Terugroepactie verse rookworst fijn van Coop

Coop Supermarkten haalt de eigenmerk verse rookworst fijn van 280 gram terug uit de schappen. Een aantal verpakkingen bevatten namelijk ingrediënten die in de grove rookworst horen.  De rookworst bevat allergenen zoals: melk, selderij en mosterd. Heb je de COOP verse rookworst fijn gekocht en heb je een melk-, selderij- of mosterdallergie? Dan word je dringend verzocht om de rookworst niet te eten. 

Breng de rookworst terug naar de winkel, en je krijgt het aankoopbedrag terug. Heb je de ossenworst al gegeten en heb je gezondheidsklachten gekregen? Neem dan direct contact op met je huisarts.

Het betreft de Coop verse rookworst fijn met EAN-nummer 8710725040299 en houdbaarheidsdatum 07-10-2020 en 08-10-2020.


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 09:12

Aangepast bron- en contactonderzoek vanwege toename coronabesmettingen

Doordat het aantal personen dat positief test op corona hard oploopt, moet GGD Hollands Midden maatregelen nemen. Ze zijn overgeschakeld naar een risicogestuurd bron- en contactonderzoek, waarbij mensen zelf hun contacten dienen te informeren als blijkt dat ze besmet zijn.

Algemeen gisteren 16:51

Is een bijzondere begraafplaats mogelijk in Nieuwkoop?

Een inwoner van de gemeente Nieuwkoop heeft aangegeven familieleden, die nu elders zijn begraven, op een bijzondere begraafplaats te willen herbegraven om op die manier eeuwige grafrust te waarborgen. Maar is dit wel mogelijk in Nieuwkoop?

Voor Kinderen gisteren 12:53

Speeltuin de Zudde wordt opnieuw ingericht als openbare speeltuin

Speeltuin de Zudde werd begin april 2020 definitief gesloten, omdat de speeltoestellen niet meer voldeden aan de vereiste veiligheidseisen. De gemeente Nieuwkoop nam het beheer over en tovert de locatie om tot openbare speeltuin, wat toegankelijk is voor iedereen.