Pixabay

Werk aan jouw gezondheid met De Dorpsraad van Woerdense Verlaat en YOFI

In de maand maart 2021 organiseren de Dorpsraad van Woerdense Verlaat en YOFI te gekke activiteiten die in het teken staan van gezondheid. Lijkt dit wat voor jou? Lees dan snel verder.

De Dorpsraad van Woerdense Verlaat en YOFI organiseren samen drie verschillende activiteiten die in het teken staan van jouw gezondheid. Loop jij met jouw gezin de #survivaltocht door Woerdense Verlaat? Of doe jij mee met het koekjes bakken en/of de twee sportdagen? Meld je dan gratis aan voor deze activiteit(en) door dit formulier in te vullen. 

Bekijk de onderstaande posters voor meer informatie. De twee sportdagen vinden plaats op het VV Sportief terrein in Noorden en is uitsluitend voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud.

Fotoalbum

Survivaltocht  (foto: )
Woerdense Verlaat  (foto: )
Twee sportdagen  (foto: )
Koekjes bakken (foto: )


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 10:52

Jworxout: ''I will, I can, I do!''

''Als je bedenkt wat jij wil bereiken, geloof er dan in dat jij dit kan en doe het dan ook. Maar vaak is er een stemmetje in je hoofd die van alles naar jou schreeuwt.''

Advertorial Sport 10 apr. 2021 13:19

Hockeyclub Nieuwkoop op zoek naar nieuwe talenten

De Nieuwkoopse hockeyvereniging telt momenteel al twee damesteams. Die hockeyelftallen zijn zo vol geraakt dat de club nu een derde team wil oprichten. Hiervoor hebben zij nog wat versterkingen nodig. 

Wonen en bouwen 10 apr. 2021 10:46

Wonen en zorgen tegelijk

De eerste (pre-)mantelzorgwoningen in de gemeente zijn met succes gerealiseerd!

Algemeen 10 apr. 2021 09:10

Fraudegevoelige brief van Nextdoor in omloop in Nieuwkoop

In Nieuwkoop kwam op veel adressen een verdachte brief op de mat. In de brief worden bewoners uitgenodigd om lid te worden van een zogenaamde buurtapp genaamd: Nextdoor. Deze app is in opspraak vanwege identiteitsfraude. Een tip van de redactie: verscheur de brief. 

Advertorial Verkeer en vervoer 9 apr. 2021 16:33

Toyotarijders meest merktrouw

Is uw volgende auto ook weer een Toyota? De kans is groot van wel. EDM onderzocht met het brandswitchmodel de merkloyaliteit van autobezitters in Nederland. Wat blijkt? Nederlanders zijn steeds minder merktrouw, maar Toyotarijders juist steeds meer. Zelfs dure merken zoals BMW en Mercedes-Benz scoren minder goed. Gemiddeld is 50% van de occasionkopers merktrouw, bij nieuwe auto’s is dat 66%. De meest merktrouwe autobezitters? Toyota rijders!