Vanaf 8 mei klinkt er weer muziek uit de Muziektent

Vanaf 8 mei klinkt er weer muziek in de Muziektent! Dit nieuwe, bijzondere seizoen wordt geopend door De Fuikenlichters: op 8 mei, tussen 11.00 tot 12.30 uur. Dan klinkt hun vrolijke muziek weer op de markt.

Ook worden op 8 mei de miniaturen van Het Vliegend Paard overhandigd aan de Dikke Vrienden van de Muziektent. Dit zal, geheel coronaproof, plaatsvinden vóór of in het Reghthuys. Als extra dank voor hun steun krijgen de Dikke Vrienden naast hun miniatuur ook nog een ‘koffie-to-go’ bij Het Vliegend Paard.

In de maanden mei, juni en juli zullen twee keer per maand, tijdens de markt, optredens van kleinere combo’s plaatsvinden. Mits de 1,5 m regel niet meer van kracht is, zullen in augustus en september ook weer grotere bands de Muziektent laten swingen.

Het programma hangt in het publicatiebord bij de tent, maar alle informatie vind je ook op www.muziektent-nieuwkoop.nl


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 13:06

Prikkelverwerking bij prematuren/couveusekinderen

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby?

Wonen en bouwen 12 mei 2021 15:49

Wonen op voormalige Ashram locatie

Het Ashram College Nieuwkoop is verhuisd naar een nieuwe locatie iets verderop en daarmee is een eerste fase van de ontwikkeling van dit gebied afgerond. De tweede fase kan nu van start. Allereerst gaat de gemeente het oude gebouw slopen en daarna maken ze het terrein bouwrijp om maximaal 65 woningen te kunnen realiseren. Er is grote behoefte aan betaalbare (huur)woningen dus is er de wens om op de voormalige schoollocatie appartementen te bouwen.

Advertorial Verkeer en vervoer 12 mei 2021 13:05

Toyota Van Ekris zet de moeders in het zonnetje!

In de week voorafgaand aan Moederdag heeft Toyota Van Ekris de vrouwen die hun Toyota brachten voor een onderhoudsbeurt, extra in het zonnetje gezet. “Het is leuk om in deze zogenaamde mannenwereld eens extra aandacht te geven aan de moeders/vrouwen”, vertelt Corné van Veen, vestigingsmanager Alphen aan den Rijn.