pixabay
Advertorial Sport

Volleyballen bij Scarabee

Wil je een keertje kijken of volleyballen iets voor jou is? Volleybalvereniging Scarabee in Ter Aar kan wel wat leden gebruiken!

De gezellige Ter Aarse vereniging Scarabee is inmiddels uitgegroeid tot een flinke club met dertien teams. Dit zijn vier jeugdteams (van 12 tot 18 jaar), vier damesteams, drie herenteams en een dames- en een herenrecreantenteam. Ook zijn er mini’s in verschillende leeftijden (van 6 tot 11 jaar).

In veel van de teams is een plekje voor nieuwe spelers. De jeugd traint met de eigen teams tussen 17.30 en 20.00 uur. Dames 4 traint van 18.30 tot 20.00 uur, Dames 3 van 19.00 tot 20.30 uur. Heren 3 traint van 21.30 tot 23.00 uur. De trainingen zijn in sporthal De Vlinder en allemaal op dinsdag. Wedstrijden worden veelal gespeeld op vrijdagavond.

De trainingen voor de senioren beginnen dinsdag 25 augustus, de jeugd gaat een week later op 1 september van start.

Wil je meer informatie of een keertje komen meetrainen, stuur dan een mail naar de technische commissie, Remco Cats, op technische.commissie@volleybalscarabee.nl of bel hem op 06-23818329.

Meer info op www.volleybalscarabee.nl


Meer nieuws

Milieu en duurzaamheid gisteren 14:35

Dorpsraad schoont Langeraarse Plassen

Zwerfafval zorgt voor veel ergernis. Het trekt ongedierte aan en het bederft uitzicht op de natuur in en op het water. Bovendien is zwerfvuil slecht voor natuur, dier en mens: het kan de bodem vervuilen en dieren eten het op of raken er in verstrikt.

Advertorial Cultuur gisteren 11:13

Tsjechovs wereldberoemde De Kersentuin komt naar Alphen

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger schitteren in één van de meest geliefde toneelstukken uit het wereldrepertoire: De Kersentuin van Anton Tsjechov. In deze nieuwe bewerking toont Toneelgroep Maastricht een hilarisch en droefgeestig portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen. De toneelklassieker is op 5 april te zien in Theater Castellum.

Overige 16 mrt. 2023 10:19

Inspraakavond 21 maart: aanleg zonnevelden Nieuwkoop

De taskforce RES van Dorpsraad ’Rondom de Plassen’ maakt zich ernstig zorgen over plannen van de gemeente, om de Vierambachtspolder (de polder ten zuiden van Langeraar) - als één van vier potentiële gebieden - aan te wijzen om daar eventueel 110 voetbalvelden aan zonnepanelen aan te leggen.

Politiek 15 mrt. 2023 22:01

Stembiljetten op bij meerdere stembureau’s

Op enkele stembureau's in de gemeente Nieuwkoop waren de stembiljetten voor de waterschapsverkiezingen op. Hierdoor konden meerdere mensen hun stem niet uitbrengen.