Open Aarlanden 50+

In navolging op het succes van vorig jaar, organiseerde TennisVereniging Ter Aar (TVTA-’70) weer een mooi Open Aarlandentoernooi: overdag voor de 50-plussers en ’s avonds voor iedereen vanaf 17 jaar.

’50+Commissie’- lid Rianne Ubink: “Net zoveel deelnemers (48 koppels), maar een verschil zit in het aantal dagen: nu 5 dagen: (maandag tot vrijdag) en vorig jaar door alle (strengere) corona-beperkingen maar 3 dagen. We hadden 6 categorieën: Heren dubbel (HD), DD en Mix in de sterktes 7 en 8. Het is altijd wel ’n hele puzzel om - tussen alle verhinderingen die mensen opgeven - alle wedstrijden gepland te krijgen, mar het is toch weer gelukt. We zien mooie potjes en - tot nu toe - zonder blessures. Ook het weer valt steeds mee: wel veel wind, maar geen regen! Wat ook hetzelfde als vorig jaar is, is de gezellige lunch; dankzij onze sponsors kunnen we op vrijdagmiddag weer een uitgebreide lunch voorzetten aan alle deelnemers. Wij vinden het belangrijk om onze gasten te verwennen met ’n mooie, gezellige week met sportief plezier. Daarom zien we vaak, dat deelnemers van vorige jaren graag terugkomen. Uit de wijde omgeving: Zevenhoven, Leimuiden, Nieuwkoop en zelfs Roelofarendsveen. Zij vervolgt: “Daarom spelen we ook in poules van 4 koppels; Iedereen speelt sowieso 3 wedstrijden en sommigen nog de finale”.

Henk Bader is aan de commissie toegevoegd als ’chef de cuisine’: hij zwaait de scepter achter de bar en in de keuken en legt zich helemaal toe op verzorging van de ’inwendige mens’: koek bij de koffie, schaaltje borrelhapjes etc.

Commissielid Marc van Kempen: “Ik ben ’n soort ’vliegende keep’; De dames (red: Rianne en Yvonne) regelen alles rondom de wedstrijden. Ik doe allerlei hand- en spandiensten maar bemoei me wel overal mee. We zorgen graag, dat iedereen het naar z’n zin heeft!”

Voorzitter Frank Langeveld: “TVTA werd vorig jaar 50, maar toen konden we dat niet vieren; daarom hebben we dit jaar alle leden (en deelnemers), tijdens het Aarlandentoernooi een tasje met leuke dingen kado gedaan.”

Loek Sassen


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 17:02

Lichaam betrekken bij behandeling binnen de jeugdhulpverlening

Er komt steeds meer aandacht voor het betrekken van het lichaam bij behandelingen binnen de hulpverlening. Niet alleen meer praten of uit een werkboek werken tijdens behandeling, maar ook doen met het lichaam. Op deze manier komt een meer integrale behandeling tot stand en kunnen soms patronen worden doorbroken die al jarenlang gaande zijn. In deze blog wordt stilgestaan bij hoe De Praktijk4Kids het lichaam integreert in behandelingen en waarom!

Advertorial Sport gisteren 13:50

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Politie 21 sep. 2021 16:09

Wapeninleveractie #DropIt

In de Week van de Veiligheid van 11 tot en met 17 oktober doet de gemeente Nieuwkoop mee aan de landelijke inleveractie van wapens. In deze week kan iedereen ongestraft zijn wapen inleveren.