Vide Vitrine
Advertorial Wonen en bouwen

Vide Vitrine helpt je bij het ontruimen jouw woning

Heb je verhuisplannen naar een kleinere woning en zou je graag willen dat er spullen uit het oude huis worden opgehaald? Heb je een andere reden voor het ophalen van een inboedel, zoals een vertrek naar een verzorgingshuis of is er in je naaste omgeving iemand overleden waarvan de woning veegschoon moet worden opgeleverd? Dan staan Eefje en Fiona van Vide Vitrine voor jou klaar!

De twee dames bieden een service aan waarbij jij ontzorgd wordt bij het ontruimen van de woning. Op zeer korte termijn komen zij de inboedel vrijblijvend bekijken. Daarna wordt er een afspraak gemaakt wat er mee wordt genomen en in welke staat de woning wordt opgeleverd. ‘’Bij een volledige ontruiming wordt de woning, indien gewenst, veegschoon opgeleverd. Is het slechts een deel van de inboedel dat moet worden opgehaald, dan halen wij slechts de afgesproken inboedel bij je op’’, laat Eefje weten.

De kosten van de ontruiming worden berekend aan de hand van de hoeveelheid af te voeren inboedel en de staat van de woning. ‘’Je krijgt binnen één werkdag een offerte van ons. Na ondertekening van de offerte kunnen we binnen enkele dagen de klus komen klaren.’’

Kennismaking

Fiona is ondernemer en heeft de leukste kringloopwinkel van Wijdemeren, Eefje is ondernemer en werkzaam als groot organisatietalent in de zorg. ‘’Samen hebben we 1000 poten en een heel goede vriendschap.’’ Vanuit Eefje haar werk in de zorg kreeg ze steeds meer de vraag om te begeleiden bij het verhuizen of het helpen ontspullen van de woningen van haar cliënten. ‘’Mensen verhuizen vanuit hun woning naar een aanleunwoning of verzorgingshuis of ouderen komen te overlijden. Er zijn dan vaak opeens veel te veel meubels en andere inboedel wat opgeruimd moet worden.’’

‘’Bij een verhuizing of bij een overlijden komt vaak veel op je af. Hoe lekker is het dan dat wij als super team bij je langs komen en de klus komen klaren.’’ Ben jij ook van plan om te verhuizen naar een kleinere woning, verzorgingstehuis of aanleunwoning? Bel dan voor een afspraak naar 06-24 81 91 06 of mail naar service@videvitrine.nl. Neem ook eens een kijkje op de website.


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn gisteren 14:10

Gratis sportspreekuur ProMove voorziet in behoefte

Het gratis sportspreekuur bij ProMove bewegen & gezondheid, op locatie de Vijverhof in Nieuwkoop en bij AnyTime Fitness in Ter Aar, voorziet al jaren in de behoefte voor het laagdrempelig beoordelen van een klacht of blessure.

Overige gisteren 10:41

Oud Papenveer komt tot leven

Misschien is het weleens opgevallen dat op diverse plekken in Langeraar info-bordjes hangen waarop een deel van de geschiedenis van de woonkern te lezen is; oa. over het St. Antonius Rustoord, de kerk en over verschillende andere markante plekken (zoals de Grote brug). Sinds kort hangt er ook een in Papenveer: aan het hek van het speeltuintje over de brug bij driesprong Bloemenstraat/Sluispad.

Muziek 22 apr. 2024 21:00

Dixieland Jubilee in Kaleidoskoop 28 april

Na een buitengewoon geslaagd Nieuwkoop Jazzfestival met meer dan 400 bezoekers, is er aanstaande zondag weer een swingende Dixieland Jubilee in het restaurant van Theater Kaleidoskoop. Het huisorkest Dixie Six All Stars speelt van 15.00 tot 17.30 uur en staat garant, zo is ruimschoots gebleken, voor een gezellige middag van dixieland, swing en New Orleans jazz. Lekkere, dansbare oude stijl jazz en vaak is de dansvloer pal voor de band dan ook druk bezet.