Van Ekris
Advertorial Overige

Van Ekris Toyota: gratis controle actie

Iedere Toyota-rijder krijgt nu bij Van Ekris Toyota een gratis veilig-op-wegcheck ter waarde van € 24,95. En na afloop ontvang je een ook nog eens een Toyota goodiebag.

‘’Het is 1,5 jaar geleden dat wij als Van Ekris in Alphen aan den Rijn zitten en daarom hebben wij een intro-actie. Tijdens onze actieperiode controleren wij exclusief bij Toyota van Ekris Alphen a/d Rijn uw Toyota op 17 cruciale veiligheidspunten’’, laat Van Ekris weten.

De spelregels luiden als volgt:

 • Je hoeft geen klant te zijn bij Van Ekris, wel ben je in het bezit van een Toyota
  • Deze actie geldt in de maand oktober 2020
  • Tussen 8:00 en 16:30 uur
  • Gewoon langsrijden zonder afspraak
  • Deze check is gratis

Na deze veilig-op-wegcheck kun je weer veilig op weg! Daarbij krijg je bij je bezoek een leuke Toyota goodiebag ter waarde van € 24,95! Kom jij langs in oktober?

IMG_5713.JPG

*Let op: deze actie is exclusief voor onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Dit i.v.m. de introductie van Toyota Van Ekris Alphen aan den Rijn. 

Naast deze actie heeft Toyota Van Ekris in Alphen aan den Rijn nog twee lopende acties:

APK actie €19,95 

Van_Ekris_070_DSC0578.jpg

Van Ekris voordeelpas GRATIS bij standaard onderhoud

De voordeelpas t.w.v. € 225,- is voor jou als klant van Van Ekris Maarssen / Mijdrecht bij elke onderhoudsbeurt* gratis en is uniek in de regio.

Gratis Pechhulp 24uur heel Europa t.w.v. € 90,-*

 • Gratis sterreparatie voorruit t.w.v. € 80,-
 • Gratis vervangend vervoer bij schade
 • Korting lampjes (buitenzijde) vervangen
 • Gratis batterij sleutel vervangen
 • Gratis bandenspanning controle
 • Gratis seizoenscheck t.w.v. €19,95
 • Gratis aircocontrole t.w.v. € 19,95
 • Gratis bijvullen koel-remvloeistof, motorolie, ruitensproeiervloeistof

Meer weten over de voorwaarden check de voordeelpas pagina

 


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:41

Huurders Driekoppenland Noorden plaatsen tijdcapsule

Op 27 oktober 2020 hebben de twaalf nieuwe bewoners van Waterhoen in Noorden een tijdcapsule, met specifieke dingen van 2020, geplaatst in het nieuwbouwproject. Deze tijdcapsules worden ingemetseld en komen pas weer tevoorschijn bij de sloop over vele jaren. Woningstichting Nieuwkoop (WSN) en Vergeer Bouw hebben op deze manier samen met de huurders stilgestaan bij de ‘sprong in de toekomst’ die de nieuwe bewoners gaan maken in deze hypermoderne gasloze woningen.

Advertorial Overige vandaag 10:01

ONNA Letselschade: kosteloos letselschade claimen

Veel mensen weten niet dat je bij letselschade recht hebt op een schadevergoeding. Als je een ongeval overkomt is dat al vervelend genoeg, het is dan fijn als je hulp krijgt bij de afwikkeling van de schade. Je wilt immers niet met de kosten blijven zitten. ONNA Letselschade kan jou hierbij helpen.

Overige gisteren 16:20

Café Freddy’s wordt Sportsbar Ter Aar

De afgelopen tijd was het onzeker wat er met café de Freddy’s in Ter Aar zou gaan gebeuren. Toen kwamen Alphenaren Richard de Knegt en Thomas Runhart met het idee hun concept uit Alphen aan den Rijn ook uit te draaien in Ter Aar.  

Advertorial Overige gisteren 15:30

Prima Systems’ haal- en breng service voor computerreparaties

We blijven en werken op het moment allemaal zo veel mogelijk thuis. Niet vreemd dus dat we véél meer tijd doorbrengen achter de computer of laptop. Maar ineens is je computer of laptop zó traag, of werkt hij niet meer zoals je dat gewend bent. Wat doe je dan?