Fam. Bunnik

Zaterdag het laatste rondje van Frans Bunnik

Zaterdag 30 juli is de laatste werkdag van Frans Bunnik met zijn rijdende winkelwagen in Nieuwkoop. Na 55 jaar gaat hij met pensioen.

Al vele jaren is Frans Bunnik een zeer bekend gezicht in Nieuwkoop en omgeving. Al die jaren reed hij met zijn rijdende winkel langs vele huizen, vanuit zijn thuisbasis in Aarlanderveen.

In januari 2020 stond hij in de belangstelling van EditieNL van RTL in een item over uitstervende beroepen (een link naar dat item staat onder aan dit bericht). Daar kondigde hij al aan nog een paar jaar door te gaan, maar dat zijn pensioen naderde. Nu komt er dan echt een einde aan zijn vaste rondjes door Nieuwkoop en omgeving. Zaterdag 30 juli is zijn laatste werkdag.

Frans, dank voor je jarenlange inzet en nog heel mooie en gezonde jaren samen met je vrouw en familie toegewenst!

https://www.facebook.com/233655670126667/posts/1498796850279203/


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 13:12

Bibliotheek Rijn en Venen is op zoek naar jou

Wil jij jouw plezier in voorlezen overbrengen op kinderen en hun ouders? Heeft het werken met DigiD geen geheimen meer voor jou? Of geef je jouw kennis van techniek graag spelenderwijs door aan de jongere generatie? Word dan vrijwilliger bij Bibliotheek Rijn en Venen. 

Dieren gisteren 11:03

Dierendag bij Ipse de Bruggen

Schapen en geiten gaan genieten van feestelijke brunch. Op zaterdag 1 oktober viert  kinderboerderij de Schaapskooi haar jaarlijkse dierenverwendag.

Overige 23 sep. 2022 11:59

Unieke expositie fotoboeken van Nieuwkoop en Noorden

Het Historisch Genootschap Nieuwkoop en omstreken brengt het verleden tot leven en organiseert een unieke expositie in de Loopstal op het terrein van De Zevensprong aan de Noordenseweg. 

Advertorial Overige 22 sep. 2022 14:18

Castellum breidt aanbod Theater met Tolk uit

Zaterdag 24 september is het Internationale Dag van de Gebarentaal. Een perfect moment om bekend te maken dat het aanbod van theatervoorstellingen met gebarentolk in seizoen 22/23 is uitgebreid. 

Blog Opinie 21 sep. 2022 14:19

Handelen of wandelen?

Ik heb het er al vaker over gehad; met familie moet je wandelen en niet handelen. Maar ja, makkelijker gezegd dan gedaan.