Tentfeest Nieuwkoop

Tentfeest Nieuwkoop 2023: Een groots Reüniefeest voor uitgaansliefhebbers

Nieuwkoop maakt zich op voor een onvergetelijk weekend vol muziek, plezier en herinneringen. Het jaarlijkse Tentfeest Nieuwkoop vindt plaats op 27, 28 en 29 oktober. Met een rijkgevuld programma, indrukwekkende line-ups en een unieke reünie van het uitgaansleven uit de jaren '70, '80 en '90, is het Tentfeest Nieuwkoop 2023 een evenement dat je niet wilt missen.

Vrijdagavond 27 oktober: Clubnight

Het feest begint op vrijdagavond met een knallende clubavond. Het podium wordt betreden door niemand minder dan Dj Menzoo, Jona Fraser, Trobi en het opkomende vrouwelijke DJ-talent, LA JUNE! Bereid je voor op een avond vol energie, dans en de beste beats.

 

Zaterdag 28 oktober: Oktoberfest

Op zaterdag gaat Tentfeest Nieuwkoop volledig in Beierse stijl met het beroemde Oktoberfest. DJ Otto Wunderbar, Anita’s Slagerparade en Immer Hansi zullen de sfeer naar ongekende hoogten tillen. Trek je lederhosen en dirndl jurken aan, want dit wordt een dag vol traditionele Duitse gezelligheid!

 

Zondag 29 oktober: De Reünie van het Nieuwkoopse uitgaansleven

De kers op de taart van Tentfeest Nieuwkoop 2023 is zonder twijfel de zondag. Deze dag staat geheel in het teken van een bijzondere reünie voor iedereen die de hoogtijdagen van het uitgaansleven in Nieuwkoop heeft meegemaakt in de jaren '70, '80 en '90. Verschillende gerenommeerde DJ's uit die tijd, waaronder Kees Schellingerhout, Johan Bremmert, Robert Bosman en Jan Pieterse, zullen plaatsnemen achter de draaitafels om de oude vertrouwde sound van die decennia opnieuw te laten klinken. Herleef die onvergetelijke nachten waarop je danste tot de zon opkwam en creëer nieuwe herinneringen met oude vrienden.

 

Om de reünie compleet te maken, wordt het muzikale plaatje verder versterkt door de band LEKKER!! Met hun aanstekelijke muziek zullen ze het publiek meenemen op een muzikale reis terug in de tijd.

 

Kaartjes en Praktische Informatie

Kaartjes voor dit groots festijn zijn verkrijgbaar via https://justtickets.nl/7128/Tentfeest_Nieuwkoop_2023. Zorg ervoor dat je op tijd je tickets bemachtigt, want dit evenement belooft razendsnel uitverkocht te raken.

 

 


Meer nieuws

Calamiteiten 28 sep. 2023 22:08

Huiszoeking in Ter Aar in zaak plofkraken

In een groot onderzoek van de Nederlandse en Duitse politie zijn vier personen aangehouden die worden verdacht van een serie plofkraken. In onder andere Ter Aar werden huiszoekingen verricht.

Calamiteiten 27 sep. 2023 22:19

Passanten redden bestuurster uit auto te water in Vrouwenakker

Woensdagmiddag rukten de hulpdiensten massaal uit voor een voertuig te water aan de Ruigekade in Vrouwenakker. Aldaar was een bestuurster met haar auto de Amstel ingereden. Enkele toevallige passanten redden haar uit het voertuig. (Foto: Politie Kaag & Braassem)

Dieren 27 sep. 2023 15:44

Blauwtong vastgesteld in Ter Aar

In Ter Aar is blauwtong vastgesteld. Deze niet besmettelijke ziekte onder herkauwers, vooral schapen, runderen en geiten, wordt vooral verspreid door knutten (meurzen zoals wij ze noemen) en muggen.

Gezondheid en welzijn 27 sep. 2023 08:40

Voldoet u aan de Beweegrichtlijn?

Beweegt u wel genoeg? Veel mensen zijn geneigd deze vraag met “Ja” te beantwoorden maar in de praktijk blijkt dat slechts 4 van de 10 volwassenen voldoet aan de beweegrichtlijn.

Cultuur 26 sep. 2023 19:46

Naar de Kaleidoskoop

Wat staat er de komende week op het programma bij Kaleidoscoop? In dit bericht de agenda voor de komende week.

Sport 26 sep. 2023 16:38

5 jaar wandelvoetbal bij Altior

Waar en wanneer kun je zo’n 80 grijze (en kale) mannen bij elkaar in een voetbalkantine zien? Welnu, dat kon afgelopen vrijdag (22 september) bij Altior, dat een Walking Football-toernooi organiseerde met deelnemers, afkomstig uit alle windstreken van Nederland: Monnickendam, Voorschoten, Dordrecht, Maarssen, Amstelveen, Hoofddorp, Kamerik en natuurlijk van Altior zelf, met twee teams: Tikkietrug en Effe Breed.