Toyota van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Toyota Van Ekris zet de moeders in het zonnetje!

In de week voorafgaand aan Moederdag heeft Toyota Van Ekris de vrouwen die hun Toyota brachten voor een onderhoudsbeurt, extra in het zonnetje gezet. “Het is leuk om in deze zogenaamde mannenwereld eens extra aandacht te geven aan de moeders/vrouwen”, vertelt Corné van Veen, vestigingsmanager Alphen aan den Rijn.

Om niet de vraag te hoeven stellen of de dame in kwestie wel of geen moeder is, kreeg elke vrouw van Toyota Van Ekris een cadeautje. Van Veen: “De reacties op het verwenpakket waren verrassend, leuk en enthousiast. In deze coronatijd is het ook leuk om even iets onverwachts te doen. Een geslaagde actie dus!”

En veel animo was er ook. “De pakketjes waren heel snel op. Er bleken veel meer vrouwen dan normaal de auto te brengen, dus onze actie was na een paar dagen al met succes afgerond. Helaas voor de dames die het einde van de week kwamen. Voor deze dames niet getreurd, want wij zijn al bezig voor volgend jaar!”


Meer nieuws

Cultuur gisteren 14:55

Historisch moment voor Nieuwveen

Op 23 juni ondertekenden wethouder Gerben van Duin van de gemeente Nieuwkoop en directeurbestuurder Caroline Nolet van Woningstichting Nieuwkoop (WSN) de anterieure overeenkomst voor de ontwikkeling van de Centrumlocatie in Nieuwveen, het Weteringplein. Gezien de lange voorgeschiedenis voor een plan op deze locatie, is dit met recht een historisch moment te noemen.

Advertorial Eten en drinken gisteren 12:48

Nieuwkoopse Lekkernijen van de maand juni

Iedere maand lichten wij de nieuwste lekkernijen van de Nieuwkoopse Lekkernij uit! Wat kun je deze maand verwachten? Check het hier!

Calamiteiten 23 jun. 2021 21:19

Auto gestolen in Nieuwkoop

De politie meldt dat tussen maandag 21 juni 16.00 uur en dinsdag 22 juni 08.15 uur vanaf de Handelsweg in Nieuwkoop een zwarte Volkswagen Golf gestolen.