Waterlanders en hoofdsponsor Jumbo Bas Bobeldijk verlengen contract voor de vierde en laatste keer

Volleybalvereniging Waterlanders en hoofdsponsor Jumbo Bas Bobeldijk hebben het lopende sponsorcontract wederom met drie jaar verlengd. De supermarkt uit Nieuwkoop blijft daarmee ook de aankomende drie jaar hoofdsponsor van de Nieuwkoopse volleybalvereniging.

Zeer lokaal betrokken

Jumbo Bas Bobeldijk is al sinds het seizoen 2014/2015 hoofdsponsor van de Waterlanders. Dit seizoen gaat de samenwerking dan ook de tiende jaargang in. Marieke van der Hulst van de Waterlanders sponsorcommissie laat weten erg verheugd te zijn met de contractverlenging. “Waterlanders en de Jumbo blijken al jaren een hele goede combinatie te zijn. Ook de samenwerking met Bas is altijd heel erg prettig. Je merkt dat hij onze vereniging een warm hart toedraagt en dat geldt niet alleen voor onze vereniging. Sinds de opening van zijn winkel in Nieuwkoop alweer vele jaren geleden is hij altijd lokaal zeer betrokken. Dat kunnen we erg waarderen", aldus Marieke.

Altijd blijven supporten

Ook de supermarktondernemer kijkt uit naar de aankomende seizoenen. “Het enthousiasme en de leuke ideeën van de Waterlanders kan ik altijd erg waarderen. Ik vind het daarom erg leuk om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Tevens is er wel het besef dat het goed is om met deze laatste verlenging na deze lange periode mogelijk ook andere verenigingen ruimte te geven. Maar, ik zal de Waterlanders altijd blijven volgen en waar mogelijk blijven supporten.”

Jumbo-geel

Op zaterdag 4 november speelt Waterlanders de eerste MatchDay van het seizoen. Om 17u spelen in de kleine zaal van sporthal de Steupel Heren 1 en Heren 4 hun eerste thuiswedstrijden van dit seizoen op zaterdag. Voor de Communicatie Commissie van Waterlanders reden om de hal en tribune compleet in het Jumbo-geel te steken. “Ook heeft Bas nog een lekkere attentie voor alle bezoekers op de tribune om te vieren dat de samenwerking met onze hoofdsponsor is verlengd. Wij kijken er enorm naar uit!”

Tekst onder de foto:

Bas Bobeldijk van de Jumbo in Nieuwkoop verlengd de sponsorsamenwerking met de Waterlanders.


Meer nieuws

Cultuur 10 dec. 2023 12:17

Wordt Nederland preutser? Ontdek het zelf in de expositie BLOOTGEWOON-2

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar heeft de Modeltekengroep Nieuwkoop gemeend dit jaar een vervolgexpositie te maken met als titel BLOOTGEWOON-2. Heeft u vorig jaar gemist, kom dan nu kijken in de herkansing. En was u vorig jaar wel van de partij? Kom dan ook want er is weer veel nieuws te zien en te beleven.

Rechtszaak 9 dec. 2023 14:34

Gemeente Nieuwkoop zet beroep tegen natuurvergunning Schiphol door

De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft besloten het beroep tegen de natuurvergunning van Schiphol voort te zetten. Schiphol kreeg de vergunning in september. De raad ziet dat er voldoende juridische gebreken zijn om de vergunning aan te vechten.

Maatschappij 8 dec. 2023 10:40

Kerstmarkt bij Ipse de Bruggen Nieuwveen

Niet vergeten: Op donderdag 14 december is de Kerstmarkt in tuincentrum de Olifant, achter op landgoed Ursula in Nieuwveen. “Klanten zijn welkom van 10:00 tot 17:00 uur, zegt dagbestedings-begeleider Joke Loos. “We verkopen van alles: kerststukjes, vogelvoerstukken, insectenhotels en nog véél meer. En alles zelf gemaakt door onze cliënten: vriendelijk geprijsd en van alles bestaat er maar één!”

Muziek 7 dec. 2023 13:25

Kerstsamenzang op zondag 17 december

“Ja, we mogen weer: op zondagmiddag om 15:00 uur in de H. Adrianuskerk in Langeraar!” zegt Louis Hoogervorst, lid van de werkgroep Kerstsamenzang, bestaande uit vertegenwoordigers van de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk. “We kregen vorig jaar zoveel leuke reacties; veel oudere mensen blijken liever overdag nog op pad te gaan, dan in het donker en er waren trouwens ook heel wat gezinnen met jonge kinderen. Ondanks dat het overdag is, zorgen we tòch dat de kerk sfeervol wordt verlicht.”

Dieren 6 dec. 2023 21:57

Honden mogen weer los in deel park Buytenwech

Honden mogen weer loslopen in het noordelijke deel van park Buytenwech in Nieuwkoop. De gemeente had eerder bepaald dat dit niet meer mocht na meldingen van bezorgde inwoners over de combinatie loslopende honden en spelende kinderen. De gemeente draait dit besluit nu terug.