WINACTIE: Maak kans om dé Nieuwkoopse thee te ontwikkelen

Theewinkel De Boom is een bijzondere winkel in Nieuwkoop waar je unieke theeproducten koopt in alle prijsklassen. Van biologische thee tot premium thee, je kan het zo gek niet bedenken. Maar er ontbreekt nog een smaak: dé Nieuwkoopse thee. En deze kan jij samenstellen!

Laat in de Facebookreacties weten waarom je van Nieuwkoop houdt en misschien maak jij binnenkort dé Nieuwkoopse thee met Theewinkel De Boom. Daarnaast ontvang je ook nog eens zo’n heerlijk zakje thee voor thuis!

Theewinkel De Boom

Theewinkel De Boom verkoopt meer dan 40 soorten losse thee, zoals bijvoorbeeld zwarte thee, groene thee, rooibos, vruchtenthee, witte thee en kruidenthee. Alle theesoorten zijn voorzien van speciale namen als Geluksthee, Elfenthee, Zeilen, Inspiratie, Opa enzovoorts. Maar ook een premium collectie en pure kruiden komen in onze collectie voor. Soms mengt De Boom een theesoort zelf.

Natuurlijk verkoopt De Boom ook de accessoires om zo’n heerlijk kopje thee te zetten en te drinken. Denk hierbij aan theezeven, theeknijpers en theefilterzakjes. Ook voor een cadeau of cadeautje ben je bij Theewinkel De Boom aan het juiste adres. ‘’Wij hebben cadeautjes waarin onze theesoorten verwerkt zijn.’’

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je op Facebook in de reacties laten weten waarom jij van Nieuwkoop houdt. We kiezen de winnaar met de leukste reactie!

Deze winactie loopt tot dinsdag 6 april. Diezelfde dag wordt ook de winnaar bekendgemaakt. Houd Nieuwkoops.nl dus in de gaten!

 


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 10:52

Jworxout: ''I will, I can, I do!''

''Als je bedenkt wat jij wil bereiken, geloof er dan in dat jij dit kan en doe het dan ook. Maar vaak is er een stemmetje in je hoofd die van alles naar jou schreeuwt.''

Advertorial Sport 10 apr. 2021 13:19

Hockeyclub Nieuwkoop op zoek naar nieuwe talenten

De Nieuwkoopse hockeyvereniging telt momenteel al twee damesteams. Die hockeyelftallen zijn zo vol geraakt dat de club nu een derde team wil oprichten. Hiervoor hebben zij nog wat versterkingen nodig. 

Wonen en bouwen 10 apr. 2021 10:46

Wonen en zorgen tegelijk

De eerste (pre-)mantelzorgwoningen in de gemeente zijn met succes gerealiseerd!

Algemeen 10 apr. 2021 09:10

Fraudegevoelige brief van Nextdoor in omloop in Nieuwkoop

In Nieuwkoop kwam op veel adressen een verdachte brief op de mat. In de brief worden bewoners uitgenodigd om lid te worden van een zogenaamde buurtapp genaamd: Nextdoor. Deze app is in opspraak vanwege identiteitsfraude. Een tip van de redactie: verscheur de brief. 

Advertorial Verkeer en vervoer 9 apr. 2021 16:33

Toyotarijders meest merktrouw

Is uw volgende auto ook weer een Toyota? De kans is groot van wel. EDM onderzocht met het brandswitchmodel de merkloyaliteit van autobezitters in Nederland. Wat blijkt? Nederlanders zijn steeds minder merktrouw, maar Toyotarijders juist steeds meer. Zelfs dure merken zoals BMW en Mercedes-Benz scoren minder goed. Gemiddeld is 50% van de occasionkopers merktrouw, bij nieuwe auto’s is dat 66%. De meest merktrouwe autobezitters? Toyota rijders!