StoriesbyPien / VVD Nieuwkoop

VVD Nieuwkoop hardlopend alle dertien dorpen af

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan dertien kandidaat-raadsleden van de VVD Nieuwkoop op 5 maart hardlopend alle dorpen van de gemeente langs. De route is bijna 55 kilometer lang en de kandidaten zullen elkaar in estafettevorm afwisselen.

Aankomende zaterdagochtend om 09:00 start lijsttrekker Tom de Kleer vanaf het gemeentehuis in Nieuwveen, en zet hij koers richting Noordeinde. Vervolgens zullen de andere kandidaten in koppels het stokje overnemen, en dorp voor dorp passeren. De VVD Nieuwkoop wil op deze manier haar ambitie, om iedereen aan het bewegen te krijgen en inwoners in de dorpen met sport te verbinden, kracht bijzetten.

Op centrale locaties in de dorpen zal een deel van de andere kandidaten van de lijst stoppen om met inwoners en ondernemers het gesprek aan te gaan over Nieuwkoop. De VVD zal op deze locaties met vlaggen zichtbaar zijn. Lijstrekker De Kleer blikt vooruit: “Vooralsnog lijkt het uitstekend hardloopweer te worden zaterdag. Ons team kijkt uit naar de tocht! Iedere partij in Nieuwkoop kan wel zeggen dat ze de 'sportiefste partij' van Nieuwkoop zijn. Nou. Wij brengen het op deze manier in de praktijk. De campagnetijd laat z’n sporen na, maar dit gaan we redden.”

De VVD Nieuwkoop-kandidaten aanmoedigen en op de centrale locaties in gesprek gaan over Nieuwkoop? De VVD staat op de volgende tijdstippen op onderstaande locaties:

Zevenhoven - COOP: 9:10 – 9:30
Nieuwkoop – Regthuysplein: 9:40 – 10:10
Noorden – COOP: 10:15 – 10:30
Woerdense Verlaat – basischool De Meent: 10:35 – 10:50
De Meije - Pietje Potlood: 11:45 – 11:55
Ter Aar - Lindeplein: 12:30 – 13:10
Langeraar - De Strooplikker: 13:15 – 13:40
Vrouwenakker - Christa Snoek: 14:10 – 14:35
Nieuwveen -  COOP: 14:45 – 15:15 (finish)

NOOT: de campagnebus van de VVD Nieuwkoop zal op bovenstaande locaties iets eerder aanwezig zijn dan dat de lopers daar voorbijkomen. Wil je de lopers opwachten en in gesprek gaan over de dorpen? Wees dan op tijd! Aangezien het tempo van de lopers vanzelfsprekend afhankelijk zal zijn van de omstandigheden, zal de VVD via haar verhaal op Instagram en Facebook de meest actuele verwachte doorkomsttijden doorgeven.


Meer nieuws

Gemeente vandaag 15:35

Gemeentehuis beklad tegen komst AZC

Het gemeentehuis van Nieuwkoop is afgelopen nacht beklad. De teksten zijn gericht tegen de mogelijke komst van een AZC. De gemeenteraad bespreek donderdagavond of samen met buurgemeente Kaag & Braassem naar een locatie wordt gezocht.

Cultuur vandaag 14:25

Programma Kaleidoskoop

Op het programma van Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop de komende week: Theater: Whisky proeverij, Gerard Alderliefste & Friends met “Une Belle Histoire” en Film: the Miracle Club.

Sport vandaag 13:04

YoLo Judo start in Nieuwkoop: Hajimé!

Vanaf half mei start een nieuwe Judoschool in Nieuwkoop: YoLo Judo. Op zowel 15 als 22 mei zijn er speciale introductiedagen in sporthal De Steupel om kennis te maken met dit nieuwe initiatief voor jeugd-judo.

Blog vandaag 11:11

Ernstige bedreigingen

In de serie “uit het (groene) hart gegrepen" pakt onze columnist/verslaggever/presentator Theo Leliveld de pen op en laat zijn licht schijnen over zaken met zijn visie. Soms ongepolijst, maar altijd met de beste intenties ventileert hij zijn levenservaring. Deze keer over Ernstige bedreigingen.

Sport gisteren 19:48

Terugblikken op het afgelopen weekend

De meivakantie wordt geopend met Koningsdag in het weekend. Dus is er geen speelronde in de diverse competities, maar zijn er louter festiviteiten. Onze verslaggever Theo Leliveld keek terug op de sportieve prestaties...