Voetbalplezier voor de Nieuwkoopse jeugd in laatste vakantieweek

In de laatste week van de vakantie wordt er in samenwerking met De Complete Techniek voor de jeugd uit de gemeente Nieuwkoop een paar gezellige uren voetbal georganiseerd bij SV Nieuwkoop. Drie uur lang kunnen leeftijdsgenoten gezellig een balletje trappen onder leiding van gediplomeerde trainers.

Het evenement is voor leden en niet-leden. Dit betekent dus dat je vrienden en/of vriendinnen dus ook zeker mee mogen doen. Kosten voor deelname zijn €5,- per persoon. Inschrijven kan via deze link.

SV Nieuwkoop laat weten graag te hebben dat deelnemers zich inschrijven, zodat ze weten hoeveel kinderen er komen. Hoe de invulling van die drie uur eruit gaat zien wordt later bekend.

De indeling van de dagen en leeftijden ziet er als volgt uit:

Dinsdag 25 augustus

09:00 - 12:00

Jongens Onder 8/Onder 9/Onder 10

 

12:00 - 15:00

Meiden (Onder 11 t/m Onder 19)

Donderdag 27 augustus

09:00 - 12:00

Jongens Onder 11/Onder 13

 

12:00 - 15:00

Jongens Onder 15/Onder 17/Onder 19

 


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 14:08

Stijging van coronabesmettingen veroorzaakt door risicovol gedrag

GGD-medewerkers zien steeds vaker mensen langskomen die niet de 1,5 meter waarborgen, niet in quarantaine willen gaan of contacten verzwijgen. ‘’Dit risicovol gedrag leidt tot een stijgend aantal besmettingen en het belemmert GGD’en om hun werk te doen’’, aldus de GGD.

Overige vandaag 10:39

Pas op voor inbrekers in de zomervakantie

Het is zomervakantie, dat betekent ook dat inbrekers extra actief zijn. Ga jij een dagje uit of op vakantie? Lees dan uit voorzorg deze tips tegen inbraken.

Algemeen gisteren 14:14

Politie lanceert ‘Coppie Koffie tuktuk’ voor de gemeente Nieuwkoop

Jeroen Kok van politie Nieuwkoop en bedenker Gideon Goudriaan hebben in het bijzijn van collega’s en geïnteresseerden traditioneel het lintje doorgeknipt en daarbij het startschot gegeven van ‘Coppie Koffie’. Met deze tuktuk kunnen de bewoners onder het genot van een kop koffie vragen stellen, overlast melden of gewoon een praatje maken met de wijkagent.