Uitstel Panna Knock-out activiteiten

In goed overleg met de organisatie van de Panna Knock-out activiteiten is besloten zowel de workshops op 18 september bij SV Nieuwkoop, als het toernooi op zondag 20 september tot nader order uit te stellen.

Meerdere factoren zorgen ervoor dat we het niet verantwoord vinden om het toernooi door te laten gaan. Het coronavirus is er nog steeds en lijkt zelfs weer wat op te leven. Dit zorgt voor een aanscherping van de maatregelen. Hierdoor is het lastig om vrijwilligers, en vooral EHBO’ers, voor onze activiteiten te vinden. EHBO’ers zijn onmisbaar tijdens ons evenement. Zij bewaken de veiligheid van zowel onze deelnemers als van de toeschouwers. Bovendien is de eigen gezondheid van onze vrijwilligers en medewerkers net zo belangrijk. Om geen risico’s te nemen is besloten de activiteiten uit te stellen. Wij hopen eind van dit jaar alsnog het Panna Knock-out toernooi te organiseren. Dit hangt af van hoe het coronavirus zich ontwikkeld.

Heeft u vragen, neem dan contact op met de organisatie: Wendy de Waal, 06 47080932 – w.dewaal@nieuwkoop.nl.

Meer informatie? Kijk op www.nieuwkoop.nl 


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 09:12

Aangepast bron- en contactonderzoek vanwege toename coronabesmettingen

Doordat het aantal personen dat positief test op corona hard oploopt, moet GGD Hollands Midden maatregelen nemen. Ze zijn overgeschakeld naar een risicogestuurd bron- en contactonderzoek, waarbij mensen zelf hun contacten dienen te informeren als blijkt dat ze besmet zijn.

Algemeen gisteren 16:51

Is een bijzondere begraafplaats mogelijk in Nieuwkoop?

Een inwoner van de gemeente Nieuwkoop heeft aangegeven familieleden, die nu elders zijn begraven, op een bijzondere begraafplaats te willen herbegraven om op die manier eeuwige grafrust te waarborgen. Maar is dit wel mogelijk in Nieuwkoop?

Voor Kinderen gisteren 12:53

Speeltuin de Zudde wordt opnieuw ingericht als openbare speeltuin

Speeltuin de Zudde werd begin april 2020 definitief gesloten, omdat de speeltoestellen niet meer voldeden aan de vereiste veiligheidseisen. De gemeente Nieuwkoop nam het beheer over en tovert de locatie om tot openbare speeltuin, wat toegankelijk is voor iedereen.