Advertorial Gezondheid en welzijn

Vind de juiste balans!

''Als alle zes domeinen, voeding, beweging, ademhaling, slaap, immuunsysteem en stress),bij mij in balans zijn, sta ik in mijn kracht. Ik heb dan meer energie en ik ben vrolijk.'' Wil jij ook meer energie?

''Ook heb ik geen darmklachten meer. Wanneer er een domein uit balans is, heeft dit fysiek direct effect op mij. Ik krijg last van mijn darmen of ik krijg hoofdpijn. Het is dan ook goed om te luisteren naar je lichaam. Kies een workout waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Een stevige bootcamp of een boks workout doe ik graag als ik vol energie zit. Pilates doe ik graag in de avond. Gelukkig zijn er weer genoeg sport mogelijkheidheden bij jworxout. Heerlijk buiten met uitzicht over de polder en genoeg ruimte. Uit onderzoek blijkt dat bewegen in de natuur je creativiteit en probleemoplossend vermogen stimuleert. Buiten zijn in de natuur zorgt bovendien voor ontspanning en vermindert stress.  Welke les zou jij graag doen? Via de onderstaande link nodigen wij jou uit voor een proefles.''

Klik hier voor meer informatie! 

Judith van Dam - Jouw coach voor meer energie en een optimale gezondheid.

Op de hoogte blijven van Judith en haar tips? Volg haar op Facebook en Instagram!


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 10:52

Jworxout: ''I will, I can, I do!''

''Als je bedenkt wat jij wil bereiken, geloof er dan in dat jij dit kan en doe het dan ook. Maar vaak is er een stemmetje in je hoofd die van alles naar jou schreeuwt.''

Advertorial Sport 10 apr. 2021 13:19

Hockeyclub Nieuwkoop op zoek naar nieuwe talenten

De Nieuwkoopse hockeyvereniging telt momenteel al twee damesteams. Die hockeyelftallen zijn zo vol geraakt dat de club nu een derde team wil oprichten. Hiervoor hebben zij nog wat versterkingen nodig. 

Wonen en bouwen 10 apr. 2021 10:46

Wonen en zorgen tegelijk

De eerste (pre-)mantelzorgwoningen in de gemeente zijn met succes gerealiseerd!

Algemeen 10 apr. 2021 09:10

Fraudegevoelige brief van Nextdoor in omloop in Nieuwkoop

In Nieuwkoop kwam op veel adressen een verdachte brief op de mat. In de brief worden bewoners uitgenodigd om lid te worden van een zogenaamde buurtapp genaamd: Nextdoor. Deze app is in opspraak vanwege identiteitsfraude. Een tip van de redactie: verscheur de brief. 

Advertorial Verkeer en vervoer 9 apr. 2021 16:33

Toyotarijders meest merktrouw

Is uw volgende auto ook weer een Toyota? De kans is groot van wel. EDM onderzocht met het brandswitchmodel de merkloyaliteit van autobezitters in Nederland. Wat blijkt? Nederlanders zijn steeds minder merktrouw, maar Toyotarijders juist steeds meer. Zelfs dure merken zoals BMW en Mercedes-Benz scoren minder goed. Gemiddeld is 50% van de occasionkopers merktrouw, bij nieuwe auto’s is dat 66%. De meest merktrouwe autobezitters? Toyota rijders!