Pixabay

Werkzaamheden Nieuwveen stilgelegd vanwege aanrijdingen en bedreigingen tegen verkeersregelaars

Tijdens een bouwproject van Van Voskuilen Infratechniek in Nieuwveen zijn enkele verkeersregelaars aangereden en met de dood bedreigd. Het project aan de Oude Nieuwveenseweg is daarom stilgelegd.

Verkeersregelaars worden dagelijks met de dood bedreigd. In februari wordt er een nieuw hoofdleiding voor water aangelegd. Door deze werkzaamheden is geldt er eenrichtingsverkeer. Menig bestuurder houdt zich hier niet aan en als verkeersregelaars ze proberen tegen te houden, bedreigen zij ze met de dood. 

Door de onveiligheid van de verkeersregelaars ligt het bouwproject nu stil. De gemeente Nieuwkoop is op de hoogte en ook de politie is geinformeerd. Ook is er al een verdachte gehoord. 


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:25

“De ervaring in de thuiszorg heeft mij tot een betere arts gemaakt”

Joachim Kikomeko is internist-oncoloog in opleiding in het Amsterdam UMC. Tijdens zijn studententijd in Leiden was hij een aantal jaar thuiszorghulp voor ActiVite. “Ik kan iedere student geneeskunde een bijbaan in de thuiszorg aanraden. Je doet werk dat betekenis heeft en je leert ontzettend veel over je toekomstige patiënten.”

Sport vandaag 11:18

Rotary SUP-Event op Langeraarse plassen

Rotary Ter Aar is de plaatselijke afdeling van de internationale organisatie, waarvan de leden zich inspannen om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen, overal in de wereld, te verbeteren. Een Rotary-club stelt zich ten doel om, met kennis en kunde van de leden, doelen in de plaatselijke of zelfs internationale samenleving te helpen met activiteiten en financiële middelen.

Overige gisteren 16:08

Schrijversdebuut Giel van Rijn

Wat doe je: nét met pensioen en je zoekt een leuke bezigheid? Dat vult iedereen zelf in maar Giel van Rijn uit Langeraar schreef gewoon een boek! “Tsja, zie het als een eerbetoon aan mijn voorouders, maar ook om iets van de geschiedenis van Langeraar en kennis van oude ambachten - uit de tijd zònder elektriciteit - vast te willen leggen voor de generaties ná ons!”

Advertorial Cultuur gisteren 12:53

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...