St. Triathlon Nieuwkoop

Triathlon Nieuwkoop zoekt hulp

Zondag 12 juni wordt eindelijk weer de Triathlon van Nieuwkoop georganiseerd, na twee jaar corona. Op dit moment is er nog een flink tekort aan vrijwilligers, waardoor op deze manier de wedstrijd opnieuw niet door kan gaan.

Kun jij helpen en heb je voor dit jaar nog niets laten weten, stuur dan een bericht naar de organisatie of meld je aan via de website www.triathlon-nieuwkoop.nl. Er zijn nog een flink aantal vrijwilligers nodig op het fiets- en loopparcours.

Ken je mensen in je omgeving die ook kunnen helpen, moedig ze dan aan om zich vooral ook aan te melden. Alle vrijwilligers krijgen een lunchpakket met twee consumptiemunten. Daarnaast zal er in het najaar een tof vrijwilligersfeest worden georganiseerd voor iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan de Triathlon dit jaar. Daar wil jij toch ook bij zijn?

Meld je dus snel aan via: https://www.triathlon-nieuwkoop.nl/vrijwilligers/aanmelden/


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:39

Zolderbrand in Nieuwkoop

Op de Beethovenlaan in Nieuwkoop heeft een korte brand gewoed op de zolder van een woning. De brandweer schaalde op naar middelbrand, omdat het vuur waarschijnlijk in het dak zat.

Advertorial Sport 2 jul. 2022 14:28

AJAX KOMT NAAR NIEUWKOOP!

Goed nieuws, want in de zomervakantie van dit jaar organiseert Ajax een Ajax voetbalkamp bij SV Nieuwkoop. Van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Evenementen 2 jul. 2022 10:20

Kindervakantiespelen Ter Aar is terug

Na bijna drie jaar is de kindervakantiespelen Ter Aar terug. Nadat in 2019 de week helaas een minder goede afloop had aan het einde en er daarna ook nog 2 jaar van Corona achteraan kwam. Kijkt de organisatie nu gelukkig weer positief vooruit naar een nieuwe editie nummer 44.

Advertorial Winkels 1 jul. 2022 15:30

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Wonen en bouwen 1 jul. 2022 12:46

Verhoging starterslening

Jongeren of starters die hun eerste koopwoning willen aanschaffen kunnen bij de gemeente terecht voor een starterslening. Gemeente Nieuwkoop gaat deze starterslening verhogen.