 2023 14:34

Gemeente Nieuwkoop zet beroep tegen natuurvergunning Schiphol door

De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft besloten het beroep tegen de natuurvergunning van Schiphol voort te zetten. Schiphol kreeg de vergunning in september. De raad ziet dat er voldoende juridische gebreken zijn om de vergunning aan te vechten.

Maatschappij 8 dec. 2023 10:40

Kerstmarkt bij Ipse de Bruggen Nieuwveen

Niet vergeten: Op donderdag 14 december is de Kerstmarkt in tuincentrum de Olifant, achter op landgoed Ursula in Nieuwveen. “Klanten zijn welkom van 10:00 tot 17:00 uur, zegt dagbestedings-begeleider Joke Loos. “We verkopen van alles: kerststukjes, vogelvoerstukken, insectenhotels en nog véél meer. En alles zelf gemaakt door onze cliënten: vriendelijk geprijsd en van alles bestaat er maar één!”

Muziek 7 dec. 2023 13:25

Kerstsamenzang op zondag 17 december

“Ja, we mogen weer: op zondagmiddag om 15:00 uur in de H. Adrianuskerk in Langeraar!” zegt Louis Hoogervorst, lid van de werkgroep Kerstsamenzang, bestaande uit vertegenwoordigers van de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk. “We kregen vorig jaar zoveel leuke reacties; veel oudere mensen blijken liever overdag nog op pad te gaan, dan in het donker en er waren trouwens ook heel wat gezinnen met jonge kinderen. Ondanks dat het overdag is, zorgen we tòch dat de kerk sfeervol wordt verlicht.”

Dieren 6 dec. 2023 21:57

Honden mogen weer los in deel park Buytenwech

Honden mogen weer loslopen in het noordelijke deel van park Buytenwech in Nieuwkoop. De gemeente had eerder bepaald dat dit niet meer mocht na meldingen van bezorgde inwoners over de combinatie loslopende honden en spelende kinderen. De gemeente draait dit besluit nu terug.