Advertorial Wonen en bouwen

Wacht niet te lang met het aanvragen van een energielabel

Heb jij verkoopplannen? Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop adviseert om niet te lang te wachten met het aanvragen van een energielabel. Maak hier snel werk van, want vanaf 1 januari 2021 nemen de kosten voor het aanvragen van een energielabel fors toe. 

Dit kan wel 25 keer zo hoog zijn ten opzichte van de prijs nu. Het energielabel laat zien hoe energiezuinig een huis is. Het is bedoeld om eigenaren te stimuleren energiebesparende maatregelen te nemen. Er zijn zeven klassen: energielabel A is zeer energiezuinig; label G zeer onzuinig. Het label is 10 jaar geldig. Eigenaren moeten bij de verkoop of verhuur van een woning in bezit zijn van een (definitief) energielabel.

Kan Drieman Garantiemakelaars jou helpen bij het aanvragen van het energielabel en/of de verkoop van een woning? Neem dan vrijblijvend contact met ze op via 0172-571522.

 


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:41

Huurders Driekoppenland Noorden plaatsen tijdcapsule

Op 27 oktober 2020 hebben de twaalf nieuwe bewoners van Waterhoen in Noorden een tijdcapsule, met specifieke dingen van 2020, geplaatst in het nieuwbouwproject. Deze tijdcapsules worden ingemetseld en komen pas weer tevoorschijn bij de sloop over vele jaren. Woningstichting Nieuwkoop (WSN) en Vergeer Bouw hebben op deze manier samen met de huurders stilgestaan bij de ‘sprong in de toekomst’ die de nieuwe bewoners gaan maken in deze hypermoderne gasloze woningen.

Advertorial Overige vandaag 10:01

ONNA Letselschade: kosteloos letselschade claimen

Veel mensen weten niet dat je bij letselschade recht hebt op een schadevergoeding. Als je een ongeval overkomt is dat al vervelend genoeg, het is dan fijn als je hulp krijgt bij de afwikkeling van de schade. Je wilt immers niet met de kosten blijven zitten. ONNA Letselschade kan jou hierbij helpen.

Overige gisteren 16:20

Café Freddy’s wordt Sportsbar Ter Aar

De afgelopen tijd was het onzeker wat er met café de Freddy’s in Ter Aar zou gaan gebeuren. Toen kwamen Alphenaren Richard de Knegt en Thomas Runhart met het idee hun concept uit Alphen aan den Rijn ook uit te draaien in Ter Aar.  

Advertorial Overige gisteren 15:30

Prima Systems’ haal- en breng service voor computerreparaties

We blijven en werken op het moment allemaal zo veel mogelijk thuis. Niet vreemd dus dat we véél meer tijd doorbrengen achter de computer of laptop. Maar ineens is je computer of laptop zó traag, of werkt hij niet meer zoals je dat gewend bent. Wat doe je dan?