Toyota van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Toyota lanceert 10 jaar garantie voor nieuwe en huidige klanten

Toyota breidt de garantietermijn uit tot 10 jaar of 200.000 kilometer. Niet alleen voor nieuwe auto’s, maar ook voor huidige klanten. Zo profiteert niet alleen de koper van een nieuwe auto van meer zekerheid en vertrouwen, maar iedereen met een Toyota van minder dan tien jaar oud.

> Garantie tot 10 jaar of 200.000 kilometer, ook voor bestaande eigenaren

  • Tien jaar garantie uniek voor volumemerk in Nederland
  • Extra zekerheid en vertrouwen nieuwe en huidige eigenaars
  • Garantie gekoppeld aan auto en overdraagbaar

Toyota behoort al jaren tot de betrouwbaarste autofabrikanten ter wereld. Bij betrouwbaarheid hoort ook vertrouwen in de eigen producten, vandaar dat de garantietermijn voor Toyota’s wordt uitgebreid tot 10 jaar of 200.000 kilometer. Voor nieuwe en bestaande klanten. Uniek voor een volumemerk in Nederland.

Activering garantie

Na het verlopen van de reguliere garantie (5 jaar of 200.000 km) geeft Van Ekris na onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften één jaar of 15.000 kilometer garantie. Dit kan oplopen tot een maximum van in totaal 10 jaar of 200.000 kilometer. Ben je nog geen klant? Een mooie reden om bij Van Ekris langs te gaan! 

Zekerheid

Ook als de Toyota niet altijd bij de officiële Toyota-organisatie in Nederland in onderhoud is geweest, kan de eigenaar profiteren van deze nieuwe garantie. Een voorwaarde is dat de Toyota in kwestie nog geen 10 jaar oud is en nog geen 200.000 kilometer gereden heeft alvorens deze Toyota in onderhoud komt bij een officiële Toyotadealer.

Voor het onderhoud wordt alleen gebruikgemaakt van originele Toyota-onderdelen die bovendien gemonteerd worden door uitsluitend door Toyota opgeleide en getrainde technici. Volop zekerheid dus. Ook voor eventuele volgende eigenaars, want de garantie is gedurende de looptijd overdraagbaar.

Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarde voor 10 jaar garantie is dat de Toyota volgens het fabrieksschema wordt onderhouden bij de officiële Toyota-organisatie in Nederland. Ook moet de auto officieel geleverd zijn in Europa. Voor alle voorwaarden, zie de officiële pagina voor 10 Jaar Toyota Garantie.

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’’

Meer weten of gewoon vrijblijvend een vraag over de 10 jaar garantie? De Toyota Van Ekris-teams in Alphen en Mijdrecht laten je graag kennismaken. Bel even voor een afspraak met hun team. Telefoon: 0172-571437, vraag naar Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo.

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de website www.vanekris.nl.

Toyota Van Ekris


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 16:25

“De ervaring in de thuiszorg heeft mij tot een betere arts gemaakt”

Joachim Kikomeko is internist-oncoloog in opleiding in het Amsterdam UMC. Tijdens zijn studententijd in Leiden was hij een aantal jaar thuiszorghulp voor ActiVite. “Ik kan iedere student geneeskunde een bijbaan in de thuiszorg aanraden. Je doet werk dat betekenis heeft en je leert ontzettend veel over je toekomstige patiënten.”

Sport gisteren 11:18

Rotary SUP-Event op Langeraarse plassen

Rotary Ter Aar is de plaatselijke afdeling van de internationale organisatie, waarvan de leden zich inspannen om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen, overal in de wereld, te verbeteren. Een Rotary-club stelt zich ten doel om, met kennis en kunde van de leden, doelen in de plaatselijke of zelfs internationale samenleving te helpen met activiteiten en financiële middelen.

Overige 23 mei 2022 16:08

Schrijversdebuut Giel van Rijn

Wat doe je: nét met pensioen en je zoekt een leuke bezigheid? Dat vult iedereen zelf in maar Giel van Rijn uit Langeraar schreef gewoon een boek! “Tsja, zie het als een eerbetoon aan mijn voorouders, maar ook om iets van de geschiedenis van Langeraar en kennis van oude ambachten - uit de tijd zònder elektriciteit - vast te willen leggen voor de generaties ná ons!”

Advertorial Cultuur 23 mei 2022 12:53

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...