Jworxout
Advertorial Sport

Doe mee aan de Sport & Fun Run Langeraar

Ga jij met het gezin of met een vriendengroep dé uitdaging aan voor het goede doel? Dan ben je bij Jworxout aan het juiste adres!

Op vrijdag 22 oktober 2021 organiseren Jworxout, YOFI en Oefentherapie voor Kinderen een sportieve obstacle run. Dit event, inclusief maar liefst drie verschillende area’s (workout, shopping, relaxing), zal plaatsvinden op het Jworxout terrein (Altiorplein 1) in Langeraar.

Ouders en kinderen (t/m 14 jaar)
--> van 10:00 – 13:00 uur
--> ongeveer 3 tot 5 kilometer

Volwassenen (vanaf 15 jaar)
--> van 14:00 – 17:00 uur
--> ongeveer 8 tot 10 kilometer

Voor jong en oud dus! Daarnaast zullen er de gehele dag goede doelen en lokale ondernemers met marktkraampjes staan. Dus ook opa’s, oma’s, vrienden en familie zijn welkom om te komen kijken en ondertussen een versnapering of drankje te nemen. Op een feestelijke manier werken aan je gezondheid, inclusief goede doelen en lokale ondernemers steunen. Yeah!

De inschrijfkosten voor de Sport & Fun Run bedragen € 5 euro per persoon, waarvan maar liefst 50% naar het goede doel gaat! Hoe gaaf is dat?! Durf jij de uitdaging aan? Geef je dan snel op via de volgende link: https://www.paynplan.nl/booking/p/27524


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:21

Goed nieuws voor jongeren die een woning zoeken

WSN wil dat er voldoende woningen beschikbaar komen voor jongeren met een lager inkomen. Dat is lastig omdat je lang ingeschreven moet staan voor een woning. Daarom gaat WSN een aantal woningen aanbieden speciaal voor jongeren. De woningen worden aangeboden via de website Huren in Holland Rijnland.

Gemeente gisteren 10:13

‘We blijven in beweging'

De maand september werd uitgeroepen tot 'Nieuwkoop on the Move'-maand. Omdat er eindelijk veel meer mocht, konden de verenigingen het nieuwe seizoen weer opstarten. Dat is op veel plaatsen ook goed van de grond gekomen.

Advertorial Gezondheid en welzijn 26 okt. 2021 15:20

Fysiotherapie bij kaakklachten

Nieuwkoop/Ter Aar - Veel mensen ervaren wel eens klachten in het kaakgebied. Vaak worden deze niet herkend. Nog veel minder bekend is de rol die fysiotherapie bij dit soort klachten kan spelen.

Verkeer en vervoer 26 okt. 2021 12:52

Fietsverlichtingsactie zaterdag 6 november

Het is belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Zeker nu het weer vroeger en langer donker wordt. Ook dit jaar is er daarom weer de fietsverlichtingsactie. Bij vijf rijwielhandelaren uit de gemeente kunt u op zaterdag 6 november gratis uw fietsverlichting laten controleren.

Wonen en bouwen 26 okt. 2021 09:45

Zelfbewoningsplicht nieuwbouwwoningen

Het college van burgemeester en wethouders heeft beleidsregels vastgesteld voor de zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.