Castellum
Advertorial Overige

Voor slechts € 6,- naar de film in Bioscoop Castellum

Alles lijkt duurder te worden, maar een bioscoopbezoek niet dankzij de landelijke campagne Cinemaniaaa! Op 2, 3 en 4 november kunnen bezoekers voor slechts 6 euro naar de film in Bioscoop Castellum. 

Speciaal voor deze actie heeft Castellum de programmering van donderdag 3 en vrijdag 4 november eerder bekendgemaakt. Kaarten zijn nu te koop via de website.

Castellum biedt elf verschillende films aan tijdens de driedaagse actie. Van Sinterklaas- tot actiefilms en van romcoms tot ‘whodunit’ mysteries. Zo ook de gloednieuwe dramafilm ‘Stromboli’ met Elise Schaap in de hoofdrol, naar de gelijknamige bestseller van Saskia Noort. Daarnaast is de stop-motionfilm ‘Knor’ nog steeds te zien. Winnaar van de Gouden Kalf voor Beste Film en tevens de Nederlandse Oscar-inzending voor beste lange animatiefilm. Andere familiefilms zijn Big Trip 2, De Grote Sinterklaasfilm, De Club van Sinterklaas en Misfit The Switch.

Voor liefhebbers van Agatha Christie’s The Mousetrap heeft Castellum het komische moordmysterie ‘See How They Run’ op het programma staan. Een film over de glamoureuze, maar zelfzuchtige theaterwereld. Of zwijmel weg bij Ticket to Paradise, Soof 3 of bij Tom Cruise... in Top Gun: Maverick. Voor wie van kleinere films met een artistiek karakter houdt, is Entre deux Mondes een aanrader.

Tickets

De actie loopt van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 november. Je kunt voor het gehele programma en tickets kijken op de website.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:45

NeuroFitGym

Dat ProMove, bewegen & gezondheid diverse beweegactiviteiten zoals de FysioSport, Pilates en wandelgroepen aanbiedt is bij velen bekend. Maar ook de NeuroFitGym valt onder het beweegaanbod van ProMove.

Gemeente gisteren 12:50

Veel reacties op enquête flexwoningen

In december heeft de gemeente een enquête uitgezet om de behoefte aan flexwoningen onder de inwoners te onderzoeken. Ruim 400 inwoners hebben gereageerd. Meer dan de helft gaf aan zelf interesse te hebben in een flexwoning of iemand te kennen die interesse heeft.     

Advertorial Overige 30 jan. 2023 13:35

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Wonen en bouwen 27 jan. 2023 15:25

Positieve reacties op ontwerp Weteringplein

Op de goed bezochte inloopavond over het ontwerp van de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte van het Weteringplein in Nieuwveen op 25 januari waren veel positieve reacties te horen: ‘Het is mooi om te zien dat er echt gewerkt is met onze ideeën’, en ‘Het zijn mooie gebouwen, passend bij het dorpse karakter van Nieuwveen’.