Archieffoto

Wat is er te doen tijdens de Nieuwkoop Actief Weken

Van 15 september tot en met 4 oktober staat onze gemeente in het teken van de Nieuwkoop Actief Weken. Tijdens deze weken organiseren we verschillende sport- en activiteitenmarkten.

Verenigingen, clubs en vrijwilligersorganisaties laten zien wat zij te bieden hebben op het gebied van sport, bewegen, kunst en cultuur. Dat doen zij tijdens deze markten, maar ook op andere momenten en locaties. Het actuele programma staat op www.nieuwkoopactief.nl.  

Overzicht sport- en activiteitenmarkten 

Datum  

Begintijd  

Eindtijd  

Locatie  

Adres  

Woensdag 20 september  

14:00u  

17:00u 

IKC De Vaart

Beverlanderhof 28, Ter Aar  

Zaterdag 23 september  

10:00u  

13:00u  

IKC Zevenhoven  

Vrijenhoek 29, Zevenhoven  

Woensdag 27 september  

14:00u  

17:00u  

Altior

Altiorplein 1, Langeraar  

Zaterdag 30 september  

10:00u  

13:00u  

NSV ‘46 

Gerberastraat 46, Noorden  

 
Voor alle leeftijden
Marcel Plasmeijer, coördinator Sport bij onze gemeente, is initiatiefnemer van de Nieuwkoop Actief Weken. Hij vertelt: “Tijdens de activiteitenmarkten is er voor iedereen iets te doen, van jong tot oud en van sportief tot creatief. Er zijn demonstraties en clinics van verschillende clubs en verenigingen en u kunt er ook gezellig een praatje maken onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We zouden het leuk vinden om zoveel mogelijk inwoners te zien op één van de markten of bij andere activiteiten.”


Meer nieuws

Voor Kinderen gisteren 14:20

Coach4you Nieuwkoop zoekt dringend nieuwe coaches m/v

Coach4you werkt al op 22 plaatsen in Nederland, waaronder: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem. Coach4you helpt kinderen die dat nodig hebben, als zij van basisonderwijs overstappen naar de brugklas in het voortgezet onderwijs.

Mijn Club 11 jun. 2024 14:59

Mijn Club: Stichting Historische Kring Liemeer

“Je vooraankondiging van dit stukje alsof het zou gaan over St Historische Kring Nieuwveen’ klopt niet", begint secretaris Frits Mesman. "Ooit werd St. Historische Kring Zevenhoven opgericht, toen de collectie bodemvondsten (scherven en aardewerk) van Dirk van den Bosch, die hij vond op zijn land aan de Kousweg, werd tentoongesteld in de toenmalige RK Basisschool Johannes de Doper."

Politie 11 jun. 2024 12:54

Opnieuw babbeltruc, nu in Nieuwkoop

De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Nieuwkoop. Eerder werden de oplichtingspraktijken al in Woubrugge en Leimuiden toegepast. Wijkagent Angelique roept op om ouders, ooms, tantes enzovoort te waarschuwen.

Natuur en recreatie 11 jun. 2024 08:46

Bijenoase in park Buytewech in Nieuwkoop

In Park Buytewech in Nieuwkoop is een gebied aangewezen welke mag worden omgetoverd tot een bijenoase. Een nieuwe plek waar wilde bijen, hommels, vlinders, andere insecten, amfibieën, vissen en andere (zoog-)dieren kunnen leven.

Gezondheid en welzijn 10 jun. 2024 13:06

Jong in beweging met diverse leuke activiteiten

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 10 tot en met 16 juni organiseren we vrijdag 14 juni 'Jong in Beweging'. Dit is een evenement voor alle jeugd (tot 23 jaar) in onze gemeente. 14 juni is er vanaf 15.00 uur van alles te doen bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Je kunt gamen, voetballen, springen, meewerken aan een groot spandoek en een speur-kleurtocht doen. Ook is er kinderyoga, een drumworkshop, bijen en vlinders knutselen, tekenen en kunst maken met tegeltjes. Voor de allerkleinsten is er een mini hindernisbaantje.