Vide Vitrine
Advertorial Wonen en bouwen

Vide Vitrine helpt je bij het ontruimen jouw woning

Heb je verhuisplannen naar een kleinere woning en zou je graag willen dat er spullen uit het oude huis worden opgehaald? Heb je een andere reden voor het ophalen van een inboedel, zoals een vertrek naar een verzorgingshuis of is er in je naaste omgeving iemand overleden waarvan de woning veegschoon moet worden opgeleverd? Dan staan Eefje en Fiona van Vide Vitrine voor jou klaar!

De twee dames bieden een service aan waarbij jij ontzorgd wordt bij het ontruimen van de woning. Op zeer korte termijn komen zij de inboedel vrijblijvend bekijken. Daarna wordt er een afspraak gemaakt wat er mee wordt genomen en in welke staat de woning wordt opgeleverd. ‘’Bij een volledige ontruiming wordt de woning, indien gewenst, veegschoon opgeleverd. Is het slechts een deel van de inboedel dat moet worden opgehaald, dan halen wij slechts de afgesproken inboedel bij je op’’, laat Eefje weten.

De kosten van de ontruiming worden berekend aan de hand van de hoeveelheid af te voeren inboedel en de staat van de woning. ‘’Je krijgt binnen één werkdag een offerte van ons. Na ondertekening van de offerte kunnen we binnen enkele dagen de klus komen klaren.’’

Kennismaking

Fiona is ondernemer en heeft de leukste kringloopwinkel van Wijdemeren, Eefje is ondernemer en werkzaam als groot organisatietalent in de zorg. ‘’Samen hebben we 1000 poten en een heel goede vriendschap.’’ Vanuit Eefje haar werk in de zorg kreeg ze steeds meer de vraag om te begeleiden bij het verhuizen of het helpen ontspullen van de woningen van haar cliënten. ‘’Mensen verhuizen vanuit hun woning naar een aanleunwoning of verzorgingshuis of ouderen komen te overlijden. Er zijn dan vaak opeens veel te veel meubels en andere inboedel wat opgeruimd moet worden.’’

‘’Bij een verhuizing of bij een overlijden komt vaak veel op je af. Hoe lekker is het dan dat wij als super team bij je langs komen en de klus komen klaren.’’ Ben jij ook van plan om te verhuizen naar een kleinere woning, verzorgingstehuis of aanleunwoning? Bel dan voor een afspraak naar 06-24 81 91 06 of mail naar service@videvitrine.nl. Neem ook eens een kijkje op de website.


Meer nieuws

Nieuwkoops Sinterklaas Journaal vandaag 15:06

Hoe krijgen de kindjes dit jaar hun cadeautjes?

In deze aflevering van het Sinterklaas Journaal: hoe krijgen de kindjes in de gemeente Nieuwkoop eigenlijk hun cadeautjes en wordt het feest dit jaar gevierd? 

Algemeen vandaag 14:17

Brandweer haalt paard uit water in Nieuwveen

Zondag 22 november rond 16.00 uur is de brandweer Nieuwkoop opgeroepen voor een dier te water. Aanrijdend hoorden zij dat het ging om een paard in de sloot.

Verkeer en vervoer vandaag 13:55

Wegafsluitingen in Nieuwveen en Woerdense Verlaat

In de maand november zijn er in de gemeente Nieuwkoop op diverse locaties werkzaamheden bezig. Deze week, van maandag 23 tot en met woensdag 25 november, is er een straat in Nieuwveen en een straat in Woerdense Verlaat afgesloten.

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 10:33

Stijging aantal coronabesmettingen in de gemeente Nieuwkoop

In week 46 werden er door de GGD Hollands Midden 65 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Afgelopen week was er toch weer een stijging zichtbaar en kwamen er in totaal 72 nieuwe coronabesmettingen bij.

Cultuur vandaag 09:18

Expositie in Gezondheidscentrum De Aar

In Gezondheidscentrum De Aar aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar heeft Bakker & De Vos een eerste expositie geopend. De kunstwerken van Dicky Slagter zijn hier te bewonderen tot eind februari 2021.