Terugblikken en Vooruitkijken 1 juni

De reguliere voetbalcompetitie zit er op. Zowel Nieuwkoop als Nicolaas Boys wisten het vege lijf te redden in hun laatste wedstrijd. Altior pakte de laatste strohalm om te spelen voor lijfsbehoud en moet aanstaande zaterdag richting FC Oegstgeest om het verblijf in de derde klasse veilig te gaan stellen...

Onze verslaggever Theo Leliveld keek met de diverse betrokkenen terug op de afgelopen week en was daarnaast ook nieuwsgierig naar de verrchtingen tijdens de triathlon van Ter Aar. Dit weekend staat de Triathlon van Nieuwkoop op het programma en Ter Aar is voor vele triatleten de voorbereiding op deze wedstrijd:

Boris van Es neemt afscheid van "zijn" Nieuwkoop

Sander van Dijk wacht nieuwe uitdaging

Nick Straver over TAVV-DoCoS

Rick Keijzer over Altior-Zevenhoven en de nacompetitie

Dennis Tijssen over NSV'46

Dylan Rietveld na Rijnsburgse Boys-Noordwijk

Emil Hoogstadt over de Triathlon Ter Aar

Pascal Valentijn over de Triathlon Ter Aar


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!