Archieffoto Tentfeest Nieuwkoop

Tentfeest Nieuwkoop is terug, en hoe!

Op dinsdag 14 september is vanuit het ministerie duidelijk geworden dat onder de nieuwe maatregelen het Tentfeest Nieuwkoop officieel door kan gaan. Na het succes van 2019 zal het dus ook dit jaar in het laatste weekend van oktober losbarsten in Nieuwkoop.

Het leukste tentfeefst van Nieuwkoop en omstreken is terug. Een mix van Clubnight, Oktoberfest en Tribute Bands vullen het programma van het laatste weekend in oktober. Drie dagen lang alleen maar leuke acts, dj’s en bandjes voor een breed publiek. Van redelijk up-tempo, via de duitse gezelligheid naar een mooie afsluitende familiedag met tribute-bands, aan iedereen is gedacht.

Dat iedereen zin heeft in een feestje blijkt uit de kaartverkoop. De Clubnight op vrijdag 29 oktober en het Oktoberfest op zaterdag 30 oktober zijn al uitverkocht, maar voor de zondag zijn nog kaarten beschikbaar. Anders dan in 2019 heeft Tentfeest Nieuwkoop namelijk een extra dag toegevoegd aan zijn weekend: De Tribute Bands. Op deze zondagmiddag 31 oktober staan DJ Johan, Neil Daimond & Abba voor jullie klaar om de leukste Tribute nummers te spelen. 

Kaarten zijn te koop via deze link of bij Café ’t Woutje aan de balie.

Datum: 29 – 30 – 31 oktober
Locatie: Aarlanderveenseweg 1, 2421LH Nieuwkoop


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:21

Goed nieuws voor jongeren die een woning zoeken

WSN wil dat er voldoende woningen beschikbaar komen voor jongeren met een lager inkomen. Dat is lastig omdat je lang ingeschreven moet staan voor een woning. Daarom gaat WSN een aantal woningen aanbieden speciaal voor jongeren. De woningen worden aangeboden via de website Huren in Holland Rijnland.

Gemeente gisteren 10:13

‘We blijven in beweging'

De maand september werd uitgeroepen tot 'Nieuwkoop on the Move'-maand. Omdat er eindelijk veel meer mocht, konden de verenigingen het nieuwe seizoen weer opstarten. Dat is op veel plaatsen ook goed van de grond gekomen.

Advertorial Gezondheid en welzijn 26 okt. 2021 15:20

Fysiotherapie bij kaakklachten

Nieuwkoop/Ter Aar - Veel mensen ervaren wel eens klachten in het kaakgebied. Vaak worden deze niet herkend. Nog veel minder bekend is de rol die fysiotherapie bij dit soort klachten kan spelen.

Verkeer en vervoer 26 okt. 2021 12:52

Fietsverlichtingsactie zaterdag 6 november

Het is belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Zeker nu het weer vroeger en langer donker wordt. Ook dit jaar is er daarom weer de fietsverlichtingsactie. Bij vijf rijwielhandelaren uit de gemeente kunt u op zaterdag 6 november gratis uw fietsverlichting laten controleren.

Wonen en bouwen 26 okt. 2021 09:45

Zelfbewoningsplicht nieuwbouwwoningen

Het college van burgemeester en wethouders heeft beleidsregels vastgesteld voor de zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.