Advertorial Cultuur

Start theaterseizoen Kaleidoskoop 18 september

Het nieuwe theaterseizoen van Kaleidoskoop start komend weekend met op vrijdagavond de film ‘Parasite’, de met vele Oscars bekroonde film. Een Zuid-Koreaanse tragikomische film.

Op zaterdagavond 19 september wordt in Theater Kaleidoskoop een ode gebracht aan de wereldberoemde zanger, componist en tekstschrijver Charles Aznavour. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria en pianist/zanger Maurits Fondse, begeleid door accordeonist Oleg Fateev. Deze artiesten zijn al jaren gegrepen door de muziek en teksten van hun muzikale held! Ze spelen de prachtigste chansons van Aznavour en vertellen over zijn leven. Naast zingen schreef hij ook liedjes voor o.a. Edith Piaf. Zijn beroemdste liedjes zoals o.a. La Bohème, Hier Encore en Les Comédiens worden deze avond in Nieuwkoop ten gehore gebracht. Aanvang: 20.15 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro (incl. een consumptie in de pauze) en moeten (in deze ‘corona-tijd’) vooraf online gereserveerd worden. Kijk voor nadere informatie over de zgn. ‘corona-maatregelen’ en voor reserveringen op www.theater-kaleidoskoop.nl

Het weekend wordt afgesloten op zondagmiddag met het Muziekcafé, waar de band ‘Leo’s Drugstore’ speelt, een energieke, swingende 6-mans band uit het Groene Hart. Zij spelen een mix van instrumentele en vocale jazz en Latin-muziek. De entree van het Muziekcafé is gratis, reservering niet nodig. Aanvang 15.30 uur.

Theater Kaleidoskoop hanteert vanzelfsprekend de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Het bezoek aan het theater zal niet zo vanzelfsprekend zijn als vóór de sluiting in maart. Er mogen maximaal 35 bezoekers in de zaal voor een veilig en aangenaam bezoek. Een aantal zaken zijn anders dan u gewend bent. Zo kunt u uitsluitend vooraf online reserveren voor films en voorstellingen. De entree is voorlopig verplaatst naar de zijkant van het gebouw. Er is een duidelijke looproute en een aangepaste zaalplattegrond i.v.m. het protocol van anderhalve meter afstand houden. Alle voorstellingen en activiteiten zijn ‘onder voorbehoud van eventuele nieuwe richtlijnen’.

Kijk voor nadere informatie met betrekking tot de geldende ‘corona-maatregelen’ en informatie over prijzen, aanvangstijden en verplichte online-reservering voor de film en muziekvoorstelling op www.theater-kaleidoskoop.nl


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 09:12

Aangepast bron- en contactonderzoek vanwege toename coronabesmettingen

Doordat het aantal personen dat positief test op corona hard oploopt, moet GGD Hollands Midden maatregelen nemen. Ze zijn overgeschakeld naar een risicogestuurd bron- en contactonderzoek, waarbij mensen zelf hun contacten dienen te informeren als blijkt dat ze besmet zijn.

Algemeen gisteren 16:51

Is een bijzondere begraafplaats mogelijk in Nieuwkoop?

Een inwoner van de gemeente Nieuwkoop heeft aangegeven familieleden, die nu elders zijn begraven, op een bijzondere begraafplaats te willen herbegraven om op die manier eeuwige grafrust te waarborgen. Maar is dit wel mogelijk in Nieuwkoop?

Voor Kinderen gisteren 12:53

Speeltuin de Zudde wordt opnieuw ingericht als openbare speeltuin

Speeltuin de Zudde werd begin april 2020 definitief gesloten, omdat de speeltoestellen niet meer voldeden aan de vereiste veiligheidseisen. De gemeente Nieuwkoop nam het beheer over en tovert de locatie om tot openbare speeltuin, wat toegankelijk is voor iedereen.