TAVV

Zaterdag 1 juni jubileumdag 75 jaar TAVV

Op zaterdag 1 juni bestaat voetbalvereniging TAVV uit Ter Aar 75 jaar. Dit wordt groots gevierd met een gratis toegankelijk grandioos feestprogramma!

We trappen de dag om 16.30 uur af met een voorwedstrijd tussen TAVV VR1 tegen een combi-elftal van oud TAVV- & oud Iduna-vrouwen.

Om 19.00 uur is de kick-off van de jubileumwedstrijd tussen TAVV-1 en FC de Rebellen (een verzameling oud prof-voetballers ‘met een randje’).

Bekende namen bij FC de Rebellen zijn de voetbalanalisten Kees Kwakman (o.a. Volendam en nog regelmatig actief bij LSVV’70), Royston Drenthe (o.a. Feyenoord, Real Madrid en Europees kampioen met Jong Oranje) en Ali Boussaboun (o.a. ADO Den Haag, Feyenoord en oud international Marokko).

Daarnaast doen ook nog spelers als Diego Biseswar (o.a. Feyenoord, PAOK Saloniki en international van Suriname), Andwele Slory (o.a. Feyenoord en oud-speler van Oranje) en Tommie Beugelsdijk (ADO Den Haag en bekend van zijn uitspraak ‘rûstagh’) mee. FC de Rebellen wordt gecoacht door John van Loen (oud speler van o.a. Ajax, Feyenoord, Anderlecht en Oranje).

De wedstrijd staat onder leiding van oud-topscheidsrechter Dick Jol. Na finales om de Champions league en het WK voor clubteams geleid te hebben zal hij waarschijnlijk niet meer zenuwachtig worden van een jubileumwedstrijd in Ter Aar.

Om 21.00 uur worden de winnaars van de superloterij bekend gemaakt. Je kunt hier trouwens nog steeds loten voor kopen (in de kantine en via superloterij@tavv.nl).

Vanaf 21.15 uur hebben we een heerlijk feestprogramma en rijden we een mobiel podium het hoofdveld op voor een giga optreden van 2x 45 minuten van feestband Helemaal Top. Daarvoor, in de pauze van Helemaal Top en daarna, kan je helemaal los op de beats van DJ Tom Sassen.

Op het terras komen 2 buiten-bars te staan, om de kelen goed gesmeerd te kunnen houden. Naast de panna-kooi kan je tussendoor ff rustig gaan zitten in het gezellige food court om een heerlijke hapje naar binnen te werken.

Kortom, het belooft een historische zaterdag te worden, waar we straks op ons 100-jarig jubileum nog steeds over praten! Dit wil je niet missen! Jij komt toch ook?

Vanaf 15.00 uur gaan de hekken van sportpark Aardam-West open. Vergeet niet je ID mee te nemen. Onder de 18 geen alcohol!

TAVV, 75 jaren jong!


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!