Alphen: 0172-571437 | Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Woerden: 0348-436060 | GESLOTEN - straks open vanaf: 10:00 uur

Nieuws

De nieuwe Toyota Yaris bij Van Ekris in Alphen en Mijdrecht

03-04-2020

De nieuwe Yaris staat bij Van Ekris in Alphen aan den Rijn en in Mijdrecht. De Yaris is een groot succes en één van de beste verkochte modellen van Van Ekris in Nieuwkoop. Toen je de nieuwe Toyota Yaris kon bestellen begin deze zomer hadden krijgen wij zonder dat de klant de auto in het echt gezien had al een aantal orders. Fantastisch natuurlijk! Het geeft gelijk weer hoe enthousiast de klant is. Aldus Corné van Veen van Toyota van Ekris.

Van Ekris de Toyota dealer voor Nieuwkoop en omgeving
Een gratis offerte kun je snel binnen 1 minuut invullen via onze online inruilwaarde taxatie. Wij maken graag een voorstel voor de nieuwe Yaris. Proefrijden? Dat kan bij ons in Alphen aan den Rijn of in Mijdrecht. 

Het is de eerste compacte Toyota ontworpen volgens de Toyota New Global Architecture filosofie (TNGA), de basis van alle nieuwe Toyota modellen. Akio Toyoda – President Toyota Motor Corporation – heeft deze filosofie ingezet om naast de inmiddels befaamde Toyota kwaliteit en betrouwbaarheid meer flair, design en rijplezier in de Toyota modellen te brengen onder de noemer ‘no more boring cars’.

  • Tot 80 procent van de tijd elektrisch bij hybride
  • Ruim 20 procent zuiniger, 15 procent meer vermogen
  • Totaal nieuwe 1.5 Hybrid-aandrijflijn
  • Compleet nieuwe zitpositie (heel fijn
  • Prijs vanaf € 17.895,- 1.0 L
  • Prijs hybride vanaf € 21.195,-

(Op de foto links de oude Yaris en rechts de compleet nieuwe)

I.v.m. drukte en het Corona virus houden wij afstand en het aantal mensen goed in de gaten. Wij zorgen voor een heerlijke kopje koffie en natuurlijk dat de Yaris klaar staat om te bekijken. De nieuwe Yaris is zowel buiten als binnen te bewonderen. Proefrijden? Jazeker dat kan ook. 

Gratis en online inruiltaxatie 

Alphen aan den Rijn Yaris bel: 0172-571437 en vraag even naar onze specialisten: Corné, Jeroen of Ricardo
Mijdrecht bel 0297-230350 en vraag even naar Ferry, Harry, Stefan of Bastiaan

Of ga naar onze Yaris pagina voor meer details: https://www.vanekris.nl/

 

Van Ekris Toyota naast Alphen aan den Rijn ook voor Nieuwkoop

Wist je dat Van Ekris de Toyota dealer is voor Alphen aan den Rijn, maar ook voor Nieuwkoop, Langeraar, ter Aar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker, Kudelstaart en Woerdense Verlaat? Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions (250 op voorraad) en natuurlijk onderhoud en APK, ben je bij Toyota Van Ekris aan het juiste adres.

« terug naar het overzicht